Nakon Litvanije i Letonija zabranila prelet Vučiću

Ne mora ali tuda se leti otkako je Ukrajina zatvorena.
Ne može preko Belorusije jer im Poljska neće dati da uđe zbog sankcija koje uključuju i prelet.

Znači mora preko Turske osim ako i Bugari ne zabrane, ili da ide na Skandinaviju i Finsku, ali teško da bi to bilo različito, a mislim da je pitanje trenutka kada bi i Poljaci zabranili.
Slovaku jesu.

Verovatno će preko Turske, šta ga briga, ne leti ekonomskom :lol:
Avion koji leti do Tokija može kuda god hoće .

pa zasto onda baljezga rezimski medij alo o ovome uopste?
zasto tihi kaze, eto sad ne moze da ide?

cuj sebe, ne obara se? probaj ako smes, pa kada te presretnu lovci, sta ces da se probijas na sve ili nista, da im smugnes? bolje zaobilaznim putem, ja mislim
Ne obaras avion sa predsednikom drzave .
Ne lozite se . Put za Rusiju nije pre tih zemalja. Vucic ce otici preko Madjarske , Slovacke , Poljske i Belorusije. Ili ce jednostavno leteti preko Bugarske i Turske pa za Rusiju. Okolo zarvorenog vazdusnog prostora iznad Ukrajine koji je zatvoren jos od 2022 godine .
Ja sam jasno rekao , Vucic ide u Moskvu na paradu Pobede jos pre nekoliko meseci .
Ne razumem sta vam nije jasno oko toga .
Vama sve sto se kaze vi nesto izvrcete i ne verujete. A uvek bude kako vam se kaze.
Pomirite se sa tim.

Mozete li vi pronaci vest o zabrani na zvanicnim sajtovima, twitter nalozima, nistagram nalozima tih drzava ili njihovih ministarstava? Ja ne.

Ne verujem da zvalousti ovu vest plasira samo zbog domace (srpske i pogotovo oog foruma) javnosti nego verovatno cilja i na provokaciju vlasti tih drzava koje su mu "zabranile" prelet. Pa ako ih dovoljno isprovocira onda ce da mu stvarno zabrane prelet.

I LETONIJA ZABRANILA PRELET VUČIĆU DO MOSKVE

Letonija je kao obrazloženje navela "političku osetljivostu svrhe u kojoj se obavlja let."
Nešto ranije Litvanija je takođe zabranila prelet aviona predsednika Srbije.

Da li vazi i za Dodika? Ko sve treba da stigne:
Paradi pobede u Moskvi 9. maja prisustvovaće 29 stranih lidera, rekao je pomoćnik predsednika Rusije.
To su, naveo je, lideri Azerbejdžana, Jermenije, Belorusije, Kazahstana, Kirgistana, Tadžikistana, Uzbekistana, Turkmenistana, Abhazije, Brazila, Burkine Faso, Venecuele, Vijetnama, Gvineje Bisau, Egipta, Zimbabvea, Kine, Republike Kongo, Kube, Laosa, Mongolije, Mjanmara, Palestine, Slovačke, Srbije, Papue Nove Gvineje, Etiopije i Južne Osetije.
Kakva ekipa dream team siromaštva, bede i korupcije.

Ove 2 banana države izgleda neznaju
da će Tramp posetiti Rusiju

Hoće li i njemu zabraniti prelet ?
Looking At You Eye GIF by Xbox

Back