Mr. Jones
Buduća legenda
- Poruka
- 29.673
#1od5miliona
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako su 90% vesti hvalospevi,sve je jasno ko drzi i ko kontrolise.....
Vučiću, recimo na Pinku dovedu panel njegovih podrepnih muva svako jutroOdakle ti to da su hvalospevi i kome ?
Да ми лепо поставимо Ацу Гицу за председника, па да имамо краља и републику?ovi bi da nam bude srbija siriju..ko ce bude na strani asada i rusije a ko na stranu antihrista..![]()
Готов је одавно онај ко је смислио ову паролу...
DEMONSTRANTI TEK ZA DANAS SPREMAJU RASULO Vođe izdale naređenje - ponesite macole, benzin, baklje i palite policiju
ja sve mislila antifa a ono apisi..![]()
Па нема хвалоспева, само извештавају да је председник храбар, поштен, вредан, и да се жртвује за српски народ.Odakle ti to da su hvalospevi i kome ?
Готов је одавно онај ко је смислио ову паролу...
Najmanji problem da je samo pink....Vučiću, recimo na Pinku dovedu panel njegovih podrepnih muva svako jutro
Da.Najmanji problem da je samo pink....
Velika vecina medija je pod istom palicom...
ne znam o cemu pises..samo sam kopirala naslov iz alo..Стигла инструкција из авиона Београд Париз, за особље задужено за поменути алат како да га правилно употреби?
Што изостави онај део да се нацртају тачно испред камера пинка?
Da od 2014 koliko pamtim Vucic je poceo sa ekonomskom cenzurom.Medije kontrolise presvetli licno,to i nepismena budala vidi....
a gde je ovde crna ruka..izgleda u gacama
"Evo sam bežim iz zemlje, ali sve je OK."Стигла инструкција из авиона Београд Париз, за особље задужено за поменути алат како да га правилно употреби?
Што изостави онај део да се нацртају тачно испред камера пинка?
da samo su ti netpokupljivi komunisti prodali kosovo, dok se za vreme kralja srbija i te kako sirilaИзгледа да је Шеки склопио неки дил са Хагом и Вучићем, који је подразумевао да СРС иде ка лаганом гашењу.Не би се Шешељ вратио из Хага без неког договора, или би био осуђен на 20-30 година робије или би умро у притвору.
СРС је пропала још 2008 године, већи део чланства, присталица и функционера се прикључио СНС.То значи да СРС и није био нека озбиљна странка, са јасно профилисаним присталицама.
То је проблем са националистима, они су као за српску нацију и Велику Србију, али су и за капитализам.А у капитализму, зна се како иде, ко да више ти се њему продаш.Тако су се српски националисти из СРС продали Вучићу и страном фактору, а Шекију су само остали неки остаци, које је он успешно ликвидирао у протеклих 5 годинха.
Potpuni zbun.
Svuda u svetu izlazi na ulice levica , kod nas obrnuto. Pevaju o Drazi i Kosovu.
Opozicioni proevropski politicari se pojave - masa ih otera.
Sad je i N1 u zbunu i nista im nije jasno.
Nova S takodje ne zna kako da prenosi kako su rasterali njihovu kliku.
RTS je ostao jedini koji je fakat preneo najrealnije...
Vlast ne zeli da pogleda istini u oci pa im se pricinjavaju strane sluzbe Ukrajinci, MOSAD , Torcida......