NAOCARE ZA SUNCE

eve ih
copyofrush0243lm.jpg
tj
copyofrush3dz.jpg

Ja sam vezana za moje cvike, Ralph Loren, nosim ih od 2001. i nikako da nadjem nove odgovarajuce, imam sirok raspon zenica. :lol:
Volim iskljucivo crne, trend me ne zanima.
Spremi 100 evrica, imas opticarske radnje po BG-u ako hoces kvalitet, a razlika se vidi na kilometar.:razz:

gazdo i rain, jeste primetielda sunas PRIPREMALI na roze nekoliko godina unazad? :P Ja sam za pretprošlu NGdonu PRVI PUT u životu kupila NEŠTO roze. Bilo je prljavo roze - tašna od krzna i majica jedna sa natpisom.
PRIVIKLO MI SE dakle OKO, a i ukus mi je SAD podešen tako da mi je roze - baš ok. Ne sve nijanse, naravno, ove bleđe su ok. :D
E da, a moj zubar ima ordinaciju u ROZE zgradi :P (koje je to ohrabrenje,yebote, nek košta koliko košta,mislim u ROZE zgradi je, znači - biće sve ok 101%!! :lol: Subliminalni marketing :P Čuda su svuda :D)

Ja sam ranje cesto kupovala naocari ali mi nije jedne jedine nisu odgovarale...Ili je u pitanju bila boja ili oblik ili kao da su imale dioptriju.... I pre 2 meseca nadjem napokon u h&m-u jedne odgovarajuce...ovih dana se ne odvajam od njih...Pise da imaju Uv zastitu mada sam ih platila samo 5, 6 Eurica... :???:
Inace su braon klasicne sa cirkoncicima sa strane.

Ma, znam da su originali skupi. Problem je kako ih prepoznati??? Necu da dam 100 eu za nesto sto mogu kod Kineza da kupim! To sto imaju papiric koji zakace za njih i na kome pise da imaju UV filter nista ne znaci, to moze i moja baba da zakaci. Zato pitam zna li neko u BG neku radnju da je proverena roba?

ma, to je tako ocigledno! ne znam kako da ti objasnim. jednostavno, vidi se razlika u kvalitetu materijala i za okvir i za 'prozore'.a ako nemas oko za to, onda ga iskoristi za ono najosnovnije - izadji iz prodavnice, stavi kineske, pa onda kvalitetne naocare i pogledaj - uocices razliku sigurno.

Sveze vesti, kupila sam u Top Shopu cvike za 2000 dindzi i super su kvalitetne. Velike, sa diskretnom leopard sarom i super mi stojeeee! :razz:

Trzni centar Idea, na Novom Beogradu! :D

Ja sam kupila naocare na sajmu pre cetiri godine marke AVANGLION i prezadovoljna sam....Jos uvek postoji ta radnja.....a sto se cena tice krecu se od 1000 do 2000 din....Dakle nisu preterano dobrog kvaliteta....ali sasvim zadovoljavajuceg...

Back