Nakon 19 godina saznao da mu je supruga muškarac!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Manifold

Ističe se
Poruka
2.615
Belgijanac (62) je sasvim slučajno saznao da je njegova supruga u mladosti bila muškarac. ''Nikada ništa nisam primijetio zaista, čak nam je i seks bio odličan. Nekoliko puta sam na njenom računaru pronašao slike nekog mladića, ali nisam obraćao pažnju'', rekao je on

Nakon skoro dvadeset godina braka, Belgijanac Jan (62) saznao je da je njegova supruga u stvari muškarac! Istina je izašla na vidjelo kada je ženin rođak iz Indonezije to slučajno rekao.

Govoreći o njihovom prvom susretu Jan je istakao da je u trenutku kada je upoznao Moniku mislio da nema ništa ženstvenije od nje.

- Ja sam tada bio pred razvodom, moj prvi brak se završio brzo nakon što sam sreo Moniku – rekao je Jan i dodao kako sada shvata zašto joj nikada nije išlo peglanje i ostali kućni poslovi. Mislio sam da je prelijepa normalna žena, čak sam je i pitao da li želi djecu, međutim, rekla je da ne želi, što je meni odgovaralo jer sam već imao dva sina iz prvog braka – dodao je Jan.

Govoreći o svojoj supruzi Jan je istakao kako je odlična kuvarica i kako ni u jednom trenutku nije posumnjao da je ona u stvari muškarac u tijelu žene.

- Nikada ništa nisam primijetio zaista, čak nam je i seks bio odličan. Nekoliko puta sam na njenom računaru pronašao slike nekog mladića ali nisam obraćao pažnju, kasnije sam saznao da je to bila ona u mladosti – priča Jan.

Informaciju o ženinoj promjeni pola prenio mu je sin koji je to načuo od Monikinog rođaka iz Indonezije.

- Čitav život mi se srušio u tom trenutku, 20 godina braka je propalo, kasnije mi je i ona sama priznala da je u mladosti promijenila pol – dodao je Jan.

Iako je tražio da se Monika odmah iseli iz njihove kuće, sud to nije odobrio. Jan sada ističe da je jedino što želi to da Monika zauvijek ode iz njegovog života.

Deluje mi kao da smo vec imali slicnu temu, ali da mi prislonis pistolj na glavu ne mogu da se setim o cemu se radi, a mozda sam i na drugom forumu video ovako nesto. Pa mene interesuje gde ode tih 20 godina? Zar ne rece kako ju je obozavao (namerno koristim zenski rod) ? Kako da sva osecanja nastala za to vreme prosto nestanu, ili nikad nisu stvarno postojala?

Manifold, ne serri, znas vrlo dobro da mi potpuno podrzavamo tvoje menjanje pola i da zelimo sve najbolje tebi i tvom muzu.
Sta ti je? jeeee'

Ali sad ozbiljno...ljudi se zbog svakakvih lazi razvode, obicno su jedina stvar koja ih drzi zajedno - deca. Da sam na dedinom mestu i ja bih se razveo, zapravo verovatno bih uradio i nesto gore...ili ne bih, ipak bih tad imao 62 god. nije to za za'ebavanje, moz' srcka da me strefi...
A i posle 20 god. braka sumnjam da ju je voleo kao nakon prvog blajva...

Poslednja izmena:
Manifold, ne serri, znas vrlo dobro da mi potpuno podrzavamo tvoje menjanje pola i da zelimo sve najbolje tebi i tvom muzu.
Sta ti je? jeeee'

Ali sad ozbiljno...ljudi se zbog svakakvih lazi razvode, obicno su jedina stvar koja ih drzi zajedno - deca. Da sam na dedinom mestu i ja bih se razveo, zapravo verovatno bih uradio i nesto gore...ili ne bih, ipak bih tad imao 62 god. nije to za za'ebavanje, moz' srcka da me strefi...

Znam ja da vi mene podrzavate :) Nema tu problema xD

A sad ozbiljno, da si u njegovoj situaciji... A ja te pitam, 20 godina si sa tom osobom, obozavas je i onda ovako nesto se desi, mogao bi sve da zaboravis, cak i dobar seks kako kaze ovaj dekica? XD

Elem, odem ja u kafanu, konobarica najsličnija Jeleni Karleuši, visoka silikonka, igra peva uz muziku...ja i drugar se zapijemo, ona sedne do nas, pa onda meni u krilo, počnem ja pipati sa jedne, drugar sa druge strane zavlačimo ruke gde ne trebai tako...Prođe nekoliko dana kad se otkrije da je to u stvari muškarac koji je promenuio pol, ja i drugar se pogledamo i zapitamo se da li je i koji od nas dobio sidu. Popili smo po pola litra rakije na eks da isperemo gorak ukus iz usta. :sad2:

Elem, odem ja u kafanu, konobarica najsličnija Jeleni Karleuši, visoka silikonka, igra peva uz muziku...ja i drugar se zapijemo, ona sedne do nas, pa onda meni u krilo, počnem ja pipati sa jedne, drugar sa druge strane zavlačimo ruke gde ne trebai tako...Prođe nekoliko dana kad se otkrije da je to u stvari muškarac koji je promenuio pol, ja i drugar se pogledamo i zapitamo se da li je i koji od nas dobio sidu. Popili smo po pola litra rakije na eks da isperemo gorak ukus iz usta. :sad2:

Da, vi ste odmah saznali, ali ovo je ipak 20 godina xD

sa psiholoske strane...postoje dve cinjenica. jedna koja daje poen dedi je da je povredjen zbog lazi. gubljenje poverenja. osoba sa kojoj je io 20 godina je neko sasvim drugi. tako svo misljenje koje je deka imao o njoj padaju u vodu jer je u korenu mislejnje izgradjeno na lazi.
druga strana price opet oduzima poen dedi jer je cinjanica da je njegova ljubav prema osobi sa kojom je proveo 20g dosla kao rezultat odgovaranja na jljubav koja mu je bila pruzena opd strane te osobe. stvar se moze gledati i tako da se kao razlog za dekinu novonastalu averziju prema partnerki krije u homofobiji, u samoj cinjenici da je bio sa muskarcem sto dovodi u pitanje njegovu muskost.
verovatno je u pitanju miks i jednog i drugog.

Ma, glupost. Pa, ta osoba nije muškarac. To što je rođena kao žena sa pimpekom ne znači da je muškarac, što dokazuje i to da on 20 godina nije primetio ništa čudno, a što je nesvojstveno ženama. Pimpeka više nema. Ona je postala žena u potpunosti, i ako mu je bilo 20 godina super sa njom glupo je da sve to razyebe, jer time će razyebati i sebi život. Ostaje sama matora drtina. Kome on treba sa svojih 62 godine, sem ako nije lovaran.

sa psiholoske strane...postoje dve cinjenica. jedna koja daje poen dedi je da je povredjen zbog lazi. gubljenje poverenja. osoba sa kojoj je io 20 godina je neko sasvim drugi. tako svo misljenje koje je deka imao o njoj padaju u vodu jer je u korenu mislejnje izgradjeno na lazi.
druga strana price opet oduzima poen dedi jer je cinjanica da je njegova ljubav prema osobi sa kojom je proveo 20g dosla kao rezultat odgovaranja na jljubav koja mu je bila pruzena opd strane te osobe. stvar se moze gledati i tako da se kao razlog za dekinu novonastalu averziju prema partnerki krije u homofobiji, u samoj cinjenici da je bio sa muskarcem sto dovodi u pitanje njegovu muskost.

Ali, kao što se iz priloženog da videti, ta laž, odnosno ne ni laž, nego čuvanje tajne, je bilo opravdano. Žena se plašila reakcije, pa je rešila da prošlost ostavi iza sebe, i ne opterećuje nikoga time. Tom matorom bi bilo super do kraja njegovog života da nije saznao na ovaj način. Dakle, problem je u suštini u njegovoj glavi.
Ja kada bih sada, posle 17 godina braka, saznao da mi je žena u mladosti promenila pol, ne bih ništa promenio u odnosu na nju. Za mene bi ona bila ista ona žena sa kojom sam proveo najlepše momente moga života.

Ja razumem da neko ne može da prihvati vezu sa ženom koju je poznavao kao muškarca, pre promene pola, ali ako si je upoznao kao ženu, i to dobru ženu, sa kojom ti je bilo 20 godina odlično, ma boli te patka šta je bilo nekada kada je nisi poznavao.

Ali, kao što se iz priloženog da videti, ta laž, odnosno ne ni laž, nego čuvanje tajne, je bilo opravdano. Žena se plašila reakcije, pa je rešila da prošlost ostavi iza sebe, i ne opterećuje nikoga time. Tom matorom bi bilo super do kraja njegovog života da nije saznao na ovaj način. Dakle, problem je u suštini u njegovoj glavi.
Ja kada bih sada, posle 17 godina braka, saznao da mi je žena u mladosti promenila pol, ne bih ništa promenio u odnosu na nju. Za mene bi ona bila ista ona žena sa kojom sam proveo najlepše momente moga života.

Ja razumem da neko ne može da prihvati vezu sa ženom koju je poznavao kao muškarca, pre promene pola, ali ako si je upoznao kao ženu, i to dobru ženu, sa kojom ti je bilo 20 godina odlično, ma boli te patka šta je bilo nekada kada je nisi poznavao.
dakle ti glasas za cinjenicu br 2 homofobija...problem jeste u njegovoj glavi kako god posmatrao....

dva put nista su nista sto znaci da crva nije ni bilo :lol:
zaista zar je razlika izmedju prave vagine i one fejk toliko minimalna da se ne da primetiti? ili deda nije bio narocito promiskuitetan :mrgreen:

Rekao bih da je razlika mala, s tim da sam jednom nabasao na neku emisiju na tv-u gde su pricali o tome... Ako sam dobro razumeo jako dobro rekonstruisu pravu vaginu xD

Iris ne preteruj sa tom homofobijom. Transsexualnost je psihicki poremecaj F64 kao i homosexualnost, bisexualnost, ali na zalost ocigledno da je ovo vreme poremecenih. Sexualna devijacija. Covek je reagovao sasvim normalno. Sa gadjenjem. Prvo da je bio sa muskom osobom, bez obzira na tzv promenu pola i da je ziveo u lazi 20 god.

Ma, glupost. Pa, ta osoba nije muškarac. To što je rođena kao žena sa pimpekom ne znači da je muškarac, što dokazuje i to da on 20 godina nije primetio ništa čudno, a što je nesvojstveno ženama. Pimpeka više nema. Ona je postala žena u potpunosti, i ako mu je bilo 20 godina super sa njom glupo je da sve to razyebe, jer time će razyebati i sebi život. Ostaje sama matora drtina. Kome on treba sa svojih 62 godine, sem ako nije lovaran.

Tako je. To je zena kao i sve druge. Verovatno i zenstvenija od mnogih.
Jeste sokantno jer nije ni sanjao da je rodjena u telu muskarca, ali morao je da shvati zasto nije smela da mu prizna. Nije to obicna laz ili izdaja, ovo je posebna situacija.
To je ista ta zena sa kojom je proveo skoro celih 20 godina. Glup covek

Znam ja da vi mene podrzavate :) Nema tu problema xD

A sad ozbiljno, da si u njegovoj situaciji... A ja te pitam, 20 godina si sa tom osobom, obozavas je i onda ovako nesto se desi, mogao bi sve da zaboravis, cak i dobar seks kako kaze ovaj dekica? XD

Postupio bih kao dekica, a mozda i gore. To je ogromna laz od strane te "zene" i + su svi znali osim dede sto ga je dodatno napravilo budalom.

To sto je odstranila penis ne znaci da je zena. ;)

Ako je resila da ostavi proslost iza sebe zasto je "cuvala" svoje slike iz "drugog" zivota?

Iris ne preteruj sa tom homofobijom. Transsexualnost je psihicki poremecaj F64 kao i homosexualnost, bisexualnost, ali na zalost ocigledno da je ovo vreme poremecenih. Sexualna devijacija. Covek je reagovao sasvim normalno. Sa gadjenjem. Prvo da je bio sa muskom osobom, bez obzira na tzv promenu pola i da je ziveo u lazi 20 god.

:ok:

Jeste sokantno jer nije ni sanjao da je rodjena u telu muskarca, ali morao je da shvati zasto nije smela da mu prizna. Nije to obicna laz ili izdaja, ovo je posebna situacija.
:dash: apsurdni pipak kancera od kojeg oboleva drustvo.....:roll:

Eto zasto te volim :)

@iris

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back