Напредњаци не смеју да се суоче са радикалима

ЕУропски денунцијант бега од сучељавања. Нема он шта паметно да каже, а камоли агрументоано. Зато и бега.

Tomislav.jpg

А, Вучко је већ ухваћен у лажима, па њему би било катастрофа да уђе са било ким у полемику. Свако би га само на томе појео у јавној дебати.

Иначе, замислите неко од ове двојице изађе на дебату радикалима у ТВ наступу. И сад, шта ће они да заступају? Немају шта, него да бране ЕУроспку политику, Тадићеву политику, за коју сам Тома каже да је добра, само је Тадић добро не спроводи. Кретен од човека. Са одбраном таквих ставова, у дебати са радикалима, личило би као да радикали дебатују са жутима. И тога се они плаше и зато се крију. Ћуте, "крију ноге" као змије.

Напредњаци би на власти били гори од владе коју би чинила коалиција састављена од "Преокрета" и Чанкових лигаша. И ми радикали такву (напредњачку) власт ћемо спречити нашим гласовима. Морамо бирати Србију! Морамо спасити Србију за коју је пијани Гробар већ добио паре да јој направи мртвачки ковчег, и у њега забије онај последњи ексер.

ti komsija smiri zivce. ne pomazes radikalima govoreci da ces da glasas za tadica. to je tvoj licni problem, ne stranacki
Смири се ти; нико ти не брани да гласаш за Николића ако буду он и Тадић у другом кругу, или учиниш листић неважећим, јер гласање је тајно.

Poslednja izmena:
Смири се ти је нико ти не брани да гласаш за Николића ако буду он и Тадић у другом кругу, или учиниш листић неважећим, јер гласање је тајно.

tadic i toma nece biti u drugom krugu. sto bi pa bili. zao mi je, ali ti si tomin provokator.

Ајмо редом ...

http://forum.krstarica.com/showthre...радикалима?p=21230532&viewfull=1#post21230532

Не спорим да има логике ...
Са тачке гледишта припростог и ојађеног бирача - очекивано размишљање ...
Није важно, нека дође и гори, само ови садашњи да оду ...
Хбга, имао са боље мишљење о твом познавању и поимању политичке реалности у Србији ...

Разумљива је тежња напредњака да у сред изборне кампање избегну
незгодна питања и изношење компромитујућих података о лидерима
јер се на тај начин задржавају гласови бирача твог формата.

Подршка бирача о којој причаш није резултат квалитета кандидата
(твог јер би ти, и не само ти гласао и за Шећеровског само да се Тадићу и ДС-у виде леђа)
већ објективно врло тешке ситуације у земљи коју сви ми осећамо.
Нерационално је гласати "за мање зло" које се у досадашњем политичком животу
толико искомпромитовало уз магловиту идеју о
"ако не ваља - мењаћемо и њега"
јер тако нешто по Уставу и Закону једноставно није могуће,
дакле, сви ћемо трпети "мање зло" пун мандат,
па нека нам је Бог у помоћи
што и сам потврђујеш у следећим постовима :

http://forum.krstarica.com/showthre...радикалима?p=21230535&viewfull=1#post21230535

http://forum.krstarica.com/showthre...радикалима?p=21230551&viewfull=1#post21230551

Даље ...

http://forum.krstarica.com/showthre...радикалима?p=21230570&viewfull=1#post21230570

Само пратим ТоНијеве изјаве и екскурзије по еуРУПИ ....

http://forum.krstarica.com/showthre...радикалима?p=21230590&viewfull=1#post21230590

Е, ово ти је баш онако, аргументовано ....
А замисли да ТоНи почне да ради супротно твојим (и вашим) предвиђањима ???

СРС је странка која је отрпела далеко веће ударце,
отрпеће и овај,
и на ТоНијеву (и вашу) жалост
изаћи из свега овога чистог образа,
и јасних политичких ставова.

ЛаХка дигресија и једноставно питање

А како би ти (ви) сменили ТоНија "уколико лоше ради"
пре истека мандата ????

Aha, znači, vama Toma izgleda loš, pa hajde neka ostane Tadić. E, šio mi ga Đura... Možemo samo da nagađamo, ali dok ne zajaše vlast ne možemo biti sigurni kako bi radio. Dok, nasuprot tome, tačno znamo kako bi Tadić radio. Još jedan mandat i Srbija bi se definitivno pretvorila u BG pašaluk.
E, zato sam ja spreman da se kockam sa Tomom. Možemo da se nadamo da će biti drugačiji ili da se nadamo da će ga biti lakše skinuti ako ne bude valjao. Dok smo sa Tadićem načisto. Nestajemo.

E, sad, u svom tom blatu u kome smo se našli, ti meni pišeš kako će SRS očuvati čist obraz. E, baš me boli patka za njihov obraz.

Kako bi ga smenili? Sve zavisi od tadašnje opozicije i od volje naroda da ga smeni. Možda bi bio nateran na prevremene izbore, a možda bi ga morali menjati na ulici. Ne znam. Nisam gatara. Ali sigurno znam da neću dočekati istek još jednog Tadićevog mandata u Srbiji. Ne samo ja, nego i stotine hiljada drugih građana Srbije.
Hbg, vreme prolazi. Ja više nisam tako mlad da strpljivo čekam da neki koji su sačuvali čist obraz dođu u situaciju da se uopšte i približe vlasti.

Sada hoću da rušim Tadića, a o Tomi ću razmišljati posle izbora. Znam samo da neću više da razmišljam o Tadiću, jer nemam snage za to.

Poslednja izmena:
Izađe BoTa sa svojom demokratskom omladinom na Terazije i ako Bog da pa mu se pridruži i SRS i onda obećaju da će uz stiropor prostirke da štrajkuju dok SNS i ToNi ne podnesu ostavke i raspišu nove izbore. BoTa bi mogao da odradi i jedan štrajk "glađu i žeđu" (uz kanilu naravno :lol: ) i time gane ToNija :lol:

A sad ozbilljno. Neka SRS bude onaj jezičak na vagi gde će pobednička koalicija prevagnuti u odnosu na "žutu smrt". Budite kontrolni faktor vlasti (u vlasti) i preuzmite malo odgovornosti naprežući moždane vijuge u pravcu boljitka naroda Srbije, pa ukoliko Bajčetinac pomisli da prizna tzv. Kosovo ili nas povuče u NATO ili povede prečicom u EUrupu ili ne daj bože počne da lapa ko žutaći - a vi izađete iz Skupštine i srušite Vladu. ;)

A, ne... Vole oni svoju stabilnu poziciju u opoziciji, i da serendaju po svima. Ali da se prihvate neke odgovornosti, jok.

Николић не сме да изађе на тв дуел Немањи Шаровићу јер зна да би изгубио у том дуелу. Немања Шаровић је млађи, мозак му није попила ракијештина, духовитији је, виспренији и ДАЛЕКО ОБРАЗОВАНИЈИ од старог, пијаног гробара, а сада милошћу балканског организованог криминала & западног фактора - и велепоседника сер Тома. У супротном., стари вампир би потрчао на дуел са Шаровићом. @Дон, замислите да је др Шешељ на слободи и да га било ко из СНС зове на дуел, да ли би он бежао, и да ли би ви и онда написали - "седиш у локалу са неком фином рибом , прилази познати кабадахија....итд."? хаха. Такође, нити је тв студио "неки локал" ( а Шаровић је љубазно понудио Сер Тому да бира који год хоће студио, значи долази у обзир и напредњачка тв Svet+info) нити је Шаровић "кабадахија" који ће старом ракијашу да задиркује његову бабу. Пре би, у овом случају, било обратно, и верујем да би стари вампир желео да се напије крви, али авај, остао је без очњака, а са пластичњацима из Брисела тешко би победио младог политичара у успону какав је Немања Шаровић.

Očigledno nisi shvatio moju metaforu.

Da li bi Šešelj izašao bilo kome na duel? Pa, odgovor znamo...bi. Šešelj je uvek rado izlazio u svaki duel, jer je njemu najvažnije lična promocija i svađa. Tako je prihvatio i onaj nesrećni duel sa Draškovićem, gde je jedini Draškovićev posao bio da ga ogoli kao primitivca, u čemu je i uspeo, pa je Šešelj od ogromne prednosti u javnosti popušio tuki.

tadic i toma nece biti u drugom krugu. sto bi pa bili. zao mi je, ali ti si tomin provokator.
А, чији си ти провокатор? Мислим, сад је морам тебе да назовем такође провокатором, па те питам чији би волео да будеш?

Očigledno nisi shvatio moju metaforu.

Da li bi Šešelj izašao bilo kome na duel? Pa, odgovor znamo...bi. Šešelj je uvek rado izlazio u svaki duel, jer je njemu najvažnije lična promocija i svađa. Tako je prihvatio i onaj nesrećni duel sa Draškovićem, gde je jedini Draškovićev posao bio da ga ogoli kao primitivca, u čemu je i uspeo, pa je Šešelj od ogromne prednosti u javnosti popušio tuki.
Хаха, баш си лукав, баш си изабрао дуел кога нема на јутјубу, ( демантуј ме ако грешим и постави овде снимак, у том случају ћу ти се извинити!) па форумаши не могу сад да се увере да не говориш истину.

ЕУропски денунцијант бега од сучељавања. Нема он шта паметно да каже, а камоли агрументоано. Зато и бега.

Tomislav.jpg

А, Вучко је већ ухваћен у лажима, па њему би било катастрофа да уђе са било ким у полемику. Свако би га само на томе појео у јавној дебати.

Иначе, замислите неко од ове двојице изађе на дебату радикалима у ТВ наступу. И сад, шта ће они да заступају? Немају шта, него да бране ЕУроспку политику, Тадићеву политику, за коју сам Тома каже да је добра, само је Тадић добро не спроводи. Кретен од човека. Са одбраном таквих ставова, у дебати са радикалима, личило би као да радикали дебатују са жутима. И тога се они плаше и зато се крију. Ћуте, "крију ноге" као змије.

Naravno da treba da ćute jer čim progovore izblamiraju se za sve pare , a retko ko im se više i smeje jer su se toliko srozali da su probili svako dno dna i dostojni su samo najdubljeg prezira .

Ајмо редом ...

http://forum.krstarica.com/showthre...радикалима?p=21230532&viewfull=1#post21230532

Не спорим да има логике ...
Са тачке гледишта припростог и ојађеног бирача - очекивано размишљање ...
Није важно, нека дође и гори, само ови садашњи да оду ...
Хбга, имао са боље мишљење о твом познавању и поимању политичке реалности у Србији ...

Разумљива је тежња напредњака да у сред изборне кампање избегну
незгодна питања и изношење компромитујућих података о лидерима
јер се на тај начин задржавају гласови бирача твог формата.

Подршка бирача о којој причаш није резултат квалитета кандидата
(твог јер би ти, и не само ти гласао и за Шећеровског само да се Тадићу и ДС-у виде леђа)
већ објективно врло тешке ситуације у земљи коју сви ми осећамо.
Нерационално је гласати "за мање зло" које се у досадашњем политичком животу
толико искомпромитовало уз магловиту идеју о
"ако не ваља - мењаћемо и њега"
јер тако нешто по Уставу и Закону једноставно није могуће,
дакле, сви ћемо трпети "мање зло" пун мандат,
па нека нам је Бог у помоћи
што и сам потврђујеш у следећим постовима :

http://forum.krstarica.com/showthre...радикалима?p=21230535&viewfull=1#post21230535

http://forum.krstarica.com/showthre...радикалима?p=21230551&viewfull=1#post21230551

Даље ...

http://forum.krstarica.com/showthre...радикалима?p=21230570&viewfull=1#post21230570

Само пратим ТоНијеве изјаве и екскурзије по еуРУПИ ....

http://forum.krstarica.com/showthre...радикалима?p=21230590&viewfull=1#post21230590

Е, ово ти је баш онако, аргументовано ....
А замисли да ТоНи почне да ради супротно твојим (и вашим) предвиђањима ???

СРС је странка која је отрпела далеко веће ударце,
отрпеће и овај,
и на ТоНијеву (и вашу) жалост
изаћи из свега овога чистог образа,
и јасних политичких ставова.

ЛаХка дигресија и једноставно питање

А како би ти (ви) сменили ТоНија "уколико лоше ради"
пре истека мандата ????

Hvalim ti se gospode i nešto smisleno ovde da pročitam :ok:

Да, СРС ће употребити сва расположива политичка средства да СНС као најгора могућа нато-батина не дође на власт. Српска радикална странка је увек била на бранику одбране народа од душмана, и нема разлога да то не буде тако и у овом случају.
Ако треба, СРС може и да да подршку мањинској влади у којој не би било министара - припадника СНС.

Ali bi zato bilo ministara iz DS i LDP. Bravo, radikali!

Јаdno, ali nije čudno. Uvek su oni dobro odrađivali posao za aktuelnu vlast. Stari dobri DB-ovci.

А, јел ти криво и што смо ушли у Марјановићеву владу и тако спречили да у исту не уђе твој вољени Вук Драшковић и његов Српски Покрет Обмане?

p.s. Још чекам јутјуб видео са снимком (бар дела) тв дуела у којем је Вук наводно "поразио" Воју.

Ipak mi je bilo cudno, ako verujes?
Toliko godina protiv, kao, toliko pljuvanja a sve vreme laz do lazi, no, svakom svoje, kako rade tako ce i proci.
Биљо, на твом месту ја бих се ипак више бринуо о ТоНи(ју) и вечитом дечаку јер су узели огромне паре од тешких криминалаца унапред.

Стварно ми није јасно чему чуђење.

Николић је покушао пуч у СРС, није успео, избачен је из СРС и он је за мене као и за све радикале ништа друго до отпадник. Николић прича "Тадићева политика је добра али се не спроводи", залаже се за улазак Србије у ЕУ, ЗНАЧИ СВЕ ИСТО КАО ЖУТИ САМО НА ЈЕДАН СЕЉАЧКИ НАЧИН, и по чему онда радикал, било који, да гласа за њега. НАРАВНО да ћемо да гласамо за Тадића односно ако треба у другом кругу гласаћемо и за црног ђавола само да се Николић политички упропасти, да оде са политичке сцене Србије. То је и задатак који је пред нас поставио наш Војвода, хашки сужањ.

Што се тиче "владе СРС-ДС" о којој стално причате, таква влада реално није могућа јер жутима Вашингтон такву коалицију не би дозволио. Међутим, СРС ће ако буде у прилици давати подршку мањинској влади жутих да бисмо вама помрсили конце.

На локалном нивоу жути немају забрану од Вашингтона да улазе са нама у коалицију, тако да је ту коалиција СРС-ДС извесна, што даље значи да ћемо употребити сва расположива политичка средства да ваш freak са марамицом у џепу сакоа не постане градоначелник престоног Београда.

Ми реално не можемо победити на овим изборима. Али зато можемо вас политички уништити, што ћемо и урадити, а политичка средства нећемо бирати, у то будите уверени.

A, narod i Srbiju ko jjebe. Tako tipično radikalski...

Биљо, на твом месту ја бих се ипак више бринуо о ТоНи(ју) и вечитом дечаку јер су узели огромне паре од тешких криминалаца унапред.
Ne poznajem nikakvog ToNija, mada znam na koga aludiras, ali vidim koje vi podrzavate,one koji su uzeli od NARODA!

Напредњаци би на власти били гори од владе коју би чинила коалиција састављена од "Преокрета" и Чанкових лигаша. И ми радикали такву (напредњачку) власт ћемо спречити нашим гласовима. Морамо бирати Србију! Морамо спасити Србију за коју је пијани Гробар већ добио паре да јој направи мртвачки ковчег, и у њега забије онај последњи ексер.

A, spašavate je tako što ćete podržati Francetića na čelu Srbije. Kada vidim šta vi ridikuli baljezgate, počinjem da sumnjam da i nisu bezvezne one priče o Šešeljevom poreklu. Ko bi normalan podržao Francetića na vlasti u Srbiji, sem isti oni kao i on?

Хаха, баш си лукав, баш си изабрао дуел кога нема на јутјубу, ( демантуј ме ако грешим и постави овде снимак, у том случају ћу ти се извинити!) па форумаши не могу сад да се увере да не говориш истину.

Nisam ja tražio po YT, nego imam pamćenje kao slon. Dobro se sećam kako je tada Vuk odradio prljav posao za Miloševića, i shebao Šešeljevu prednost na izborima. Sećam se onog čitanja telefonskog imenika iz Zagreba i sličnih sranya, na šta se Šešelj upecao kao som na bućku.

Poslednja izmena:
A, spašavate je tako što ćete podržati Francetića na čelu Srbije. Kada vidim šta vi ridikuli baljezgate, počinjem da sumnjam da i nisu bezvezne one priče o Šešeljevom poreklu. Ko bi normalan podržao Francetića na vlasti u Srbiji, sem isti oni kao i on?

Upravo tako, na kraju je pokazao ko je stvarno, sve vreme je lagao narod...
Nemoj pisati Francetica, gadno ces proci, seseljevci odani njemu ce te prvi prijaviti, ovde se zna koj je zasticen k'o sveta krava, na koga jure k'o bikovi na crveno!

Back