NAKON 20 GODINA KONTROVERZNOG SUĐENJA 100 ISPITANIH Danas presuda za ubistvo Ćuruvije

Apsolutno jasno da iza ubistva novinara stoje ono g.ovno od Slobodana Milosevica i njegova zena.
Zao mi je sto to g.ovno zajedno sa svojom zenom nije dozivelo istu sudbinu kao njegov rumunski prijatelj Causesku.
Zao mi je sto su rumuni bili toliko ispred nas,pa su shvatili kako se najbolje resiti diktatora koji su pljackali i ubijali svoj narod.
Na zalost,mi smo zaostali za rumunima mnogo...

Motorcyclist -- Marija Milosevic se skoro oglasila u nasoj stampi. Posle napustanja (bekstva) majke Mire i brata Marka,Marija je otisla u Crnu Goru i tamo zivi stalno.
Izjavila je,da nece nikada da se vrati u srbiju,jer srbi ne zasluzuju.Takodje je izjavila,da je ona bila protiv toga,da se njen otac sahrani u srbiji,ali,to je bila zelja njene majke.

- - - - - - - - - -

ljubota - Slazem se sa tobom Prijatelju.Za sve zlo sto su ucinili srpskom narodu,Slobodan Milosevic i njegova drugarica Mirjana Markovic,trebali su da vise na Terazijama.
Samo tako,pravda bi bila zadovoljena.Na zalost,on je uspeo da izbegne zasluzenu kaznu u Hagu svojom izreziranom smrcu.!

Back