Ne ježim se ja imitacija Egreta, ni kože ni krzna... samo me nervira poturanje toga kao nečeg drugog... gdje ti pri kupovini ne znaš šta kupuješ, ako želiš kožne cipele nailaziš na gomilu nečega šta će ti potrajati koliko i koža ako ga budeš pametno održavala, ili je na oko isto koža, a ti ni po cijeni ne možeš da ocijeniš koji je vrag
Sjećaš li se onih reklama sa top šopa, ne znam prodaje li se više to... bile su one gumene garniture... iste koža... pa su ih ljudi kupovali jer će zavarati ili sebe ili nekoga da imaju kožnu
To je ono šta sam navela da me nervira... kupovina nakita na kilogram, da bi izgledao blistavo, bogato i šik... a izgledaš jeftino i jadno... a pri tome meni bižutterija ne smeta, niti je smatram jeftinom, ali kada se nakiti neko njome da izgleda bogato, bude baš upečatljivo suprotno
Čak mi i masivno zlato na ženama djeluje ukusnije... to su posledni trzaji pokazivanja bogatstva i imetka...
Ja volim prstenčiće sa poludragim kamenjem, jako mi se dopalo šta je jedna forumašica radila sa srebrnom glinom, medaljončići su mi divni.
A baš ga slabo nosim, naročito oko vrata... ogrlice ne znam da uklopim i ne znam da ih nosim, smetaju mi i djeluju mi napadno... narukvice mi takođe smetaju... jedino šta uvijek nosim su minđuše... ljeti nosim i bakar, drvene detaljčiće na minđušicama, a za svaki dan su tu tri male srebrne