Napad nožem u Knez Mihailovoj

• Začetnik teme Začetnik teme Sarge
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kaai79:
Ja sam uvek kineze smatrao za mirne i nikakvih problema nisam imao sa njima uvek su ljubazni i
nemora da znaci da su svi kinezi rizicni ako ovaj jedan odlepio ali sigurno ce da se sazna razlog .
A ja vec vidim ko ce postati nova nacionalna manjina u srbiji imate pravo da pogadjate jednom .

A sta mislite kako je u Sjenici , ili Kraljevu ili bilo gde na jugu Srbije ? Izadjes na glavnu ulicu i pozelis da to vise nikad neuradis . Kao uljez - oko tebe sve neki sa maramama , zene sa maramama oko lica , samo ja NORMALNO obucen . Svi te posmatraju gledaju te . Ja u jednom trenutku samo sto nisam poceo da bezim , bilo gde , samo da bezim ... Ko jos normalan moze da zivi sa muslimanima ? Jos ih vidis u grupi od 20ak klece i mole se a u daljini sa dzamije dobire neki odvratan urlajuci glas koji imam osecaj da prica '' Pobicemo sve Srbe mamu im ***** '' - kad bi preveli ...

Kinezi su jos dobri .

fosilvaso:
To će biti mila majka! Pazi da ne postanu nova NARODNOST!:)
.......davno sam ja pisao da svima nama dolaze zuti "mravi".....da me se ne uzme za rijec ..cula/kazala...ali kad kinez odluci da ode iz njegove domovine...naravno kad prodje sve testove.....drzava mu daje putne troskove i 10 000 mrtvih predsjednika...kad se ustali u toj zemlji gdje ode mora zaposliti samo kineze....strasni su falsifikatori u bilo kojim granama privrede i tehnologije...koriste ljude kao "materijal".....da me neki ne bi krivo shvatili....a li i mi u CRO i Vi tamo u Srbiji,imat cemo svi nerijesivi problem.....gadno nam se pise....evo kod nas u Osijeku su vec poceli da stizu..ma zanimljivo je to da ih preko dana nema...cim malo padne mracak...evo ih...ljudi moji.....ne bojim se ja ali nasa djeca imat ce velikih problema....

MalaKosava:
.......davno sam ja pisao da svima nama dolaze zuti "mravi".....da me se ne uzme za rijec ..cula/kazala...ali kad kinez odluci da ode iz njegove domovine...naravno kad prodje sve testove.....drzava mu daje putne troskove i 10 000 mrtvih predsjednika...kad se ustali u toj zemlji gdje ode mora zaposliti samo kineze....strasni su falsifikatori u bilo kojim granama privrede i tehnologije...koriste ljude kao "materijal".....da me neki ne bi krivo shvatili....a li i mi u CRO i Vi tamo u Srbiji,imat cemo svi nerijesivi problem.....gadno nam se pise....evo kod nas u Osijeku su vec poceli da stizu..ma zanimljivo je to da ih preko dana nema...cim malo padne mracak...evo ih...ljudi moji.....ne bojim se ja ali nasa djeca imat ce velikih problema....
Meni se cini da ih vi imate i u reprezentaciji.

YOF13:
A sta mislite kako je u Sjenici , ili Kraljevu ili bilo gde na jugu Srbije ? Izadjes na glavnu ulicu i pozelis da to vise nikad neuradis . Kao uljez - oko tebe sve neki sa maramama , zene sa maramama oko lica , samo ja NORMALNO obucen . Svi te posmatraju gledaju te . Ja u jednom trenutku samo sto nisam poceo da bezim , bilo gde , samo da bezim ... Ko jos normalan moze da zivi sa muslimanima ? Jos ih vidis u grupi od 20ak klece i mole se a u daljini sa dzamije dobire neki odvratan urlajuci glas koji imam osecaj da prica '' Pobicemo sve Srbe mamu im ***** '' - kad bi preveli ...

Kinezi su jos dobri .
plašljivko... nema razloga da se bojiš. stoga, ne paranoiši...

Sarge:
Beograd -- Sinoć u centru Beograda kineski državljanin Vang Lin Li kuhinjskim nožem napao nekoliko šetača u Knez Mihailovoj ulici.

Kako prenose beogradski mediji, najmanje dve osobe su povređene. Večernje novosti navode da je Li iz za sada nepoznatih razloga uzeo nož sa pulta u restoranu SAT u Sremskoj i potom napao sedam prolaznika. Žrtve su većinom zadobile posekotine po glavi i rukama, a među povređenima je jedan državljanin Slovenije. Policija pod pretnjom oružjem razoružala napadača.
Radio B92 je javio da je jedan covek ili mladic pored teskih povreda glave zadobio i takve posekotine da je ostao bez tri prsta.

:rolleyes::roll::rolleyes:
..AAAAAAaaaaa.... :shock: :arrow: :lol: :lol: :arrow: :twisted: :arrow: ;-)
u sunce ti,sta ste mu dali :lol:
nnije za smeh ali ...ghm..mi je smeshno dok chitam. :roll:

Шта кажеш оџа виче побићемо све србе ,ма није тачно он у ставри кука јер незна да сиђе одозго много му високо ,како рече онај из серије ,шта кукаш сиђи како си се попео.
Шалим се наравно и ја кад дођем у Београд имам утисак да сам другачије обучен и да ме сви гледају .
Претерујеш у тој области живи исто доста срба и осим што старије жене носе димије ,а тек по нека млађа завије косу остало је све исто нарочито мушкарци нема неке велике разлике.
Ја на то другачије гледам то је исто наш народ срби само друге вере а изрека каже '' Брат је мио које вере био''. ;-)

Mannibals:
:rolleyes::roll::rolleyes:
..AAAAAAaaaaa.... :shock: :arrow: :lol: :lol: :arrow: :twisted: :arrow: ;-)
u sunce ti,sta ste mu dali :lol:
nnije za smeh ali ...ghm..mi je smeshno dok chitam. :roll:
Pročitaj ovo:
Sedamnaestogodišnji Emir Veseli sa drugovima je sinoć oko pola jedanaest, šetao Knez Mihajlovom ulicom.

"Odjednom su počeli da trče neki momci i kažu mi sagni se, pazi. A ja ništa ne shvatam. I odjednom sam osetio udarac. Okrenem se i vidim neki Kinez drži mačetu sav krvav. Dere se, smeje se kad me je udario, a ja ga prvi put u životu vidim", kaže Veseli.

Back