bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 29.011
Isto tako neko voli da pucaju na njega?Па ето. Неко не воли да га заливају јајима.
Da ga napadnu nozem?
Biti covek nije samo se roditi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto tako neko voli da pucaju na njega?Па ето. Неко не воли да га заливају јајима.
ne. na loše ljude koji blokadama maltretiraju 90% srbije.Misliš na ovu damu koja vitla nožem na nekog obrazovanog?
Sami ste pokrenuli spiralu nasilja, ovog puta vlast nije.Ukoliko je napad jajima isto sto i nozem ili pucnjem na coveka, onda da.
Blokaderi jesu nepismeni po definiciji cim nece u skolu. Nepismenost im je i ideologija ne samo praksa.bolje nepismen nego blokader.
Ti kao njihov OTAC ideolog Vojislav Šešelj kada je potezao pištolj na studente u sred grada i evo njegovi to sada nastavljaju.Па ето. Неко не воли да га заливају јајима.
Isto tako neko voli da pucaju na njega?
Da ga napadnu nozem?
Biti covek nije samo se roditi.
Seselj najmladji i najpismeniji doktor nauka u u SFRJ.Ti kao njihov OTAC ideolog Vojislav Šešelj kada je potezao pištolj na studente u sred grada i evo njegovi to sada nastavljaju.
Sami ste pokrenuli spiralu nasilja, ovog puta vlast nije.
I jaja su nasilje.
Ali nema ko to da shvati.
Očevici su rekli za N1 da su čuli kako je govorila da će baciti kiselinu na nju, a naveli su i da je napala nožem.
Ljudi su sklonili dekanku u kladionicu, a navode i da je povređena
https://n1info.rs/vesti/zena-nozem-napala-dekanku-nataliju-jovanovic-policija-je-odvela/
Oni se za razliku od tebe kao parazita žrtvuju za tvoje bolje sutra tj.tvoje dece.Za tebe lično je kasno jer takav ima i da se iskesiš do starosti.ne. na loše ljude koji blokadama maltretiraju 90% srbije.
Blokaderi jesu nepismeni po definiciji cim nece u skolu. Nepismenost im je i ideologija ne samo praksa.
Opet laz. Ulice su pune pobunjenih srednjoskolaca iz zadnjih klupa koje vi mobilisete kako bi stvorili iluziju masovnosti.Shvataju pune ulice pobunjenih i nezadovoljnih ljudi.
Kakvo je ovo nasilje i pokusaji ubistava u Nisu?..
Ta dzukela radikalska je udarala i zene.Ti kao njihov OTAC ideolog Vojislav Šešelj kada je potezao pištolj na studente u sred grada i evo njegovi to sada nastavljaju.
Ti kao njihov OTAC ideolog Vojislav Šešelj kada je potezao pištolj na studente u sred grada i evo njegovi to sada nastavljaju.
Nisam video na ovoj planeti da je jedan čovek upotrebio više svoju inteligenciju datoj od Boga na činjenje zla svom narodu.Čak i Hitler bi mu pozavideo.Seselj najmladji i najpismeniji doktor nauka u u SFRJ.
Bukvalno sad vecinu blokadera cine srednjoskolci a ne studenti.Данас има најмање студената и они су ок, желим им све најбоље. Међутим, воде опортунисти којма су студенти штит и нису у првим редовима.
'Kiselo grožđe'da ste u mogucnosti.
Ne znam koliko je inteligentan, mislim da titula doktora nauka nije garant nikakve inteligencije nego naprotiv....Nisam video na ovoj planeti da je jedan čovek upotrebio više svoju inteligenciju datoj od Boga na činjenje zla svom narodu.Čak i Hitler bi mu pozavideo.
Dobro, misliš da se sa mirnim studentima pobedi zlo,sekta,lična ideologija Vučića?Данас има најмање студената и они су ок, желим им све најбоље. Међутим, воде опортунисти којима су студенти штит и нису у првим редовима.
Dobro, misliš da se sa mirnim studentima pobedi zlo,sekta,lična ideologija Vučića?
Samo na ignore, ne znam zasto citate te likove.@Pacho Herrera
Zar je tebi smesan bilo koji vid napada na bilo kog coveka?
Vec neko vreme mi saljes te smajlije koji se keze na svaki moj apel protiv zla i nasilja.