Nakit sa magnetima

• Začetnik teme Začetnik teme Višnja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
V

Višnja

Gost
Od više ljudi sam čula da su kupili ovaj nakit. Videla sam čak i prospekt. Nakit je OK, a da li može da pomogne u ublažavanju zdravstvenih problema? Da li je neko upoznat sa ovim i koliko uopšte magneti koriste u zdravstvenim problemima?

Magneti se koriste pri tretmanima,i to ne od juce...Znam za postojanje magnetne terapije,sa kojom se stimulisu odredjene tacke na telu.Pitanje je da li ih koristi strucna,obucena osoba i koje su realne mogucnosti takvog lecenja...
A sto se tice nakita,cuo sam za magnetne narukvice koje navodno pomazu nekim ljudima...Takvu osobu sam i sam sreo i ona se pohvalno izrazila o tome.Ne znam kakav je nakit koji ti spominjes,ali oprez,jer je sve postalo debela komercijala.

I ovaj kosmodisk preko novosadskog telešopa je samo jedna lažna komercijala. Toliko ga uverljivo reklamiraju, da čovek kaže i pored toga što zna za lažnu komercijalu,hajde i to da probam da prežalim novac, a u stvari još jedna u nizu laži...To je jedna prazna rebrasta guma, dobro reklamirana i ništa više.......

Ako u organizmu ima pomanjkanja elektrolita, svako magnetno polje, koje magneti železo u krvi a koje dalje svojim kretanjem indukuje el. struju, dobrodošlo je.
A kod bolesti uvek je u pitanju pomanjkanje elektrolita, pa stoga to nisu nikakve laži, ali ne treba očekivati čuda.
Ali je svakako pametnije promeniti način pripremanja hrane, nego kupovati magnetno zlato, kojeg nema.

AKO MISLIMO NA ISTI NAKIT MENI JE JAKO POMOGLO IMAM JAKO BOLNE MENSTRUACIJE I KUPILA SAM SRCE U OBLIKU MAGNETA NOSIM GA NA GACICAMA 5 DANA PRE MENSTRUACIJE I U TOKU MENSTRUACIJE I POMAZE VEROVALI ILI NE VISE I NE PIJEM TABLETE KOJE SAM MORALA DA PIJEM 7 DANA PRE A STO SE TICE KOSMODISKA I TO POMAZE PROVERENO VERUJTE

sto se magneta tice,oni su cudo!jednom sam stavila i ogrlicu i narukvicu i ono srce i tri nici nisam mogla da spavam jer sam imala nenormalno mnogo energije!sad nosim samo narukvicu,i cini mi se da pomaze

Back