"Narandzina kora"

Pa da.
" I Isus rece svojim ucenicima, Kako sudite na zemlji, tako cu ja vama suditi na nebu"
Tako da je normalno igrati po nekim pravilima koja se namecu.
Ako mene gledaju kao robu, onda cu i ja shodno da gledam njih.
Medjutim to je meni sve mucno, tako da ja izbegavam to.

Ispravak : kako sušite na zemlji , tako cu ja vama radit na nebu .. (nema puno veze sa sudijom ) vec sa ubiranjem stecenoga ;)

Zato se i vidi da imaš problema sa bubrezima, yeah..jako zdravo , jupii.. !
A i taj trener bi trebao dobit cipelicu ..

Ja oduvek imam podocnjake kao i moja majka. Nasledna stvar.
Mada trebam da idem kod dermatologa za to da mi preporuci nesto
mada znam i sam vec, a to je ukidanje gaziranih sokova i jos par stvari. ali nisam siguran da sam jos spreman na tako veliki korak xD
A gubljenje tezine ( inace u roku od 2 ipo meseca) zaista nema nikakve evze sa time, jer to nije nikakav veliki gubitak.
Niti sam ja uopste prestajao sa ishranom. Dakle jeo sam maltene isto sto i inace.

Ja oduvek imam podocnjake kao i moja majka. Nasledna stvar.
Mada trebam da idem kod dermatologa za to da mi preporuci nesto
mada znam i sam vec, a to je ukidanje gaziranih sokova i jos par stvari. ali nisam siguran da sam jos spreman na tako veliki korak xD
A gubljenje tezine ( inace u roku od 2 ipo meseca) zaista nema nikakve evze sa time, jer to nije nikakav veliki gubitak.
Niti sam ja uopste prestajao sa ishranom. Dakle jeo sam maltene isto sto i inace.

Nema veze sto nisi prestao sa ishranom , 15 kila u 2 mjeseca nije baš najzdravije .. ,btw.. odi si provjeri bubrege bili podocnjaci genetski il ne ..
Naglim smanjenjem obujma oko struka pogotovo , dešava se apro da se smanji jedan od bubrega.. TJ..ono ne stoji ispravno i priskace priko žila, to se ne skonta odmah ..!

Nema veze sto nisi prestao sa ishranom , 15 kila u 2 mjeseca nije baš najzdravije .. ,btw.. odi si provjeri bubrege bili podocnjaci genetski il ne ..
Naglim smanjenjem obujma oko struka pogotovo , dešava se apro da se smanji jedan od bubrega..

Ma gle ja nikada nisam imao neki stomak, nije bas tacno 15 kg nego tako 13 vise. Msm nisam bas tacno vodio evidenciju ali ono. Ja sam samo izgubio najvise sa nogu i sa ove zadnje strane ledja. A podocnjake imam (nazalost) jos od davnina. Mada da trebalo bi zaista da idem. Mada radio sam onu krvnu sliku bas pre mesec dana i sve mi savrseno xD.
U svakom slucaju provericu ovih dana (planirao sam bas xD).

mda...zaboravio si da spomenes tim nutricionista,kuvaricu i par licnih trenera...

ajde sad popi jedan flonivin da zaustavis bujicu.

:hahaha:jeste i oko mene su biti pomenuti kad sam se kalio..evo svake godine kad nabacim par kg odma im saljem kartu da dodju iz hollywooda jer de sam da skidam kile i radim vezbe..taman poso..samo sam ceko ko ce pomene pare na kraju

ja vodim racuna sta jedem i mogu da kazem da imam zdrave navike, posebno kad se radi o ishrani i pijem mnogo vode. istovremeno treniram.
mene odbijaju gojazne osobe oba pola jer iza toga zaista stoji jedan vid lenjosti kako fizicke tako i lenjosti duha, prepustenost stihiji, mlitavost volje.
ali kad je u pitanju celulit znam da ga imaju i izrazito mrsave devojke, pojavljuje se u vreme puberteta sa aktiviranjem zenskih polnih hormona i pratioc je zenskog roda u celini, bez obzira na sport i zdrave navike. eto toliko, da ne bude vise zabluda o celulitu:)

Za ovo prvo:zag:a reci molim te objektivno kad si prvi put cula taj tzv problem celulita..ja mozda pre 5 neka bude i 10 god..sta je bilo ranije i zasto ga pre nisu dobijali tek tako..nije se sedelo pored kompa..nije kafica toliko bilo..nije brza hrana bila na svakom koraku i u svakakvim novonastalim oblicima..i pre svega deca nisu vodila takav zivot u tim godinama kao sto danas izlaze sa 15 po klubovima a izgledaju ko 25

A kad se smorim ima izgooglam kroz godine koliko je porasla potrosnja cocacole mekdonaldsa i ostalih trovacha pa ce vidimo ko je krivac

ne pijem gazirano a mek mi je poslednja alternativa.

ps. sve je to lepo georgij ali celulit je postojao i u vreme mikelandjela i ostalih slikara, ostali su dokumenti u vidu prelepih zenskih aktova debelih butina sa puno naguzvane rupicaste koze. pre bih rekla da se tada na to nije obracala paznja, a ime, proucavanje i epitet ruznog je dobio upravo u nase vreme.

A kad se smorim ima izgooglam kroz godine koliko je porasla potrosnja cocacole mekdonaldsa i ostalih trovacha pa ce vidimo ko je krivac

Kad prebacim kaput preko ramena
istrcim na ulicu a snijeg do koljena
krenem polako do prve kavane
i pijem sa neznanzem sve dok ne svane.
Ko je kriv? Ko je mriv?

I dok trcim s jednog prozora na drugi
kako minuti mogu biti dugi
bas svaki sum k'o tvoj korak zvuci
postajem sve manja u toj haldnoj kuci.
Ko je kriv? Ko je kriv?

Zar je važno ko je kriv dok me pitaš gdje si?
Zar jevažno ko je kriv kad se vec sve to desi?

Kad zapalim dvije cigare k'o jednu
a nepoznate cure pitaju da sjednu
a ja tražim tvoju ruku u depu mog kaputa
i tranvaj se vuce zamnom k'o da luta.
Ko je kriv? Ko je kriv?

Kad pozvonim u zoru s vrucim kruhom ispod ruke
i poljubim te socno onako s puno buke
i zagrlim te cvrsto osjetim u duši
a vruci kruh na stolu i dalje se puši.

Zar je važno ko je kriv dok me pitas gdje si?
Zar je važno ko je kriv kad se vec sve to desi?

:((((

Vidiš, svi ti " pravi " muškarci, slikari, koji su svojim umećem bili začetnici plastične hirurgije u žena tj. slikama su ih ulepšavali nego što jesu, su sve do jednog bili ******.
To samo oslikava da danas se teško može naći žena koja je žena, a ne monstrum.
Brajane ja bih te molila da sinketizam kao pravac filozofije i svoje kvazi dzentlmenstvo kao i psihoanaliziranje svetskih pojava i moje malenkosti ne iznosis na mojim temama! A pogotovo ne hejterske poruke o zenama ovog tipa!:hvala:

ne pijem gazirano a mek mi je poslednja alternativa.

ps. sve je to lepo georgij ali celulit je postojao i u vreme mikelandjela i ostalih slikara, ostali su dokumenti u vidu prelepih zenskih aktova debelih butina sa puno naguzvane rupicaste koze. pre bih rekla da se tada na to nije obracala paznja, a ime, proucavanje i epitet ruznog je dobio upravo u nase vreme.

Al ja sam i ko klinac gledo noge i dupeta..iso na more..u skolu..sigurno bih pito tetu izvini sto ti se nabrchkala koza:lol:necemo opet o propagandi nije gojaznost bila toliko rasprostranjena pre 10-20-30 god..i ako je bila to je nekako bilo svuda ne ovako kao danas sve u dupe i noge

Brajane ja bih te molila da sinketizam kao pravac filozofije i svoje kvazi dzentlmenstvo kao i psihoanaliziranje svetskih pojava i moje malenkosti ne iznosis na mojim temama! A pogotovo ne hejterske poruke o zenama ovog tipa!:hvala:

Nisam te prozvao kokoško jedna ( Brajanizam )
Ovo je javni forum i ne uslovljavaj mi boravak na istom niti mi se obraćaj tim tonom. Nisam tvoje sprdalo da bi mi komadovala i recitovala gluposti.
Drugo, skaradno si osmislila temu o razlikama žena i muškaraca, gde se protežu postovi nesuglasica i mržnje, a sve zahvaljujući tvom bistrom ali i plitkom umu.
Treće, fak of od mog k'urca, ostaću bez posla

Nisam te prozvao kokoško jedna ( Brajanizam )
Ovo je javni forum i ne uslovljavaj mi boravak na istom niti mi se obraćaj tim tonom. Nisam tvoje sprdalo da bi mi komadovala i recitovala gluposti.
Drugo, skaradno si osmislila temu o razlikama žena i muškaraca, gde se protežu postovi nesuglasica i mržnje, a sve zahvaljujući tvom bistrom ali i plitkom umu.
Treće, fak of od mog k'urca, ostaću bez posla
:lol: nisam znala da tako brzo pucas po svim savovima.. ti si se obratio zenama a ja sam zena .. ako je tema glupa, nemoj na njoj da postujes, jos bolje :mrgreen:

Back