baltički tigrovi?...prije pudlice.Kaja Kalas usmerava baltičke tigrove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baltički tigrovi?...prije pudlice.Kaja Kalas usmerava baltičke tigrove.
nova rs...lažljivo propagadno glasilo drugosrbijanaca i njihovih sponzora njemaca i britanaca
Kupio avionce za 53 miliona.Da kupi bajs pa u Strazbur po pravdu??
Da ga mile pokupi kombijem u drugoj epizodi.jbt koji ste vi prevaranti sa sve njim
Ziveo istinoljubivi Informer!nova rs...lažljivo propagadno glasilo drugosrbijanaca i njihovih sponzora njemaca i britanaca
Koliko im je Av platio da mu zabrane?![]()
I preko Dohe, Abu Dabija, Dubaija....Postoje komercijalni letovi preko Turske.
![]()
Progoreo ti mozak od pinka i kenjformera.nova rs...lažljivo propagadno glasilo drugosrbijanaca i njihovih sponzora njemaca i britanaca
Ceniš li da će vučić marnuti deda mrazu saonice samo da može da preleti do moskwe ?Letonija je kao obrazloženje navela "političku osetljivostu svrhe u kojoj se obavlja let."
Na ko nju, sve pevajuciKako Dodik ide?
Ma daaa...U niskom letu preko Ukrajine,da ga radar ne primeti.Kad se oće i sme, ima načina.
što bi reko antić to su bar srpski mediji...Progoreo ti mozak od pinka i kenjformera.
Ja ne znam zasto se ovo javlja kao "vest", ima i drugih puteva i nacina do Moskve.I LETONIJA ZABRANILA PRELET VUČIĆU DO MOSKVE
Letonija je kao obrazloženje navela "političku osetljivostu svrhe u kojoj se obavlja let."
Nešto ranije Litvanija je takođe zabranila prelet aviona predsednika Srbije.
Da li vazi i za Dodika? Ko sve treba da stigne:
Paradi pobede u Moskvi 9. maja prisustvovaće 29 stranih lidera, rekao je pomoćnik predsednika Rusije.
To su, naveo je, lideri Azerbejdžana, Jermenije, Belorusije, Kazahstana, Kirgistana, Tadžikistana, Uzbekistana, Turkmenistana, Abhazije, Brazila, Burkine Faso, Venecuele, Vijetnama, Gvineje Bisau, Egipta, Zimbabvea, Kine, Republike Kongo, Kube, Laosa, Mongolije, Mjanmara, Palestine, Slovačke, Srbije, Papue Nove Gvineje, Etiopije i Južne Osetije.
Ja ne znam zasto se ovo javlja kao "vest", ima i drugih puteva i nacina do Moskve.
Ti sebi persiras? Takvima ne navodim nista.Наведи нам друге путеве.
Ti sebi persiras? Takvima ne navodim nista.
Zasto ne bih? Turska i Grcka tj. obratno.Не смијеш да напишеш.
kolega i vi ste uhvatili pelcer sa iJes koliko su se multiplikovaliНе смијеш да напишеш.
kolega i vi ste uhvatili pelcer sa iJes koliko su se multiplikovali![]()
oce al u quJac, sto bi rekli nasi srbi iz hrvatskeТреба почети на вријеме са вијежбањем.
Неко вјежба кинески, неко руски, а ја ијекавицу.
Ускоро ће и усријед Тополе да се прича ијекавица.