Nakon Litvanije i Letonija zabranila prelet Vučiću

Schrodinger

Veoma poznat
Poruka
14.166

I LETONIJA ZABRANILA PRELET VUČIĆU DO MOSKVE

Letonija je kao obrazloženje navela "političku osetljivostu svrhe u kojoj se obavlja let."
Nešto ranije Litvanija je takođe zabranila prelet aviona predsednika Srbije.

Da li vazi i za Dodika? Ko sve treba da stigne:
Paradi pobede u Moskvi 9. maja prisustvovaće 29 stranih lidera, rekao je pomoćnik predsednika Rusije.
To su, naveo je, lideri Azerbejdžana, Jermenije, Belorusije, Kazahstana, Kirgistana, Tadžikistana, Uzbekistana, Turkmenistana, Abhazije, Brazila, Burkine Faso, Venecuele, Vijetnama, Gvineje Bisau, Egipta, Zimbabvea, Kine, Republike Kongo, Kube, Laosa, Mongolije, Mjanmara, Palestine, Slovačke, Srbije, Papue Nove Gvineje, Etiopije i Južne Osetije.

Koliko im je Av platio da mu zabrane? :rotf:
zasto mislis da je morao da placa? pa eu mu ne da odavno, ni u kazanj mu nisu dali, eto sada sta jadan da radi, ima opravdanje, ni ja ne bih rizikovao zivu glavu, treba da mi obore avion od 53 miliona i mene olade!? ne, ne, bolje sedi kuci, i boluj...

putin da je dzek za kakvog se izdaje, poslao bi svoj vojni avion po aljeka, pa bi onda videli ko je p___o cije EU kokoske

vu.jpg

Litvanske vlasti zvanično su zabranile prelet srpskog aviona do Moskve u kome je trebalo da bude predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pišu "Novosti".
Kako navode litvanske vlasti, a prenose "Novosti", prelet aviona u kome bi bio srpski predsednik Aleksandar Vučić zabranjen je zbog, kako navode, "tehničke i diplomatske osetljivosti".Podsetimo, premijeru Slovačke Robertu Ficu zabranjen je prelet avionom preko Poljske i Litvanije, a sve zbog toga kako bi se sprečio da učestvuje na jubilarnoj 80toj godišnjici pobede nad nacizmom koju je, najvećim delom izvojevala Crvena armija.

Kako je "Blic" pisao, ruski predsednik Vladimir Putin održaće bilateralne razgovore sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem 9. maja, rekao je pomoćnik ruskog lidera Jurij Ušakov.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...a-leti-do-moskve-preko-njihove-zemlje/2dp34bv

I otkada se preko Litvanije i Letonije mora za Moskvu?

Mislim, mogao je i da plati Portugalu da mu zabrani prelet, pa da kaže Putinu: ******, izvini, ja bih došao, ali mi Portugal zabranjuje prelet preko svoje teritorije... :rotf:
Ne mora ali tuda se leti otkako je Ukrajina zatvorena.
Ne može preko Belorusije jer im Poljska neće dati da uđe zbog sankcija koje uključuju i prelet.

Znači mora preko Turske osim ako i Bugari ne zabrane, ili da ide na Skandinaviju i Finsku, ali teško da bi to bilo različito, a mislim da je pitanje trenutka kada bi i Poljaci zabranili.
Slovaku jesu.

Verovatno će preko Turske, šta ga briga, ne leti ekonomskom :lol:

Ne mora ali tuda se leti otkako je Ukrajina zatvorena.
Ne može preko Belorusije jer im Poljska neće dati da uđe zbog sankcija koje uključuju i prelet.

Znači mora preko Turske osim ako i Bugari ne zabrane, ili da ide na Skandinaviju i Finsku, ali teško da bi to bilo različito, a mislim da je pitanje trenutka kada bi i Poljaci zabranili.
Slovaku jesu.

Verovatno će preko Turske, šta ga briga, ne leti ekonomskom :lol:
Kad se oće i sme, ima načina.

a jes idiotluk i lagarija,. kao da se preko severnog pola leti za moskvu, zasto ne leti preko turske i kavkaza?.... opet aljekovi tabloidiotluci?

cek' da otvorim mapu tog dela sveta, ja cu da mu kazem marsrutu... morao bi zaobilaznom marsrutom, sta je problem, skup kerozin? a glupiranje za floridu nije bilo skupo? vazi caci, onda....

Poslednja izmena:
Nadam se da se zezaš.
Ovo je vest plasirana sa namerom kako ga eto ništa ne može zaustaviti kad ode tamo.

Može preko Turske, Dubajia, kako hoćeš.
Može da bidne, a može da bidne da može preko Turske, ali eto buni se Evropa, što pokazuju Litvanija i Letonija, pa on ne želi dalje da komplikuje stvari, pa neće ni preko Turske.
Će da vidimo, nije još mnogo ostalo.

I LETONIJA ZABRANILA PRELET VUČIĆU DO MOSKVE

Letonija je kao obrazloženje navela "političku osetljivostu svrhe u kojoj se obavlja let."
Nešto ranije Litvanija je takođe zabranila prelet aviona predsednika Srbije.

Da li vazi i za Dodika? Ko sve treba da stigne:
Paradi pobede u Moskvi 9. maja prisustvovaće 29 stranih lidera, rekao je pomoćnik predsednika Rusije.
To su, naveo je, lideri Azerbejdžana, Jermenije, Belorusije, Kazahstana, Kirgistana, Tadžikistana, Uzbekistana, Turkmenistana, Abhazije, Brazila, Burkine Faso, Venecuele, Vijetnama, Gvineje Bisau, Egipta, Zimbabvea, Kine, Republike Kongo, Kube, Laosa, Mongolije, Mjanmara, Palestine, Slovačke, Srbije, Papue Nove Gvineje, Etiopije i Južne Osetije.
Šiptar av nigde nije dobrodošao!

Back