"Narandzina kora"

ono što je kod nas zastupljeno, svidelo se to nama il ne, jeste ne postojanje kulture koja se zove "brinuti o svom telu"...redovno...šta god neko od nas pod tim podrazumeva...

svi smo mi lepi kad smo mladi...u to nema sumnje...i svima nama je lakše da sedimo ispred TV-a nakon što smo se najeli ćevapčića sa belim lukom(zar postoji nešto lepše od toga:eek::eek::eek:)...al sigurno nije "zdravije" od adekvatno dozirane ishrane sa nekim sportom, rekreativnim...:D

e sad, pitanje je koliko ljudi uopšte može da se redovno bavi "negovanjem" svoga tela...to je već pravo pitanje...posle 10,12 sati na poslu mnogi verovatno jedva čekaju da dođu kući i odmore dušu...:think:
da ne pričam o drugim obavezama koje moraju da obave...

i jel sad tema došla do nivoa "niko ne sme da ima celulit":think:?

E da to bi bilo realno pitanje i stvarno sumnjam da bih se istom posvetila
u većoj meri da imam decu i neki zahtevniji posao.
Bitni su životni prioriteti, a zna se od čega se živi.

Poslednja izmena:
Sta je nemoguce?naravno da ima ljudi koji bolje izgledaju od poznatih..1000ti put kazem da nije bitna estetika nego sto takvo telo kao i sve drugo..sto vi tvrdite..polazi iz glave..ja ne zelim davati pojedine primere na koje se lepite vec uopsteno znamo da su ljudi zapusteni i da nemaju kulturu ishrane i bavljenja sportom..oni koji su se bavili ko deca necim stekli su zdrave navike i pod stare dane ce bar shetati i ne preterivati u zdranju..to nema veze sa stresom na poslu i brzom hranom..taj bred pit ce se za potrebe filma ugojiti 30kila ako treba al ce se mentalnim sklopom vratiti na staro..al sad je kao njegov bioritam njemu + sto radi ko konj jel...to ga odrzava fit..kad bi se zezali;)
mda...zaboravio si da spomenes tim nutricionista,kuvaricu i par licnih trenera...

ajde sad popi jedan flonivin da zaustavis bujicu.

u tvojim godinama nista ne bi trebalo da je tesko:)
imas brzo sagorevanje itd.
a vec kasnije metabolizam se usporava.

Pa imam 19 godina, msm nisam vise bas u puberetetu. Ali pazi ja sam dobio te rezultate bez ikakvog cimanja, samo ono savesno vezbanje. Znaci nastaqvio sam da jedem manje vise isto. Idem i dan danas u mek vrlo cesto :lol:
Kontam da bi neko u poznijim godinama morao da se malo vise pomuci, ali stvarno ne deluje toliko strasno.

Pa imam 19 godina, msm nisam vise bas u puberetetu. Ali pazi ja sam dobio te rezultate bez ikakvog cimanja, samo ono savesno vezbanje. Znaci nastaqvio sam da jedem manje vise isto. Idem i dan danas u mek vrlo cesto :lol:
Kontam da bi neko u poznijim godinama morao da se malo vise pomuci, ali stvarno ne deluje toliko strasno.

sa 19 godina jos uvek i rastes:)
da ne pricamo o metabolizmu i ostalom:)

pa i mi njih premeravamo ko stoku, ne boj se:lol::lol:
Da sam debela pa da mi kazu da imam kompleks jer sam nedoyebana ne mogu :lol:
Al' ja otvorim temu o jednom oni mi iskasapise temu pricom o zenama koje ne vode racuna o sebi. Ko bre ima vece stomake? Ko ce pre pojesti 10 sa lukom? Ko se manje bavi sportom?
MUSKARCI ! ! !
Ali j.bg nisam cula zenu koja kaze: "Jao ova moja stoka pustila stomacinu" Dok ce svaki muskarac reci: Ugojila si se 2, 3 kg :neutral::neutral::neutral::neutral:
Cuj 2, 3 kg!!!!!! Nemam celulit ali znam da ne mogu u jednoj tacki da ga izbegnem. Sad imam 22 pa normalno ga nemam, a necu se sigurno obesiti kad ga dobijem. Ako tom nekom tad to bude smetalo, moze da ide. Znam da vodim racuna o sebi , da sam godinama trenirala da nisam mlitava. I to su stvari na koje se utice! Na celulit se ne utice!!!!!!

na tim ženama onda ostaje da se menjaju...ako neće, nek ćute i trpe kritike od svojih momaka...;)
trebaju da menjaju sebe i shvate da ne postoji neko ko treba da im umanji samopouzdanje i misljenje o sebi.. ugojila se? smrsace.. omlitavela? zategnuce se.. za tili cas ako je samo mali pomak.. redovno voditi racuna o sebi i kraj:)
Moja majka u 50 vezba svaki dan skoro a udata vec tolike godine :lol:
Pa ne vezba sigurno zbog mog oca :lol: Vec zbog sebe jer ONA ne podnosi salo :roll::lol:
Mislim, svaka joj cast, bolje noge od mene ima, ali ona je taj tip. Ja nema sanse da bi ko ona mogla da trcim u jesen svako jutro bilo kisa ili sneg :sad2: :zima2:

onda moraš i da se pomiriš sa činjenicom da ćeš što si starija biti sve "opuštenija"...i da će to osoba koja je s tobom itekako primetiti...dal će mu smetati...to već ti treba sama da znaš...;)

i kao što reče...vežbaš zbog SEBE...:D

Back