Napukla radna ploča

gost 211302

Početnik
Poruka
2
Pozdrav,

Sastavljao sam kuhinju, na kraju sam postavljao ugradnu ploču, nepažnja i napukla mi je malo radna ploča. Neka ideja koji bi bio estetski najbolji način da se sanira?

IMG_20220314_201928577.jpg IMG_20220314_201920609.jpg

Nije mermer, ali dobro što vizuelno nekoga podseća :) Ploča je iverica, obložena laminatom. Sama ploča nije toliko napukla, nego obloga. Razmišljam da prelepim nešto, mada još ne znam šta, da se uklopi nekako. Razmišljao sam da je zamenim novom, ali mi se ne da, sve ostalo sam lepo sastavio.

Nije mermer, ali dobro što vizuelno nekoga podseća :) Ploča je iverica, obložena laminatom. Sama ploča nije toliko napukla, nego obloga. Razmišljam da prelepim nešto, mada još ne znam šta, da se uklopi nekako. Razmišljao sam da je zamenim novom, ali mi se ne da, sve ostalo sam lepo sastavio.
Prosto mi je neverovatno da je tako slab taj materijal. Kako će se na tome raditi svašta nešto što se inače radi u kuhinji i na toj ploči. Ja bi to pokušala da nekako "okrpim", ako neće uzela bi drugu ne tako modernu ali kvalitetniju.

Pozdrav,

Sastavljao sam kuhinju, na kraju sam postavljao ugradnu ploču, nepažnja i napukla mi je malo radna ploča. Neka ideja koji bi bio estetski najbolji način da se sanira?

Pogledajte prilog 1120198 Pogledajte prilog 1120200

Može se popraviti, zalijepiti i ponovo "presvući".. medjutim, upitno je kako će se posle pokazati i koliko će poslužiti svojoj svrhi. Postoje mnogo kvalitetnije radne ploče i nisu toliko skupe. Barem na tome ne treba štedjeti,jer je to ipak radna ploča i površina.

Back