Nakit

једна моја распала наруквица :lol:

scaled.php

scaled.php

Narukvice koje volim, kupila sam ih prošle godine u ovo vreme, na jednom malom prolećnom vašaru.
Ručno su rađene, volim ih jer izgledaju kao iz bakine škrinjice.
Posebno mi je draga ova sa belim detaljima, kamenčićima.

250700_148886595184596_100001897692765_334673_2506728_n.jpg

U zadnje vreme ga slabo koristim,ne mogu zbog posla...tako da jedino shto nosim na sebi oko vrata je zlatni lancic sa sveti petkom koji sam dobila od moje majke...inace ovako kad trebam negde da izadjem uvek kako sam obucena takav imam i nakit na sebi...zlato mi se zgadilo tako da sada vishe furam srebro i ne volim nishta nakindjureno vec onako skromno....

Za Wild_Child
Free-Shipping-12-pcs-Charming-Jewelry-Vintage-Style-Cute-Mustache-Two-Finger-Double-Rings-Adjustable.jpg

Ovo me je oduševilo.
vintage-steampunk-jewelry-simply-willow.jpeg

BAJsummerIMG_0242-300.jpg

Malena, brkovi su genijalni - šteta što tek sad vidim ovaj tvoj post.
Inače taj drugi, steampunk nakit je prelep. Već duže vreme me opčinjava ceo steampunk stil, od nakita, odeće do nameštaja u tom stilu.
Đ. i ja želimo jednog dana da imamo svoj kafe-knjižaru i odlučili smo da je opremimo upravo u tom stilu:D
A Dragonfly sam baš pričala kako bih volela da počnem da se bavim pravljenjem takvog nakita..nažalost, uz svu dobru volju, nemam skillove za to..niti mogućnosti ali svejedno ću pokušati:)

свашта, ја нашла код кинеза за 250, другарица ме одвукла у тржни, ако будеш залазила тамо можеш свашта наћи :lol:

poz svima.neznam da li ste mozda upuceni i da li znate gde bi mogao da kupim koznu narukvicu sa priveskom,
da objasnim ovako debilno:treba mi crna narukvica.kozna ili kaucuk nebitno,ali da ima na sebi privezak od srebra,da li iko zna gde to ima da se kupi?
posto sam to vidjao po gradu,e sad neznam da li su ti ljudi kupili,ili su samo kupili koznu narukvicu i sami nabudzili privezak

Back