Напијање?

Nikad se ne napijam do kraja.
Jednom mi se desilo da sam se komirala, da su me nosili do kuće, da se ne sećam apsolutno ničega, ali nisam ništa nenormalno uradila. :)
A kad malo više popijem, tad samo pričam SVE što mi padne na pamet.
U tom trenutku šta pomislim, to kažem. :D

Кад већ овде има гомила глупости ајд и ја да поставим једно неважно питање:

Да ли постоји неко на форуму ко се никада у животу није скроз напио, толико да не може да контролише своје поступке и понашање? :think:

Колико сте подложни осталим пороцима и ако јесте колико су утицали на ваш живот? :vudu:

ja...

Да ли постоји неко на форуму ко се никада у животу није скроз напио, толико да не може да контролише своје поступке и понашање? :think:

Колико сте подложни осталим пороцима и ако јесте колико су утицали на ваш живот? :vudu:

Skorom svake subote sam TAJ...:mrgreen:

Samo alkohol. Ostalo mi ne treba.:p

Ja se nikad nisam napio... Ne da nisam mogao da se kontrolisem, vec se uopste nikad nisam napio... Sto i nije toliko cudno, s obzirom da ne konzumiram alkohol... Ja sam kokakolicar... :lol:

Nisam podlozan ni ostalim porocima... Ne pusim, ne drogiram se... Mada, recikliram slatkise... :rumenko:

Jednom do sad sam se ukomirao ako na to misliš:lol:

Ja sam se 2 puta razbio od alkohola da se niceg ne secam, ali kad sam bio mlad... :P
i nemislim da to ikad vise uradi posle toga sam bolovao 3 dana... :(

sad ono standard svaki vikend malo cuga zezancija i tako... :D

Kad sam bio mlađi bilo mi je baš gušt da se sa ortacima zapijemo u nekoj kafani i da na muziku bacimo neke parice. Imali smo granicu kad smo pili a to je dok se ne useremo...
Sad je to deo prošlosti koje se rado sećam i prepričavam...

LET THE REVEL BEGIN...

volim da se napijem, mada sam se samo jednom skroz olešila, da se ničeg nisam sećala i da su se ono kao zabrinuli za mene...kad sam jako pametno pomešala 5 pića xD
sad se kao trudim da imam granicu, mada sve zavisi gde sam i sa kim sam i šta radim sutradan.

Back