napitak koji je 10.000 puta jači od hemoterapije?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedan americki onkolog vodio je evidenciju o pacijentima kojima je on dijagnostifikovao kancer i kaze da je stopa prezivljavanja visa kod onih koji su se u startu okrenuli alternativi ili zato sto je zvanicna medicina od njih digla ruke ...ozbiljan lekar takvim pacijentima mora ostaviti slobodu izbora

Pacijent uvek ima slobodu izbora, a i onkolog nece nikoga odvracati od alternativne medicine.
Mozda ce objasniti pacijentu da recimo isterivanje djavola nece moci da mu pomogne, ali ga sigurno nece odvracati od uzimanja raznih travki i cajeva,
a ni od limuna ili sode bikarbone. Postoje pacijenti koi tvrde da su pobedlili karcinom gladovanjem, zasto bi lekar odvracao pacijenta od gladovanja?

Gladovanje hahahahaha malo sjutra.

SVE OD alternative je bolje od svih zračenje i hemoterapije.

FARMACEUTSKA MAFIJA UBIJA PACIJENTE

Gladovanje je zasta jedna metoda kojom neki ljudi lece razne bolest pa i karcinom.
Cudi me da ti kao zagovornik alternative to ne znas.
Mnogo ljudi odlazi u manastire i tamo zaista gladuju 6-8 nedelja, usput i meditiraju, totalno se posvete duhovnom zivotu sto
svakako nikada nije negativno i nikako ne odmaze bolesnom coveku.
To se nikako ne kosi sa naukom, nijedan lekar nece reci da to ne treba da se radi.

Ovo boldovano ja razumem ( lingvisticki) tako da je sve bolje ( pa i zracenje i hemoterapija) od bilo koje alternative.
Slabo stojis sa poznavanjem svog maternjeg jezika;)

Mnogo ljudi odlazi u manastire i tamo zaista gladuju 6-8 nedelja, usput i meditiraju, totalno se posvete duhovnom zivotu sto
svakako nikada nije negativno i nikako ne odmaze bolesnom coveku.
To se nikako ne kosi sa naukom, nijedan lekar nece reci da to ne treba da se radi.

Zapravo, prilicno je negativno za bolesnog coveka da gladovanjem dodatno onesposobi sopstveni organizam za odbranu. Vecina lekara ce reci da to ne treba da se radi.

Razlog zašto sam protiv hemoterapije je to što zrači zdrave organe

hemioterapija ne zraci bukvalno nista. ni tumor ni zdrave organe. zato sto hemioterapija ne zraci :)

i zato ako pitate bar 20 ljudi kako bi se lečili ako ne daj bože budu bolesni odgovor bi bio Alternativna medicina.

u sto volim ove procene. mada ovde konkretno mi nije jasno sta si hteo da kazes. ako pitamo bar 20 ljudi, svih 20 ce isto reci? jel to onda znaci da treba da trazimo bas odredjenih 20 ljudi ili mislis da svakih 20 ljudi koje pitamo daju isti odgovor? ili ce bar 1 u 20 dati taj odgovor? mislim fale ti neke reci :)

Gledao sam i slušao na tv svjetske ljekare koji kažu da u S.A.D. se ljudi leče alternativnom medicinom

Bilo je na CBS kad nađem link staviću ga

ne, nije fora da oni kazu da se ljudi tako lece. to je samo konstatacija, isto kao da kazes "sutra ce da izadje sunce".
nego daj neke kredibilne lekare koji kazu da je to dobro i bolje od hemioterapije i ostalih konvencionalnih metoda.

LJEKARI IZ Kamenice isto kažu bolje alternativa nego hemoterapija(pacijentima krišom kažu)

20 bilo kojih ljudi bi odgovorili alternativno lečenje

Pedesetogodišnjem lekaru iz unutrašnjosti pre šest meseci otkriven je karcinom pluća sa metastazama na limfnim čvorovima. Stadijum dva na tri. Počeo je da koristi ulje od kanabisa. On za “Blic” objašnjava zašto se na to odlučio i kako je sve to uticalo na njega i njegovo okruženje. Vest da postoji mogućnost da se marihuana legalizuje u medicinske svrhe zbog toga potpuno podržava.- Kolege su odmah učinile sve da mi pomognu. Dijagnoza i biopsija bile su gotove za sedam dana. Nakon početnog šoka, rešio sam da krenem u borbu protiv jednog vrlo nezgodnog protivnika - započinje P. B. ispovest za “Blic”.Azarić: Ulje kao smola- Ima jako mnogo prevaranata koji prodaju dozu od pet mililitara i za 3.000 evra. Ono kad je pravo mora biti kao smola, zlatnožute boje kao zlatni prsten. Nikako braon ili zelene boje. Pakuje se u špriceve u doze po pet mililitara. Koristi se tako što se kapljica veličine pola zrna pirinča razmaže na jagodicu prsta ili se stavi pod jezik - kaže Alen Azerić, član Hrvatskog udruženja za prirodnu, energetsku i duhovnu medicinu HUPED, koje ulje od kanabisa poklanja obolelima.Kao pobornik klasične medicine, krenuo je na hemoterapije i od tada do danas prošao kroz pet ciklusa.- Uključio sam sve moguće alternative. Koristio sam razne preparate, kapi, sirup iz manastira Ravanica, preparate iz Čapljine, kapi sa Kube... O ulju kanabisa sam čuo, ali pošto je van zakona i kažnjivo, bilo mi jeteško da ga nabavim i da prodavca na crnoubedim da nisam neki provokator - priča P.B.Pre nego što je počeo terapiju, raspitao se da li će moći da radi.- Sve što osećam kad uzimam ulje je suvoća usta i ponekad blagi prolazni osećaj lebdenja u glavi - objašnjava P. B.I P. B. je radikalno promenio ishranu, koristi ulje i ide na hemoterapiju. Poslednji nalazi na njegovim plućima su zapanjujući.

Poslednja izmena:
LJEKARI IZ Kamenice isto kažu bolje alternativa nego hemoterapija(pacijentima krišom kažu)

20 bilo kojih ljudi bi odgovorili alternativno lečenje

20 od koliko ispitanih? Shvatas li da u tvojoj recenici nesto fali da bi bila logicna?

Sve nesto krisom, sve skriveno, sve tajno. Kako to nema neko iz Kamenice da izadje i da kaze to, pa da ti onda lepo mozes da se pozoves na tog? Nego sve neke neproverljive price...

Poslednja izmena:
Ovde na samom početku piše: "Odbila sam zračenje jer mi medicina nije pomogla..."

Nešto mi nije jasno: kako zna da joj zračenje ne pomaže ako ga je odbila?

Da je rekla: "Zračena sam ali mi nije pomoglo." razumeo bih. Ovako nešto nedostaje.

Ja sam zračen! (Već sam pominjao da sam ležao 45 dana na IOR.) Rezultat nije savršen ali mi je zračenje pomoglo!

DILEMA oko toga može li marihuana pomoći u lečenju raka ili ne napokon je razrešena.Američki National Cancer Institute(NCI), središnja agencija vlade SAD-a za istraživanje raka, na svojim internet stranicama priznala je da marihuana ubija ćelije tumora!Informacija je svima dostupna na stranicama NCI-ja, u rubrici pitanjai odgovori o kanabisu i kanabinoidima. NCI piše kako su studije koje su rađene na miševima i pacovima pokazale da kanabis – odnosno njegove aktivne supstance THC i CBD – zaista ubijaju ćelije raka. (IRKA pojašnjenje– Postoje hiljade studija koje to dokazuju na pacovima, miševima i majmunima,ali su do prošle godine bile zabranjene studije na ljudima, osim u Izraelu ).Kanabis leči rak“Studije na miševima i pacovima pokazale su da kanabinoidi mogu ograničiti rast tumora uzrokujući smrt ćelija tumora, blokirajući njihov rast, kao i blokirajući razvoj krvnih ćelija koje su tumoru potrebne da bi rastao. Laboratorijske studije i studije na životinjama pokazale su da kanabinoidi mogu ubiti ćelije raka iistovremeno štititi normalne ćelije”, navodi se u objavi na stranici NCI-ja.“Laboratorijska studija pokazala je da delta-9-THC ubija ili oštećuje ćelije raka jetre. Ista studija na miševima je pokazala da postoji anti-tumorno delovanje. Delta-9-THC izaziva takav efekt delujući na molekulima koji se takođe mogu pronaći u ćelijama raka pluća i raka dojke”, stoji na internet stranici ove američke vladine agencije.Na istom mestu može se saznati i kako je studija na miševima pokazala da kanabinoidi mogu smanjiti rizik od raka debelog creva, a može se koristiti i u tretmanu ove bolesti. Takođe, studije na ćelijama raka dojke, navodi NCI, “da CBD uzrokuje smrt ćelija raka dok istovremeno gotovo da i nema efekta na normalne ćelije u dojkama”. Studije na miševima zaraženima ćelijama raka dojke pokazale su daCBD može umanjiti rast, broj i širenje ćelija tumora.Čine hemoterapiju efikasnijom, bude apetit i smanjuju bolDalje, NCI na svojim stranicama piše i kako su laboratorijske studije pokazale da CBD, ako se konzumira istovremeno s hemoterapijom, može učiniti hemoterapiju efektnijom, te povećati stopu smrtnosti ćelija raka bez da uticaja na normalne ćelije. Studije na miševima pokazale su da CBD zajedno s delta-9-THC-om čini hemoterapiju efikasnijom.Takođe, na stranici NCI-ja navodi se i da su brojne studije pokazale da delta-9-THC, kao i drugi kanabinoidi, stimulišu apetit, te olakšavaju bolove kod mnogih pacijenata.

cinjenica je da 99% pacijenata ne pozivi dugo posle tih "uspesnih" medicinskih tretmana pri lecenju kancera..Jedino za sta se zna a to je hemoterapija,zracenja i noz..Odstraniti nekom pola plucnog krila i da ga nije napao rak on bi ubrzo umro,tako da su price oko izlecenja raka na plucima od hemoterapija,zracenja i operacije mnogo glupava od strane strucnog medicinskog osoblja..To vazi i za druge kancere po telu..Jedino gde su zaustavili sirenje kancera a da su ljudi ostali zivi duzi period godina su pojedini delovi kancera koze,dojke,debelog creva,materice..Pazi ovo,da bi se ponadali da spasu zensku osobu od smrti koja ima rak materice,oni joj trebaju izvaditi i jajnike i celu matericu napolje,i nadati se da nije krenula metastaza..U slucaju raka debelog creva,iseku nekoliko metara debelog creva i izmeste praznjenje i otvor analni na stomak,preko diska u kesu..Isto se nadajuci da nije metastazirao..kad je tumor dojke seku dojku i odstranjuju..To je uspesno lecenje bolesnika od raka u 21 veku..Veoma strucno..Tako se radilo i pre 50 godina..

cinjenica je da 99% pacijenata ne pozivi dugo posle tih "uspesnih" medicinskih tretmana pri lecenju kancera

to nije cinjenica. pokazi nam odakle ti ta "cinjenica"?
pozdravljaju te potpuno izlecena deca koja su bolovala od leukemije, a sad zive normalan zivot, rade i planiraju da imaju svoju decu

tako da su price oko izlecenja raka na plucima od hemoterapija,zracenja i operacije mnogo glupava od strane strucnog medicinskog osoblja..

ma bre, sve glupaci, trebalo je tebe da pitaju :)

Hemoterapija i radijacija se koriste za lecenje kancera u proteklih 100 godina a americka vlada je tek nedavno priznala da ove dve terapije same uzrokuju kancer. Alternativa ima dugu istoriju u lecenju ove bolesti, mnogo je jeftinija, mnogo efikasnija i ima mnogo manje sporednik efekata. Mnogi ljudi su izlecili kancer alternativnim metodama i nikada vise, do kraja zivota, nisu oboleli od kancera. Zvanicna medicina pacijenta smatra izlecenim nakon 5 godina a novi kancer koji nastane posle tog vremena, zbog izlozenosti hemoterapiji i zracenju, tretira kao novu bolest. U mnogim slucajevima hemoterapija ubije pacijenta pre same bolest

to nije cinjenica. pokazi nam odakle ti ta "cinjenica"?
pozdravljaju te potpuno izlecena deca koja su bolovala od leukemije, a sad zive normalan zivot, rade i planiraju da imaju svoju decu

ma bre, sve glupaci, trebalo je tebe da pitaju :)

Naravno da je cinjenica,ta deca spadaju u taj 1% srecnika..Moj drug je umro uod leukemije u 17 god,menjali mu krv ko zna koliko puta,mnoge ljude koje sam poznavao su umrli od raka,mnogi moji drugovi iz skole su umrli od raka,iz rodbine takodje..Svi su se lecili ili u Kg ili u Bg,zracili se,hemoterapija,vadili pola organa i niko nije ziv,NIKO!!!Zasto barem neko nije ziv od toliko silnih ljudi koje sam poznavao a umrli od raka,a???Ti znas i pm.znas da lelemudas ovde i prodajes praznu slamu o strucnosti..Govoris mi ovde vec dve strane kako je vase doktorsko lecenje ucinkovito i pominjes decu koja su izlecena??Jel ste vi doktori srecni kad od milion pacijenata spasite 10 obolelih od raka pa se hvalisete brojkama??Koju ti cinjenicu da mi pokazes,pricas o nekim dokazima i cinjenicama,nista zivo ne znas iz prakticnog zivota vec sve iz knjiga i frljas se procentima koji su prikazani u knjigama??A sto ne pomenete koliko se pacijenata izlecilo metodom koja ne obuhvata noz,hemoterapiju i zracenje?Zasto se ne ponosite tim slucajevima izlecenja a dobro znate da takvih slucajeva IMA!!Naravno da to ne smete ni da proglavite jer bi sami sebi pljunuli u lice jer ne bi znali da objasite tako nesto i da predlozite takav vid izlecenja nekom drugom...

Poslednja izmena od moderatora:
Evo jednog zanimljivog clanka o Dr Nadežda Basara

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...a-Dekija-Pantelica-i-Zeljka-Mitrovica-od-raka

Ispovest lekara koji je pio ulje od kanabisa: Imao sam rak, u život me vratila marihuana

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/49...isa-Imao-sam-rak-u-zivot-me-vratila-marihuana

jos malo o ulju kanabisa

http://www.telegraf.rs/vesti/124170...-kojim-sam-bolesne-dizao-iz-mrtvih-foto-uzivo

Sad ce verovatno da se traze dokazi za ovako nesto i da se kaze da je to sve laz,teorija zavere,da su sve izmislili namenski da pomute pamet narodu..A ko to radi,dogovorili se neki tamo da oforme nekoliko grupa i da delaju iz mraka i vicu i izmisljaju kako su izlecili rak alternativnom medicinom?Samo zato da bi ponizili doktore koji su zavrsili fakultete i ucili preko 10 god,i da im srozaju jedini vid lecenja za koji se zna zadnjih 100 god..Kojesta!

Znas li ti nesto vise od procitanog u tim tvojim citankama??Naravno da ne znas jer si pripravnik..:lol:

Prvo, tvoje nepostovanje je odraz tvog vaspitanja i obrazovanja. Drugo, odakle god da moje znanje potice, svakako mogu da se pohvalim da ga imam ;) da li ti to mozes?
Trece, to sto pise u medicinskim knjigama nije neko izmislio, nego je napisano na osnovu podataka iz prakse. Tako da ne moze da u knjigama pise neki izmisljen procenat, a da u praksi zapravo nije ni blizu.
Cetvrto, bas na ovoj temi sam bar 2 puta kacio zvanicne podatke o procentima izlecenih za razlicite vrste raka. To nije bilo iz “citanki”.
E vidis, TO su cinjenice. A ne ono “moj drug je umro i to znaci da 99% umre”

Ali ok, nije lako nauku razumeti i nije nauka za svakoga. Ne mozes staviti dete prvi put za volan i ocekivati da ce umeti da vozi.

Prvo, tvoje nepostovanje je odraz tvog vaspitanja i obrazovanja. Drugo, odakle god da moje znanje potice, svakako mogu da se pohvalim da ga imam ;) da li ti to mozes?
Trece, to sto pise u medicinskim knjigama nije neko izmislio, nego je napisano na osnovu podataka iz prakse. Tako da ne moze da u knjigama pise neki izmisljen procenat, a da u praksi zapravo nije ni blizu.
Cetvrto, bas na ovoj temi sam bar 2 puta kacio zvanicne podatke o procentima izlecenih za razlicite vrste raka. To nije bilo iz “citanki”.
E vidis, TO su cinjenice. A ne ono “moj drug je umro i to znaci da 99% umre”

Ali ok, nije lako nauku razumeti i nije nauka za svakoga. Ne mozes staviti dete prvi put za volan i ocekivati da ce umeti da vozi.

Naravno iz daleka se vidi da si ti jedan od onih ugladjenih buducih doktorcica koji ce se svrckati hodnicima da bi ispunjavali svoj ego sa mladim medicinskim sestrama..Daleko ste vi od struke kad zadnjih 100 godina ne mozete da napravite lek koji ce biti delotvoran barem 80% u borbi protiv raka a ne terati ih na 3 opcije za koje se ne zna koja je gora od koje..90% pacijenata umrlo 10% pacijenata spaseno,o cemu ti decko pricas?Koja crna statistika i praksa koju ti za sada nemas??Koji bre procenti,spusti se na zemlju i vidi narod koji boluje od raka i koji je bolovao,dal su i dalje zivi,sta mi tu pricas o nekim cinjenicama kad su nistavne,koje ti obrazovanje imas kad ces posatti jedan od tih ulickanih doktorcica koji ce slati pacijente pod noz,hemoterapiju ili zracenje,koji ce ziveti posle toga jos nekih godinu dana najduze..To je strucnost,znanje,hvalis se znanjem??Ti si obican teoreticar za sad,javi se ovde kad budes imao 15 godina prakse,malo ces drugacije razmisljati..Naravno da ne ocekujem od tebe da ces reci koju rec pozitivnog karaktera u vezi alternativnog lecenja jer si se tek ispilio kao doktor,ali bi itekako pljunuo na sav rad tvojih kolega unazad decenijama..Kako bi doktori objasnili kako i na koji nacin se izlecio pacijent od tumora a nije hemoterapija,zracenje ili noz??haha.E tu je kvaka,zato vi pljujete alternativno lecenje,ono sto vam ne pise u citankama to ne postoji,to je visa sila,to je teorija zavere koja vam rusi ugled..Da ste strucnjaci ne bi bio toliko katastrofalan smrtni ishod lecenja obolelih od raka u celom svetu..

da,drugovi su mi umrli od raznih kancera,poznanici,rodbina..Po tim vasim medicinskim statistikama trebala je barem jedna osoba da ostane ziva,ali nije..Tako da nemoj purnjati mnogo i spusti se na zemlju u realnost..Briga mene dal si ti doktor ili gradjevinac,budi covek ako mozes!!

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back