Napokon zabrana LSV?

Podrzavam zabranu LSV

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nema prava po Ustavu. Vojvodina je deo Srbije i najviše što može da dobije jeste autonomija.

Sledeće "naivno" pitanje ovakvog tipa će se smatrati secesionizmom i sledi odgovarajuća kazna.

A ja ne dobih ovaj kalendar?!?! Ima da ga metem umesto ikone, samo da dođem do njega!!! :D

'Ajde Laci sada da kaznish Jomini-ja... z:mrgreen:
@Divide et impera: Prijavi ga njemu samom na pp da da se auto-sankcionishe zbog ovog bezobrazluka... z:mrgreen: E, nasmeja me... Koji si car. z:mrgreen:

Btw, ni ja ne dobih kalendar, a s'obzirom da smo prispojeni nije red da nas tako ostete... a do juce smo bili u koaliciji...

Sad malo ozbiljno, kad bi jednog dana doslo do ocepljenja Vojvodine, za sta ja nisam, ja bih voleo da se Sabacka opstina pripoji novonastaloj republici jer da se ne lazemo Vojvodina samo vuce za sobom les mrtve juzne Srbije [kao u ostlom i mnoge druge drzave na planeti, dobra vecina] koji je usporava i zahteva resurse da bi preziveo...

Ako si bio u Vranju ili slicnim gradovima znas o cemu pricam, standard je smesan...

Bio sam na touru iz Sapca u Bajinu Bastu letos bajsevima i kad sam otisao tamo zacudio sam se, kako je moguce da 200km od Sapca moze biti toliko drugaciji standard i sve to...

Obisao sam 10 radnji u centru da nadjem snickers da povratim energiju, toliko o tome...

Sta,drzo politicka predavanja na univerzitetu..................ma dokaz i po

Aham...nije samo na univerzitetu...i sta je pricao...odmah se bacio na cepanje Jugoslavije, naravno on je furao velikosrpsku ideju...
znas, cudno je da neko ko se vrati iz USA, iz zemlje koju cine 50 ujedinjenih drzava, neko ko vidi svu snagu zemlje koja je teritorijalno ogromna, sa velikim brojem stanovnika i pre svega ujediinjena u zajednickom cilju(a naravno da nije etnicki cista) dodje u svoju zemlju i zagovara njeno rasparcavanje i etnicki cistu zemlju...
...e sad....da je on toliki mrzitelj zapada on ne bi isao tamo na "usavrsavanje"...nego je bio da primi poslednje instrukcije, pre nego sto je pusten s' lanca i poslat po zadatku.

A u "ljepoj nasoj" je ono ggovno zagovaralo etnicki cistu Ndhaziju, na istu foru...mlatio se po Americi i Kanadi i sklapao kontakte sa "hrvatskim politickim emigrantima WWII"....sve ti je jasno o kome se radi, zar ne ?
Onda se vratio nazad i poceo da radi isto kao i Seselj...

Kad je Slobodan video sta se desava, da on nije jedini igrac, otkazao je poslusnost
zato je i prosao kako je prosao....

imali su oni vise igraca, kao sto ih imaju i sada. Seselj se povukao kada je teren bio spreman za "svezu krv".

I jos jednom

Vojislav Seselj je svim svojim radnjama, akcijama i postupcima dokazao da je neprijatelj Srbije i zapadni placenik.

Poslednja izmena:

Back