Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kreativan kutak? Na forumu?? Tesko. Probaj kod kuce. Ovo je mesto za masovnu upotrebu. Dodjes ako ti se prica o necem trivijalnom. Ili ako si vec na netu iz drugih razloga.
pa ima ga pomalo svuda gde je umetnost...ali zasto i ne bi bio ovde npr...meni deluje kao idealno mesto za razmenu ideja u smislu dekoracije i svih dzidza bidza tipa napravi sam i odradi sam...svidja mi se ideja...valjda na to mislis
e pa gle verb...meni se mnogo svidja ideja...umetnicka dusa...stalno nesto muvam i pravuckam..crtam...pravim planove...ali mi se ne svidja sto ce da nam kradu ideje ovde...i neko sa malo vise para nego ja ima pre mene da napravi biznis i bum...ali sa druge strane, ne zelim bas sve ideje da zadrzim za sebe...podelicu sa vama one bezazlene, a za ostale zao mi je...hhhh
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.