narkomanija u osnovnim školama

• Začetnik teme Začetnik teme oliverap
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod mene u skoli puno ljudi zauzima mesto rastamana,ali jos su mali za mene!Ja obozavam gandzu,a profesori su otvoreni da pricaju sa nama o tome!Na eskurziji u 8. razredu,pre 3 godine , zamenik direktora tadasnje moje skole je snifovao sa nama lajnice spida, a gandzu smo pusili na svakih sat vremena!Tako nekenjajte vise, nikada necete iskoreniti vutru,jer to je nase blago,koje sejemo i zdimimo!OD KUCE DO SKOLE,OD SKOLE DO KUCE UVEK SAM NOSIO PRESOVANO PRUCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :twisted:

zmaj od papaje:
Kod mene u skoli puno ljudi zauzima mesto rastamana,ali jos su mali za mene!Ja obozavam gandzu,a profesori su otvoreni da pricaju sa nama o tome!Na eskurziji u 8. razredu,pre 3 godine , zamenik direktora tadasnje moje skole je snifovao sa nama lajnice spida, a gandzu smo pusili na svakih sat vremena!Tako nekenjajte vise, nikada necete iskoreniti vutru,jer to je nase blago,koje sejemo i zdimimo!OD KUCE DO SKOLE,OD SKOLE DO KUCE UVEK SAM NOSIO PRESOVANO PRUCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :twisted:

Zato ce tvom dileru sledovati ono odozgo, ali odpozadi! Ko u Kini, Kao sto rekoh.

vila_raviojla:
blackground:
Za heroin, extazi, kokain, lsd, speed, crack i slicne stvari treba bez sudjenja slati dilere i uzivaoce na robiju... Ali...

MARIHUANA IS NOT DRUG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma nego sta je ??? Lekic??

Ej kad smo kod marihuane i lekova! Na TV je bila emisija kako su u UK nasli da neki ekstrakt marihuane ili tako nesto pomaze kod multipla skleroze. Sad da li ih to 'naduva' ili je nesto izdvojeno iz toga nisam sigurna ali inace od toga s umire a oni ljudi su se vracali u zivot

Treba se zaista napraviti 'gvozdena' cizma, i kod kuce i u skoli... Znash ono, slucajno bane inspekcija... uzme se urin ili krv, proveri se... i ko je na nekoj od droga - sut karta...

Samo tako se moze koliko-toliko smanjiti... I naravno, edukacija o svemu tome se podrazumeva...

Poz.

Incognito:
Treba se zaista napraviti 'gvozdena' cizma, i kod kuce i u skoli... Znash ono, slucajno bane inspekcija... uzme se urin ili krv, proveri se... i ko je na nekoj od droga - sut karta...

Samo tako se moze koliko-toliko smanjiti... I naravno, edukacija o svemu tome se podrazumeva...

Poz.

ma legalizuj i sta ima da se smanjuje na taj nachin

Sve je to PROPAGANDA!

O psihoaktivnim supstancama (oko 200 koliko sam uspeo da izbrojim) ima pravo da prica onaj i SAMO ONAJ ko se sa njima na jedan ili drugi nacin upoznao, detaljno se informisao o njihovom dejstvu, biohemijskim i adiktivnim svojstvima, a SVIM posetiocima ove teme najtoplije preporucujem naj naj najbolji sajt koji ima SVE potrebne informacije o SVIM supstancama i pri tom je krajnje nepristrasan po pitanju upotrebe tih supstanci, ostavljajuci mesta za slobodnu izgradnju stavova. Dakle adresa je www.erowid.org i samo imajte na umu da je svakoj osobi po rodjenju dato pravo da slobodno raspolaze svojim telom i duhom.

Nemojte dozvoliti sebi da ponavljate reci koje vam nudi propaganda o nekoj kontraverznoj temi. Otvorite usi, oci, um, izgradite sopstveni stav!!!

Incognito:

Poz.

Bez veze. Tako bi samo izbacili nekog klinca kome je neko ko zna gde i ko zna kako preporučio drogu. A dileri bi valjali i dalje.
Zato i ne možemo da suzbijemo drogu, niti bilo šta drugo što ne valja - zato što niko nema drugu ideju osim 'suzbij silom i zastrašivanjem'.

inspirion:
kalliope:
jao, al CEPETE, jok i nije stetno. ali ako zelite, radite sta 'ocete. nemojte meni da se zalite kad zavrsite ko propaliteti :twisted: :twisted: :twisted:
i jos nesto- "budi slobodan i gradi stavove"???
da imate stavove ne bi vam trebala marihuana...

Aj ne lupetaj

aj me ubedi u suprotno. samo pogledaj one klosare po ulicama. da li mislis da njima ne steti?

kalliope:
inspirion:
kalliope:
jao, al CEPETE, jok i nije stetno. ali ako zelite, radite sta 'ocete. nemojte meni da se zalite kad zavrsite ko propaliteti :twisted: :twisted: :twisted:
i jos nesto- "budi slobodan i gradi stavove"???
da imate stavove ne bi vam trebala marihuana...

Aj ne lupetaj

aj me ubedi u suprotno. samo pogledaj one klosare po ulicama. da li mislis da njima ne steti?

Veruj mi,njima je zurka svaki dan.
On prozivi za 1 dan,sto 1 smrtnik ne prozivi za ceo zivot.

A marihuana je opustena.Probaj pa vidi.

oliverap:
U OŠ Branko Radičević na Novom Beogradu, u bloku 45 cveta narkomanija među decom. Uveče se na velikom parkingu iza Doma zdravlja, a pored zgrade u Nehruovoj ulici br. 101, prodaje klincima od oko 17,18, 19 godina, mada ima i malo starijih, a onda oni šire krug na osnovce iz pomenute škole. Bila je milicija prošlog leta, raspitivali se po stanovima i to je sve.

Oduvek je toga bilo i ja kad sam bio osnovac i srednjoskolac , uvek je bilo nekih dilera , nije bilo kao danas ali danasnji klinci su totalno ludi :shock:

Back