Kako se rešiti korova izmedju ovih ploča u dvorištu?

Samo Total.
So bi sigurno nagrizao te ploce i ubrzo bi propale.

Postoji i prirodno resenje da rucno pocupas korov svaki put kada se pojavi. :D
Nemam nameru da se maltretiram s čupanjem. Zato i tražim trajnije, ali i praktičnije rešenje.
U vezi tog Totala nisam sigurna. Ima puno maca i kuca u komšiluku, moglo bi možda nešto loše da im se desi.

Nemam nameru da se maltretiram s čupanjem. Zato i tražim trajnije, ali i praktičnije rešenje.
U vezi tog Totala nisam sigurna. Ima puno maca i kuca u komšiluku, moglo bi možda nešto loše da im se desi.
Ima neka tecnost,koj ne steti ni pcelama,tako da nece ni kucnim ljubimcima.Moj komsija ima prskalicu i ja mu dam pare i on kupi i poprska oko moje i njegove supe,a ima i nekoliko kosnica pcela i sam kaze da je bezopasno,a trava ne raste.Pitacu ga kad ga vidim sta je i napisati ovde.

Pa ja sam rekao da je total najbolji,ti si nas pitala da li postoji nesto prirodno i mi smo ti predlozili domace zivotinje,nije sala. :kafa:
Kad si već tako i dalje bezobrazan da te pitam da li bi ti čuvao ovce, kokoške, koze u dvorištu?
Hvala na savetu za total, po drugi put.
Isto važi i za @Nemoguća Могућност

Moderatori, možete zaključati temu.
Nema razloga da nastavljamo diskusiju na ovakav način.
Hvala.

Kad si već tako i dalje bezobrazan da te pitam da li bi ti čuvao ovce, kokoške, koze u dvorištu?
Hvala na savetu za total, po drugi put.
Isto važi i za @Nemoguća Могућност

Moderatori, možete zaključati temu.
Nema razloga da nastavljamo diskusiju na ovakav način.
Hvala.
kokske, patke, guske, curke ako ima mesta, macke i psi su za dvoriste, ovce i koze samo za ispasu, ali ne i da tu obitavaju. Vidjao sam i farme nojeva (koji nose jaja...)

Sve zavisi gde je dvoriste?
Ako je u gradu onda je cak zabranjeno drzati zivotinje.

A ako je negde u prirodi - to je takoreci idila ;) jos pcele i zecovi .... (eno Kinezi konvertuju pustinju u zeleni predeo koristeci milione zecova)

i jos ti nisam sve rekao u prirodnom smislu

kokske, patke, guske, curke ako ima mesta, macke i psi su za dvoriste, ovce i koze samo za ispasu, ali ne i da tu obitavaju. Vidjao sam i farme nojeva (koji nose jaja...)

Sve zavisi gde je dvoriste?
Ako je u gradu onda je cak zabranjeno drzati zivotinje.

A ako je negde u prirodi - to je takoreci idila ;) jos pcele i zecovi .... (eno Kinezi konvertuju pustinju u zeleni predeo koristeci milione zecova)

i jos ti nisam sve rekao u prirodnom smislu
Zaista nema potrebe za omalovažavanjem.
Ovde bi trebalo da se trudimo bar da budemo pristojni, da prijatno prodje to vreme ako smo odlučili da ga ovde provedemo.
Žao mi je da doživljavam ovakve stvari pogotovu od nekih ljudi za koje sam mislila da me poštuju.
Nemam šta više da napišem stvarno.

Zaista nema potrebe za omalovažavanjem.
Ovde bi trebalo da se trudimo bar da budemo pristojni, da prijatno prodje to vreme ako smo odlučili da ga ovde provedemo.
Žao mi je da doživljavam ovakve stvari pogotovu od nekih ljudi za koje sam mislila da me poštuju.
Nemam šta više da napišem stvarno.
mislim da je upravo obrnuto - u cem je sa nase strane omalovazavanje?
ili da li si mozda primetila da ti nas omalovazavas?

ali ono sto kazu: ja sam odgovoran za ono sto sam rekao, a ne za ono kako je to neko shvatio.

Dakle objasni o cemu se radi...

mislim da je upravo obrnuto - u cem je sa nase strane omalovazavanje?
ili da li si mozda primetila da ti nas omalovazavas?

ali ono sto kazu: ja sam odgovoran za ono sto sam rekao, a ne za ono kako je to neko shvatio.

Dakle objasni o cemu se radi...
Navedi mi gde tačno i dobijaš izvinjenje.
Naravno da ću prihvatiti odgovornost kao i uvek kad vidim da sam pogrešila.

Back