piskaralo
Aktivan član
- Poruka
- 1.278
previse mi caklece to srebro.ako je srebro.
ja volim ono sto izgleda nekako
ne znam...starije?
evo za tebe nesto sto izgleda starije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
previse mi caklece to srebro.ako je srebro.
ja volim ono sto izgleda nekako
ne znam...starije?
Gde nabavljas prstencice od srebra tifany?Mene mnogo zanima.Jel neko pravi kopiju toga ili kupujes originale?Uopste,da li neko zan za neke lepe kopije da mogu da se pazare po pristojnim cenama? :? malo me sramota sto trazim jeftinijeops: ali sta cu.Kao jos uvek ne zaposlena moram da stedim!Pozdrav.
ccc pa gde su ti noktima mislila sam srebrone nosim to sareno
samo srebrno prstenje nosim ali ono sto izgleda starije
ne znam kako to da objasnim
evo slika ako se vidi nesto a i ne vidi se bas.ebiga ne vide se moja dva omiljena na palcevima
![]()

nemam ja to,ostala mi krajnje prakticna navika iz muzicke skole![]()

jao solfedjo...to sam uvek eskivirala...
sa sajta http://international.tiffany.com/piskaralo meni se bas dopada nakit na onim prvim slikama,jesu to slike sa neta ili nesto cega ima kod nas?
;pEh....ja sam zavisna od nakita
Ali nosim iskljuchivo bizhuteriju...ne volim ni zlato,ni srebro,bash nishta....imam gomilu narukvica i ogrlica,raznih boja,sve su neobichne,uglavnom ih pravim sama...sve je to poprilichno jeftino,ali meni bash puno znachi
Na ruci uvek imam minimum 5-6 narukvica...osecjam se ko gola bez njih
I nekako mi prirastu za srce;p
letos sam kupila jednu divnu ogrlicu sa mesecom...jes'da sam je platila 100 dinara...ali srce hocje da mi pukne shto sam je izgubila :|
mene je drilovala nastavnica klavira,sednes dobijes ili hronometar (jel se tako bese zove :? ) ili naglas brojis,i nema sanse da ti ne stvori osecaj za ritamako zelis da vozis moras da znas kako idu brzine...kod nas se na solfedju vise vjezbala ritmika...a onda idesh vjezabati instrumet..to je meni sve bilo nekako povezano...bas ide jedno sa drugim..

mozda je za druge insrumente bitno,ali obzirom da klavir prilicno pokriva solfedjo licno nisam nikakve koristi od njega videla...