Nakit

Носим три златна прстена на рукама (бурму, веренички и бакин прстен), повремено неки златни ланчић (танак) и обавезно "вучем" сребрне алке на ушима. Нисам нека "китилица" и преферирам злато.

srebro, belo zlato i poludrago&drago kamenje+lava u kombinaciji sa crvenim koralom.
ah, da zaboravila sam drvo i kozu, ume da bude zanimljivih komada.

nisam chitala sve postove ali mi se chini da vecina ne voli zuto zlato ni ja nisam neki ljubitelj ali kombinacija slonovache i zutog zlata je neprevazidjena.

inache jedan chovek koji se bavio spravljanjem nakita mi je rekao da majstori zlato tretiraju kao drzach za kamen /tj ne pridaju mu neku vrednost/

kao i vecina,belo zlato i srebro. zuto zlato takodje volim, ali ga retko nosim jer se belo vise slaze samojim tenomi kosom. kombinacija zlata i bisera mi se svidja,kao i raznih kamencica.

Ja nosim belo zlato i samo jedan srebrni prsten.Zuto zlato mi je nekako staromodno.Cula sam da ce belo zlato biti izbaceno iz upotrebe (ne znam do kad) jer kao izaziva neke lose reakcije u organizmu?!? Da li je to tacno?Da li odvajate pare za zlato ili vam ga poklanjaju?Ja odvajam , ali mi u poslednje vreme ide malo slabo..:D

e bas citam sta sam pisala
sada imam po srebrni prsten na oba palca :D
Ja nosim belo zlato i samo jedan srebrni prsten.Zuto zlato mi je nekako staromodno.Cula sam da ce belo zlato biti izbaceno iz upotrebe (ne znam do kad) jer kao izaziva neke lose reakcije u organizmu?!? Da li je to tacno?Da li odvajate pare za zlato ili vam ga poklanjaju?Ja odvajam , ali mi u poslednje vreme ide malo slabo..:D
niti mi ga poklanjaju niti odvajam novac za isti.
al mi bas pade na pamet sada kako bih mogla da uradim nesto sa gomilom zlata koje sam dobijala kad sam bila mladja.
i sve one odvratne zlatne minsjuse koje su mi davali iako nemam busene usi :?

a ja ne volim nakit,volim da vidim na nekome ali ja to ne umem da nosim i ne osecam se slobodnom sa nakitom.nosim samo verenicki prsten u obliku srca(miu miu)a burmu nismo stigli da kupimo za vencanje pa je i nemam.uvek kupujem neke bizuterije jer mi se svide i posle to skuplja prasinu po kuci.cak nemam ni jedan kais!i nista od accessoires.moj style je crno belo i sivo najjednostavnije moguce.
jeeeee
ovo vise nisam ja,pocela sam da stavljam po neki komad nakita i da ubacujem boje,je l to ide s godinama?:lol:

Odlicno,
ja licno obozavam sve te sitnice koje upotpunjuju ceo style,
kad smo vec kod kaiseva imam ih ne zna im se broj,
satovi su mi fetis,
ne volim plastican nakit i obojenu bizuteriju,
obozavam mindjuse,podotovo visece,
ogrlica koja mi je u poslednje vreme hit je jedna srebrna uzasno dugacka koju mogu tri puta da obmotam oko vrata radena kao deblji lanac sa kuglicama.
Prstenje volim ali nikad ne stavljam vise od jednog.

e bas citam sta sam pisala
sada imam po srebrni prsten na oba palca :D

niti mi ga poklanjaju niti odvajam novac za isti.
al mi bas pade na pamet sada kako bih mogla da uradim nesto sa gomilom zlata koje sam dobijala kad sam bila mladja.
i sve one odvratne zlatne minsjuse koje su mi davali iako nemam busene usi :?

Nemoj da poklanjas!Zameni u zlatari za nesto drugo sto ti se svidja!Ja sam to uradila sa nekim maminim nakitom i super je ispalo! (samo sto se ona malo ljutila :( ali dobro).

Odlicno,
ja licno obozavam sve te sitnice koje upotpunjuju ceo style,
kad smo vec kod kaiseva imam ih ne zna im se broj,
satovi su mi fetis,
ne volim plastican nakit i obojenu bizuteriju,
obozavam mindjuse,podotovo visece,
ogrlica koja mi je u poslednje vreme hit je jedna srebrna uzasno dugacka koju mogu tri puta da obmotam oko vrata radena kao deblji lanac sa kuglicama.
Prstenje volim ali nikad ne stavljam vise od jednog.

I meni su satovi fetis!Obozavam satove i sve sto moze da sa "nakaci" na sebe!Jel kupujes skupe satove ili varijantu "samo da sljasti"?Ja imam nekoliko skupih , mislim skupih do 300eur , ali imam i 3 mnogo slatka koji nisu tako skupi ali ih volim.Ma nakit je cudo!Nikad dosta!

Imam jedan Chopard koje bas skup,skup.Dobila sam ga od roditelja za 18 rodjendan i taj mi je i omiljeni,a imam i jedan moscino koji ima pristupacnu cenu.
Imam vise skupih kopija koje su bas verno odradjene,volim upadljive satove.

jao Chopard!Pa njihovi satovi su divni!Ja volim muske modele,pa sam u skladu sa tim kupovala muske modele - ogromne,teske...A sada uzimam i zenske.Sad sam gledala na mz space-u profil neke devojke koja je rosdjena u Sarajevu , a zivi u Kanadi (izbeglica) i smorila se skroz.Izgleda divno ...a ja...Uvek mislim da mi sve fali.A najvise satovi!:|

Hm...Nosimmmmm,pa ranije samo i iskljucivo srebro i to kao belo zlato...Zuto-bljak.Sad ne.Nosim i bidzu,a kad uzimam "pozlaceno":lol: ,kako volim kad mi u radnji kazu za bizuteriju,kao nije vam to pravo zlato,to je pozlaceno:lol::shock: Zavisi sta obucem,pa tu zutu bidzu (zovimo je tako),tad nosim.Ne nosim pravo zlato jer ga ne volim a imam gomilu nakita,finansijski mislim da bih propala...TAko da imam svasta,i drveno,i metalno,u svim bojama,oblicima,oglice,narukvice,mindjuse...Ja sam od onih koje makar kupila mindjusice od 300 dindzi,ulepsam sebi dan...Mnogo losih dana eto ti nakita:lol:

Volim satove, sto veci to bolji... Ne volim one damske sljastece satove sa sljokicama, vise one sto naginju nekom muskom stilu, a opet nisu muski.
Obozavam Svoc satove, Fossil, imam jednu srednju Omegu, (taj mi je i najskuplji), IKE - italijanski - podseca na Rolex, Timex ali perpetual - sto mi je jako bitno, pa Citizen eco-drive.
Molim Boga da mi dragi pokloni njegov Fortis - pilotski.
Nosim samo belo zlato i naravno srebro. Srebro samo od Tifanija. Sta cu, volim kvalitet.
Bizuteriju bas nesto i ne volim, u stvari mislim da mi lepo ne stoji ili nisam navikla da to nosim na sebi. Od bizua imam samo jedan dugacak lanac sa velikim, masivnim srcem.

Obozavam nakit,prosto sam bolesna ako ga nemam u nekoj boji.Mislim na bizuteriju.Volim belo zlato i srebro a zuto mi uopste ne stoji,tako da ga ni ne nosim.Nikad mi nije dosta kupovine nakita.Taman mislim da ga imam dovoljno a oni izbace nesto novo i ja odlepim.Sta cu kad volim da se kindjurim,he,he

Volim satove, sto veci to bolji... Ne volim one damske sljastece satove sa sljokicama, vise one sto naginju nekom muskom stilu, a opet nisu muski.
Obozavam Svoc satove, Fossil, imam jednu srednju Omegu, (taj mi je i najskuplji), IKE - italijanski - podseca na Rolex, Timex ali perpetual - sto mi je jako bitno, pa Citizen eco-drive.
Molim Boga da mi dragi pokloni njegov Fortis - pilotski.
Nosim samo belo zlato i naravno srebro. Srebro samo od Tifanija. Sta cu, volim kvalitet.
Bizuteriju bas nesto i ne volim, u stvari mislim da mi lepo ne stoji ili nisam navikla da to nosim na sebi. Od bizua imam samo jedan dugacak lanac sa velikim, masivnim srcem.

Gde nabavljas prstencice od srebra tifany?Mene mnogo zanima.Jel neko pravi kopiju toga ili kupujes originale?Uopste,da li neko zan za neke lepe kopije da mogu da se pazare po pristojnim cenama? :? malo me sramota sto trazim jeftinije :oops: ali sta cu.Kao jos uvek ne zaposlena moram da stedim!Pozdrav.

E da vidim da li nosite nakit i kakav najvise volite. :P
Ja nosim najvise srebro
Nekako ne volim zuto zlato, bezveze mi je. :?

Dijamanti i ostali kamecici se jelte podrazumevaju :D iako nemam skoro nista.

I ja obozavam srebro. Skoro sve sto imam od nakita je srebrno jer moje telo ne podnosi bizuteriju... a sto se zlata tice ne volim ga.

Ne patim od toga da mi neko pokloni nesto skupoceno ili nesto budzasto iskrena da budem ne bih ni nosila to jer ne volim napadan nakit

1bmindjuse04-1.jpg
1bmindjuse06-1.jpg

1bprsten03-1.jpg
1bprsten02-1.jpg

Back