Мислиш да сваки наркоман угрожава своје ближње?
U nekim fazama ne ali kad tad da.
U pocetku malo pa sve vise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nužno, ali lako dolazi u takvu situaciju ako se ne "skine"
Jedan bivsi drugar a za drugog zvao policiju...nasli mu heroin....
U nekim fazama ne ali kad tad da.
U pocetku malo pa sve vise.
Тачно. Лако се долази у такву ситуацију, али и то је ствар избора, као у осталом и конзумација наркотика...
Е је*ига... Па добро онда, шта да ти кажем... Него, види, то су ликови на допу... Није доп једина дрога... Оно...
Кад-тад - свакако, ако се навуку на доп...
Sto je premesteno kada je narkomanija politicka tema???
Da. Fizicki, psihicki ili materijalno.
Svaka droga pravi losijeg i ne kvalitetnijeg coveka od konzumenta.
Грешиш. Алкохол је дрога. Трава исто. Не видим зашто сам лошији човек јер сам са ортацима попио које пиво и попушио џоинт? Илити што каже 2pac: " But am I less holy
'cause I choose to puff a blunt and drink a beer with my homies? "
Kako nije politicka tema kada samo drzava moze da resava to pitanje.
Politika jedne zamlje nije vezana samo za nacionalna pitanja kao sto se to ovde misli.
Ima i ekonomije i zdravlja i zastite okoline i policije.....
Sve zavisi .
Nije lose kad si mlad i nemas odgovornost ali ako imas zenu decu.....ujutro si mamuran .....gubis dan ...tvoji gube deo vremena sa tobom.
Moze ponekad nemam nista protiv........
Прво и треће не мора да значи, а ово друго... Па сад'... Је*ига, да... Али психички да угрожавају своје могу а често и раде људи који се не дрогирају...
Mogu i obični ljudi da ugrožavaju druge, naravno, ali koliko je procenat u celokupnoj populaciji.... A narkomani, e to je druga priča, gotovo svaki koji zagazi malo više ugroziće svoju najbližu okolnu
Да, истина, само што ће те наркоман мање угрозити него стр8 лопов... Наркоман мора да дела одмах... Па нема времена да развије план за акцију... Него по принципу дај шта даш... Може да ти дигне неку ситнину, до пар хиљада и то је то... Док ће обичан лопов са друге стране да се припреми полако, добро да промисли, а онда ће ти узети све што имаш...
nisi u pravu- policija upozorava bas na zavisnike: ako vas pljacka... uvek imajte neki novac u prodavnici da date da vam nebi ...
meni su( kao i deci) nark dragi( poput lika iz "vratice se rode"), ali ne treba nipodastavati problem
u kraju u zarkovu u roku od par meseci su opljackane prodavnica( upucan vlasnik), posta, ordinacija( 15m raspon) policija je savetovala da se drzi uvek neka suma zato sto postoji mogucnost ttp od strane neuracunjivih lica.Хм, да, али ако имаш хиљаду динара да му даш, то је довољно да се уради... Али шта када ти у продавницу или где год упадне неко ко се не дрогира, и жели да ти узме све? Паре из касе, паре из џепова, ланчић са врата и робу са рафова... Шта каже полиција, како у таквој ситуацији поступити?
u kraju u zarkovu u roku od par meseci su opljackane prodavnica, posta, ordinacija( 15m raspon) policija je savetovala da se drzi uvek neka suma zato sto postoji mogucnost ttp od strane neuracunjivih lica.
ne razumem se u pol. metode, samo prenosim
Ма ок, тачно је то... Мислим ттп... Може да буде и сакаћење, убиство итд... Али кажем ти... Њима је довољно дати било шта... А шта са онима који не прихватају било шта, већ хоће све?
Slazem se! Ja vec odavno govorim da su narkomani, alkoholicari, kockari i kriminalci neuporedivo veci problem naseg drustva od homoseksualaca, ali jos nikad nisam cuo da njih treba tuci. Narkomani, alkoholicari, kockari i kriminalci ne samo da unistavaju svoje zivote, vec i zivote svojih bliznjih, dok s druge strane homoseksualci ne diraju nikoga. Brate, sta mi ima da glumimo neke moraliste i hriscane? Zivi svoj zivot i ne diraj druge! Sto se mene tice, svako moze da bude sta hoce sve dok ne ugrozava nekog drugog. Po meni su od homoseksualaca gori i opasniji ljudi ti koji javno govore kako ce ici da ''pedere oderu od batina''. Onda meni ti moralisti kazu:''Pa vidis sta ti ****** rade? Usvajaju djecu!'' A ja im kazem:''Pa nisu tu ****** krivi, nego drzava koja im to dopusta. Ako cete vec nekoga da bijete, onda tucite svoje poslanike!''
Da rezemiram: Ne podrzavam gej populaciju, ali je ni osudjujem sve dok nekoga ne ugroze. Bas me briga da li je neko *****, lezbejka, pop, navijac Zvezde, akademik, slikar...samo me nemoj dirati, neci ni ja tebe!