Naprednjaci protiv razuma

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

3BEP

Veoma poznat
Poruka
10.437
E ljudi moji sa kim mi živimo,i kakvi ljudi nama kroje sudbine,ovo nema na belom svetu...
Prvo VLAST organizuje proteste protiv opozicije. :dash:
Pa kažu da je to PROTEST PODRŠKE!:dash:
E,protest protiv podrške..?Ko će ga znati,čudni su putevi naduvanog mozga.
I onda ih nazovu protest protiv krvavih scenarija!!!:rotf:
Pa oni nisu u stanju ništa da smisle sami sve plagiraju,eto sad i protest protiv krvavih košulja!!!:dash::dash::dash:
autorska bolan

Раније су били митинзи подршке, сада су протести...сем у називу, никаква разлика.
Исти сценарио, иста држава, исти народ, само друга странка.

Нишки и лесковачки одбор најлојалнији.

800x600_Miting-Vucic-Leskovac-2-decembar-2019-foto-Bojana-Stamenkovic.jpg

Osudu kontroverzne naslovnice nedeljnika NIN i Koraksove karikature u Danasu na kojima su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i snajper, nakon Nišlija, rešili su da daju i u Leskovcu. Članovi i simpatizeri leskovačkog SNS okupili su se, kako kažu, spontano, a ne znaju ko je organizovao i prijavio skup. Šetnji su se pridružili funkcioneri, zaposleni u javnim preduzećima, ali i prvi čovek Leskovca Goran Cvetanović.
https://www.juznevesti.com/Politika...dnjaci-kazu-da-su-se-okupili-spontano.sr.html

Па зашто да не организују, кад пола опозиције је у СНСу, а онда друга половина је идеолошки потпуно иста као режим, само су нервозни зато што нису на функцијама.

E ljudi moji sa kim mi živimo,i kakvi ljudi nama kroje sudbine,ovo nema na belom svetu...
Pa oni nisu u stanju ništa da smisle sami sve plagiraju,eto sad i protest protiv krvavih košulja!!!:dash::dash::dash:
autorska bolan

Није "ПРОТЕСТ" него МИТИНГ https://www.juznevesti.com/Politika/Miting-podrske-Vucicu-i-u-Leskovcu-naprednjaci-kazu-da-su-se-okupili-spontano.sr.html

Mnogi kažu svi su isti ali ova vlast zaista ima neke svoje specijalitete jer ne sećam se da su Koštun, Đinđa i Tadić ovo radili kada su bili vlast a radikali imali proteste. Slobošević je uradio samo jednom i pokajao se jer je izbila tuča i ranjavanje.

Inače naprednjaci se ponašaju u svakom smislu kao da su još uvek opozicija a ne vlast. Stalno govore ugroženi smo, cenzuriše nas Šolak, dole Đilas i Tadić, prodali ste Kosovo.

Моралне наказе које предводе војску крембила. Опасна комбинација. Најопаснија. Погубна.

Mnogi kažu svi su isti ali ova vlast zaista ima neke svoje specijalitete jer ne sećam se da su Koštun, Đinđa i Tadić ovo radili kada su bili vlast a radikali imali proteste. Slobošević je uradio samo jednom i pokajao se jer je izbila tuča i ranjavanje.
boris tadić je voleo, da ga posmatraju kao sportistu...omiljenu facu iz školskih dana...kao, devojke uzdisale zbog njega...ko bi ga znao, možda je bio i gej

autorska bolan
To je vec vidjeno za vreme Slobe.
Sprema se zalet za veliki BG protest podrske.

Back