rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Ja pravo da ti kažem nemam pojma šta je to tačno žuto. Upoznao sam par narkomana koji urađeni nisu bili nizašta. Upoznao sam i alkose koji odvaljeni nisi znali ni kako se zovu.Pa dobro, ja nisam probao zuto, ali znam ljude koji jesu, i pricao sam 1000 puta sa njima dok su bili uradjeni. Dok sa druge strane, radzu i generalno alkohol jesam probao kao klinac, i mogu da kazem da je ukus odvratan, skoro pa kao cigarete i trava. Bljak. Mada, to nema nikakve veze sa cinjenicom da je alkohol teska droga, i nemam pojma koj sam ti krac sve ovo napisao..
Druge narkomane ne znam, a ogromna većina ljudi koje poznajem ponekad popije čašicu ili dve nekog alkohola bez ikakvih vidljivih posledica po sebe i okolinu.
Od ovih narkomana koje sam upoznao znam za jednog da se uspešno skinuo posle silnih peripetija po njega i njegove najbliže.
Razlika je više nego primetna za sve koji žele da je vide.
Pa naraavno - noga trpi. Trpi i kod balerina stopalo, kod kancelarijskih radnika koji se ne kreću dovoljno trpi kičma.... To valjda svako zna.A kada neki fudbaler sutne loptu nogom, to je onda neprirodno, jer priroda u doba stvaranja covekovih hromozoma nije znala ni sta je to lopta, a kamoli sutiranje loptom?![]()
Ebiga, plaćamo danak odvajanju od prirode i napretku.