- Poruka
- 20.959
Svojevremeno su neki glumci štrajkovali u pozorištu gde je bio postavljen DSS kadar za upravnika. Isti je dibidus upropastio pozorište, ali eto DSS i radikali bili u vlasi u tom gradu. I onda kad su ovi upali da mlate glumce, tj odmah posle toga, ovi odu u muriju da to pirijave. Recimo negde oko 2 ili 2,30 noću. Kad tamo nije samo dežurni policajac ceć sam načelnik, a kod njega neko iz DSS i neko iz SRS, sada visoko pozicioniran u naprednjacima sada. Kao navratili da popiju kafu u po noći i to baš kad se ovo dešavalo. I šta se desilo docnije? Da li su ih, mislim te što su upali da biju glumce, ikada pronašli? Naravno da nisu ...
Kako Vučić sad spava ja ću da ti odgovorim...
Поштовани,
чуо сам за то. И то наравно није у реду. Немојте ме прекидати. Само хоћу ово да вам кажем. То што раде СРС и ДСС ми можемо само да осудимо као што то чинимо сваки пут кад нешто ураде. Ми из СНС заиста волимо позориште, не тучемо глумце, ја сам глумио у младости, качимо фотке позоришних представа на Крсту, читамо километре књига. A сви знају да ја нисам тукао глумце, ја сам био у Америци без које се не може. Господин Тома је у Русији чисто да се не љуте. Oнда сам ја отишао за Русију а господин Тома за Америку. A и касу су нам опљачкали...
Poslednja izmena: