Nakit

previse mi caklece to srebro.ako je srebro.
ja volim ono sto izgleda nekako
ne znam...starije?

evo za tebe nesto sto izgleda starije :D
C-CH-03R-1.jpg
C-02R-1.jpg
C-D-03R-1.jpg

ma mislila sam srebro :D ne nosim to sareno :)
samo srebrno prstenje nosim ali ono sto izgleda starije
ne znam kako to da objasnim :(
evo slika ako se vidi nesto a i ne vidi se bas.ebiga ne vide se moja dva omiljena na palcevima :)
868qsqx.jpg

Gde nabavljas prstencice od srebra tifany?Mene mnogo zanima.Jel neko pravi kopiju toga ili kupujes originale?Uopste,da li neko zan za neke lepe kopije da mogu da se pazare po pristojnim cenama? :? malo me sramota sto trazim jeftinije :oops: ali sta cu.Kao jos uvek ne zaposlena moram da stedim!Pozdrav.

:? Sram te bilo,kako smes da trazis jeftnije?!:shock:

gitara?ili tako nesto?
njih teraju da pustaju nokte koliko ja znam.

na klaviru mora da bude pod konac iseceno jer ne mozes inace da sviras i vezbas...samo sto jagodice bole dok se ne naviknes.al zato sad bar sad ne boli dok sviram tastaturu :lol:

znam,hvala :)

ja znam jednu pesmicu,je l mogu je l mogu
do do re mi sol sol fa mi la sol fa mi re mi fa mi do re re
i jos jednu
do mi fa sol sol la si do do mi re do si do re do la sol la fa sol la fa sol la sol fa mi sol sol fa mi do re re si do
ne znam vise

ne znam
mene su smarali svi oni beskrajni diktati,parlato ( jbt u cemu je poenta da pricas,citas note u bas kljucu?!) onda oni akordi i sve te gluposti kojima niti sam ikada shvatila logiku ni svrhu,mislim realno ja sam sve to znala sa klavira jer da bi svirao klavir svakih mesec dana dobijes novu skalu da je po svim redom osnovama odsviras ( inace najbolje mi lezao d-moll nju sam uvek volela da sviram) ,moras da znas bas kljuc,akorde ucis jer ih imas po notama,mislim ok kontam da je nekome ko ce time profi da se bavi vazno ali meni je to bilo umiranje od dosade.eto jedino sam volela da pevam po violionskom kljucu tu me stalno hvalila kako imam cist glas,al sve ostalo je bilo smaranje do granica bola :?
a kad sviras klavir kroz jednog baha,sopena...editu ili neku sonatu sve to moras da prodjes vezbajuci i na ispitu hteo ne hteo...

ako zelis da vozis moras da znas kako idu brzine...kod nas se na solfedju vise vjezbala ritmika...a onda idesh vjezabati instrumet..to je meni sve bilo nekako povezano...bas ide jedno sa drugim..

srebro,prstenje i mindjuse...volim i drvene mindjuse,skoro sam upoznala devojku koja pravi minjdjuse od neke vrste gline...mnooogo su cudne i dobre....

Eh....ja sam zavisna od nakita :D
Ali nosim iskljuchivo bizhuteriju...ne volim ni zlato,ni srebro,bash nishta....imam gomilu narukvica i ogrlica,raznih boja,sve su neobichne,uglavnom ih pravim sama...sve je to poprilichno jeftino,ali meni bash puno znachi :D
Na ruci uvek imam minimum 5-6 narukvica...osecjam se ko gola bez njih :D
I nekako mi prirastu za srce :lol: ;p
letos sam kupila jednu divnu ogrlicu sa mesecom...jes'da sam je platila 100 dinara...ali srce hocje da mi pukne shto sam je izgubila :|

Eh....ja sam zavisna od nakita :D
Ali nosim iskljuchivo bizhuteriju...ne volim ni zlato,ni srebro,bash nishta....imam gomilu narukvica i ogrlica,raznih boja,sve su neobichne,uglavnom ih pravim sama...sve je to poprilichno jeftino,ali meni bash puno znachi :D
Na ruci uvek imam minimum 5-6 narukvica...osecjam se ko gola bez njih :D
I nekako mi prirastu za srce :lol: ;p
letos sam kupila jednu divnu ogrlicu sa mesecom...jes'da sam je platila 100 dinara...ali srce hocje da mi pukne shto sam je izgubila :|

e jeste bedak kad se vezes za nesto npr neki deo nakita pa ili ga izgubis ili pokidas pa ti zao i meni se slicno desilo

PS>Imam drugaricu koja ima tonu bizu mindjusa i ja sam joj dosta kupovala medjutim ona ima strasnu manu da uvek jednu izgubi i moram priznati mene to nervira

ako zelis da vozis moras da znas kako idu brzine...kod nas se na solfedju vise vjezbala ritmika...a onda idesh vjezabati instrumet..to je meni sve bilo nekako povezano...bas ide jedno sa drugim..
mene je drilovala nastavnica klavira,sednes dobijes ili hronometar (jel se tako bese zove :? ) ili naglas brojis,i nema sanse da ti ne stvori osecaj za ritam :lol:
pogotovo sto moras da usaglasis perfektno obe ruke sto je zajebano na pocetku navici se da isti prsti obavljaju asimetricne radnje u isto vreme,ali posle se naviknes dok ga ne dovedes do automatizma.i naucis brze da razmisljas i reagujes...
cak sam i note u bas kljucu naucila prvo na klaviru bukvalno posle nekoliko casova zbog leve ruke tako da se solfedjo buklvano svodio na tupljenje i gubljenje vremena :neutral: mozda je za druge insrumente bitno,ali obzirom da klavir prilicno pokriva solfedjo licno nisam nikakve koristi od njega videla...

Back