Напад на 5г мрежу јер шири КОВИД 19? Британци ЗАПАЛИЛИ СТУБОВЕ мобилне телефоније

Poslednja izmena:
Zasto li je to banovano sa YT-a?
Изгледа да је 46к кинеза побио 5г, а не корона...

Два дана пре короне у Вухану је укључен 5г...

Не би баш била добра реклама за прогрес технике и напредак цивилизације...боље овако, вирус је крив, а не и вирус и 5г заједно криви, једно да појача и покрије друго...

Два дана пре короне у Вухану је укључен 5г....
Potpisali su belgijski lekari peticiju, kod njih je mreza pokrenuta 31. marta nakon cega je doslo do pomora:
434 лекара и 900 здравствених радника који су потписали мишљење навели су како је белгијски телекомуникациони оператор Прокимус лансирао 5Г у 30 општина широм Брисела усред борбе против ЦОВИД-19 .
https://www.moroccoworldnews.com/2020/05/301240/scientists-warn-5g-radio-waves-could-be-dangerous/

Poslednja izmena:
да, то сам и ја мислио ми буде следећи корак. јер у овом сањам одлично и ујутру се осећам одлично (укратко)
кажу да су Рајха убили у затвору.. јер је представљао претњу савременој медицини.
ја бих рекао да је дебело био у праву. и физички и психички ме доведе у врло добро стање... :)
ствари које су ми се развиле, у овом мом алуминијумском, су синхроницитет и нека врста телепатије.

што се мене тиче - ја неби више спавао у обичном (отвореном кревету) - мислим да има ту дубље нешто..јер Рајх када је то радио није било уопште загађено радиоталасима па су се осећали много боље.
+
и ностардамус је боравио у тим оргонским акумулаторима...
Znam da je bio u zatvoru, moguce da su ga otrovali. Orgonske kuce se danas mogu praviti ali vidjaces i vise helikoptera.

Два дана пре короне у Вухану је укључен 5г...

Не би баш била добра реклама за прогрес технике и напредак цивилизације...боље овако, вирус је крив, а не и вирус и 5г заједно криви, једно да појача и покрије друго...
А шта је побило силне људе у епидемијама куге?Тада није било 3,4 и 5 Г мрежа, радио таласа(вештачких), ХААРПа, кемтрејлса, а људи су умирали као муве.

Могуће да је 5г мрежа штетна, али је прилично невероватно да њено зрачење може изазвати епидемију заразне болести.Зрачење шкоди здрављу на други начин, оштећењем ћелија и гена, изазивањем малигнитета и сличних обољења, а не изазивањем заразе.

Као што су се у људској прошлости дешавале епидемије и пандемије, то се дешава и данас и ту нема ништа ново.Данас има много више људи него пре 200 или 500 година, много се лакше путује и вероватноћа избијања заразе је већа него раније када се путовало коњима и запрегама(и онда се куга лако ширила).

прилично невероватно да њено зрачење може изазвати епидемију заразне болести.Зрачење шкоди здрављу на други начин, оштећењем ћелија и гена, изазивањем малигнитета и сличних обољења, а не изазивањем заразе.
Као што су се у људској прошлости дешавале епидемије и пандемије, то се дешава и данас и ту нема ништа ново.Данас има много више људи него пре 200 или 500 година, много се лакше путује и вероватноћа избијања заразе је већа него раније када се путовало коњима и запрегама(и онда се куга лако ширила).
Moze da doprinese, isto kao i svetlosno zagadjenje

Takodje manjak negativnih jona pospesuje sirenje (teze padnu na tlo, kao ovo sto pricaju o klima uredjajima)

polen je odlican primer

Poslednja izmena:
Moze da doprinese, isto kao i svetlosno zagadjenje

Takodje manjak negativnih jona pospesuje sirenje (teze padnu na tlo, kao ovo sto pricaju o klima uredjajima)

polen je odlican primer
То не објашњава чињеницу да су епидемије заразних болести постојале и пре 500 година, када није било светлосног загађења и сличних ствари.

А шта је побило силне људе у епидемијама куге?
вакцина "против" куге?!
Могуће да је 5г мрежа штетна, али је прилично невероватно да њено зрачење може изазвати епидемију заразне болести.Зрачење шкоди здрављу на други начин, оштећењем ћелија и гена, изазивањем малигнитета и сличних обољења, а не изазивањем заразе.
онемогућава крв и имуни систем најблаже речено, и разболиш се од било чега (сада убеђују у цовид).

мада је могуће да те на превару одвуку у болницу (као мало се закашљао) а тамо те ставе на кревет са зрачењем и ту је крај! МИКРОТАЛАСИ МОГУ ДА ЗАУСТАВЕ СРЦЕ!

Као што су се у људској прошлости дешавале епидемије и пандемије, то се дешава и данас и ту нема ништа ново.Данас има много више људи него пре 200 или 500 година, много се лакше путује и вероватноћа избијања заразе је већа него раније када се путовало коњима и запрегама(и онда се куга лако ширила)
мислим да је проблем што је човек као живобиће много отућен од нормалне животне средине. тј. природе.

АКТИВНА 5Г АНТЕНА У СРБИЈИ И ТО НИ МАЊЕ НИ ВИШЕ НЕГО НА САЈМУ!

Више о томе на... (такође у опису клипа пронаћи ћете два линка где можете да пратите у тренутку активне 5Г антене)

вакцина "против" куге?!

онемогућава крв и имуни систем најблаже речено, и разболиш се од било чега (сада убеђују у цовид).

мада је могуће да те на превару одвуку у болницу (као мало се закашљао) а тамо те ставе на кревет са зрачењем и ту је крај! МИКРОТАЛАСИ МОГУ ДА ЗАУСТАВЕ СРЦЕ!

мислим да је проблем што је човек као живобиће много отућен од нормалне животне средине. тј. природе.
Odakle tebi ideja da svaki ruter ima neke dodate talase koji stete ljudima?Jel' moguce da verujes u to ili svo vreme trolujes narod?
I da li je moguce da i dalje mislis da je covid19 izmisljen????

Odakle tebi ideja da svaki ruter ima neke dodate talase koji stete ljudima?Jel' moguce da verujes u to ili svo vreme trolujes narod?
што се тиче микроталаса:
1) осећам на себи погубне ефекте а показао сам и својој широј фамилији на шта да обрате пажњу код зрачења - и испоставило се да и они осећају - заправо сви осећају.
2) истражујем овај феномен дуже време и има много начитанијих људи од мене који тврде да је тако (Berrie Trower, Royal Rife, Magda Havas,а између осталог и David Icke), на крају крајева погледан задњи интервију Светозара Радишића...! РУТЕРИ СУ ТРОЈАНСКИ КОЊИ

I da li je moguce da i dalje mislis da je covid19 izmisljen????
корона вирус није измишљен он је ту од вајкада и остаће са нама (као и сви остали вируси) - измишљена је цела ова фарса - дакле конкретно вирус "covid19" НЕ-ПО-СТО-ЈИ!
оно што постоји јесте: паника и страх који треба да послуже као окидачи за секташе да би спровели нешто.

Poslednja izmena:

Back