Nakit

a ja ne volim nakit,volim da vidim na nekome ali ja to ne umem da nosim i ne osecam se slobodnom sa nakitom.nosim samo verenicki prsten u obliku srca(miu miu)a burmu nismo stigli da kupimo za vencanje pa je i nemam.uvek kupujem neke bizuterije jer mi se svide i posle to skuplja prasinu po kuci.cak nemam ni jedan kais!i nista od accessoires.moj style je crno belo i sivo najjednostavnije moguce.

Ja obozavam prstenje,iskljucivo srebrno...
Mindjuse volim male,diskretne,ali lijepe...
Nadje se i neka narukvica,ali lancic nikako.
Zlato sam odavno prestala da nosim jer sta sam god zlatno na sebe stavila,izgubila sam negdje...

Huh, obozavam nakit :D
Volim te nosim mindjushe, iskljucivo srebro i tako jos nesto, bitno mi je da mi se svidja, nije bitno od cega je... sem da je zlato - nikako to ne volim :?
prstenje sam nosila jaaaaako dugo godina i malo sam se zasitila, tako da sada nemam nista :roll: :)
inace volim i ogrlice da nosim i to je to sto se nakita tice :wink:
narukvice oko zgloba noge nisam nasla jos, ali svakako planiram, i mozda i prsten, mada nekako imam utisak da ce mi smetati... :?

anyway, volim nakit :wink:

Dok sam bila mlađa,nosila sam nakit isključivo od žutog zlata.
Sad mi ono stoji,a nosim srebro ili bižuteriju.
Od nakita nosim sat sa cirkonima,prsten ponekad i za ogrlicu važi isto i naušnice.

inace nosim belo...burme su zlatne,nosim i moju i od muza...
ali ukombinujem sa belim pa izgleda super.
moze narukvice,nekad neka fancy ogrlica...

burma od zutog zlata i diskretan nakit koji vec dugo nosim.
a prsten na palcu se u svetu smatra lezbo obelezjem.
zasto ga devojke po bg rado nose, ne znam, valjda da su u trendu po svaku cenu.

Slabo nosim nakit.
Smara me da mislim o tome, a i kad nešto kupim vežem se, pa onda godinama nosim samo to (npr. ono prstenje na slici u profilu nosila sam sigurno 10 godina).
Sada je to jedna diskretna ogrlica od srebra, sa malim elipsoidnim priveskom.

Ali volim dobre satove... Ako se to računa :wink:
(DKNY sat sa širokom tamnocrvenom kožnom narukvicom.)

Najvise od nakita nosim prstenje. I to 6-7 njih. Belo zlato ili srebro. I burma mi je jednostavna od belog zlata. I to prstenje, mislim da nosim vec godinama, nikad ga ne skidam. I bas danas nesto pomislim, kako sam bas dosadna. Nikad nista ne menjam. Toliko sam se navikla na njih, da mi je skroz cudno kad ih skinem. Cak su mi se i srednji i domali prsti istanjili od njih. :roll: :) Imam jedan i na srednjem prstu na nozi, onako bas mi je to sexy... :) Volim i mindjuse, svakakve, ali uglavnom ne mnogo upadljive, takodje belo zlato ili srebro. Zuto zasad ne podnosim. Ponekad neka narukvica ili ogrlica, ali vrlo, vrlo retko. Svidja mi se starinski, antikvarni nakit,....i biseri,...ali ga ne nosim.

sanja:

odakle ti to? :shock: prvi put cujem :?
kupila sam prosle godine jedan srebrni prsten ali mi je,posto imam tanke prste,spadao sa svakog prsta osim sa palca...i tako se tu zadrza :lol:
inace nosim samo cetiri srebrna prstena na desnoj ruci,i ponekad neke ogrlice iz indian shopova...ranije sam stalno nosila sat(isto na desnoj ruci) ali kako sam stalno gledala koliko je sati,prestala sam da ga nosim jer me je bas nervirala ta moja opsesija vremenom i tacnoscu. :lol:

Volim nakit. Bizuteriju... Ja takodje nikad nisam chula da je nositi prsten na palcu lezbo obelezje. :? Kupila sam u Kairu jedan mnogo lep prsten (u obliku Ankha) i stalno ga nosim na palcu. Vec je i pocheo da mi spada sa njega... :roll: 3 godine nisam nosila sat, i pre mesec dana sam kupila super sat (Swatch) na aerodromu i nosim ga samo zato shto me podseca na narukvicu. One kozne... Strava satic. Volim prstenje, neke narukvice, manje ogrlice... Sve shtosno... 8)

Od nakita volim da nosim jedino mindjuse, i to bizuterija. Dopada mi se kad su neobicnog oblika i boje. Vise sam za varijantu da na ruci stoji neki fini sat umesto kic narukvica i ostalih dzidza bidza.

Zuto ne volim i ne nosim, prstenje, lancice i narukvice takodje.

chokolada:
E da vidim da li nosite nakit i kakav najvise volite. :P
Ja nosim najvise srebro ili belo zlato (samo da je "bele" boje).
Nekako ne volim zuto zlato, bezveze mi je. :?
Super mi je i onaj nakit u boji sto se sada nosi, imam skoro sve boje. :roll: :lol:
Od svog nakita najvise volim one veeelike mindjuse (alke), to mi je na prvom mestu, nikada se ne bih odrekla. :)
Dijamanti i ostali kamecici se jelte podrazumevaju :D iako nemam skoro nista.

uuuhhh...perje! Minđuše od perja, perje na šalu....:lol:
To je ok, i čudno prstenje, koje može da se nosi samo single (mrzim da vidim ruku okićenu metalom, 10 prsteja plus 15 narukvica, aaaa)
plavo kamenje je ok, oniks i ametist
al perje nema manu

minđuše, mislim da sam poludela za njima :D

dobila pre neki dan na poklon
ogrlicu od kućica (!)
šarenih, s krovovima, sve različite
dominira zeleno i lila i tačke kojekude
iz Beča, unikat...ide uz pantalone za šetnju :wink:

sanja:
burma od zutog zlata i diskretan nakit koji vec dugo nosim.
zasto ga devojke po bg rado nose, ne znam, valjda da su u trendu po svaku cenu.

Ti baš imaš nešto protiv žena u Bg (znam, sad ćeš odgovoriti da nemaš ništa protiv "pravih žena" itd.) I zašto generalizovanje? Ja, na primer, nosim prsten na palcu još od 1998. Šta to govori? Da sam u trendu ili van svih trendova? Ili sam latentna lezbejka svih ovih godina?

Back