Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niti mi ga poklanjaju niti odvajam novac za isti.Ja nosim belo zlato i samo jedan srebrni prsten.Zuto zlato mi je nekako staromodno.Cula sam da ce belo zlato biti izbaceno iz upotrebe (ne znam do kad) jer kao izaziva neke lose reakcije u organizmu?!? Da li je to tacno?Da li odvajate pare za zlato ili vam ga poklanjaju?Ja odvajam , ali mi u poslednje vreme ide malo slabo..![]()
jeeeeea ja ne volim nakit,volim da vidim na nekome ali ja to ne umem da nosim i ne osecam se slobodnom sa nakitom.nosim samo verenicki prsten u obliku srca(miu miu)a burmu nismo stigli da kupimo za vencanje pa je i nemam.uvek kupujem neke bizuterije jer mi se svide i posle to skuplja prasinu po kuci.cak nemam ni jedan kais!i nista od accessoires.moj style je crno belo i sivo najjednostavnije moguce.

e bas citam sta sam pisala
sada imam po srebrni prsten na oba palca
niti mi ga poklanjaju niti odvajam novac za isti.
al mi bas pade na pamet sada kako bih mogla da uradim nesto sa gomilom zlata koje sam dobijala kad sam bila mladja.
i sve one odvratne zlatne minsjuse koje su mi davali iako nemam busene usi :?
ali dobro).Odlicno,
ja licno obozavam sve te sitnice koje upotpunjuju ceo style,
kad smo vec kod kaiseva imam ih ne zna im se broj,
satovi su mi fetis,
ne volim plastican nakit i obojenu bizuteriju,
obozavam mindjuse,podotovo visece,
ogrlica koja mi je u poslednje vreme hit je jedna srebrna uzasno dugacka koju mogu tri puta da obmotam oko vrata radena kao deblji lanac sa kuglicama.
Prstenje volim ali nikad ne stavljam vise od jednog.
,kako volim kad mi u radnji kazu za bizuteriju,kao nije vam to pravo zlato,to je pozlaceno
:shock: Zavisi sta obucem,pa tu zutu bidzu (zovimo je tako),tad nosim.Ne nosim pravo zlato jer ga ne volim a imam gomilu nakita,finansijski mislim da bih propala...TAko da imam svasta,i drveno,i metalno,u svim bojama,oblicima,oglice,narukvice,mindjuse...Ja sam od onih koje makar kupila mindjusice od 300 dindzi,ulepsam sebi dan...Mnogo losih dana eto ti nakita
Volim satove, sto veci to bolji... Ne volim one damske sljastece satove sa sljokicama, vise one sto naginju nekom muskom stilu, a opet nisu muski.
Obozavam Svoc satove, Fossil, imam jednu srednju Omegu, (taj mi je i najskuplji), IKE - italijanski - podseca na Rolex, Timex ali perpetual - sto mi je jako bitno, pa Citizen eco-drive.
Molim Boga da mi dragi pokloni njegov Fortis - pilotski.
Nosim samo belo zlato i naravno srebro. Srebro samo od Tifanija. Sta cu, volim kvalitet.
Bizuteriju bas nesto i ne volim, u stvari mislim da mi lepo ne stoji ili nisam navikla da to nosim na sebi. Od bizua imam samo jedan dugacak lanac sa velikim, masivnim srcem.
ops: ali sta cu.Kao jos uvek ne zaposlena moram da stedim!Pozdrav.E da vidim da li nosite nakit i kakav najvise volite.![]()
Ja nosim najvise srebro
Nekako ne volim zuto zlato, bezveze mi je. :?
Dijamanti i ostali kamecici se jelte podrazumevajuiako nemam skoro nista.