Nakit i ostale sitnice...

Ja sam veoma slaba sa zivcima,i cesto koristim pravljenje nakita da bih se malo smirila.Uglavnom se meni i mojoj okolni svidi,mada uglavnom zavrsi u nekoj kutijici potpuno zaborabljen....
INACE U BLIZINI SLAVIOJE,POSTOJI JEDNA VEOMA MALA PRODAVNICA,SA VELIKIM IZBOROM RAZNIH KONFETA,PERLI,TRAKI-po veoma povoljnim cenama.Vecinaprodavnica pozamanterije se tamo snabdeva,ukoliko nekoga interesuje tacna adresa,mogu da je ostavim....

hm, mislim da nisam bash sposobna da pravim neshto od nakita. mada bih sigurno volela. ni ne nosim previshe, pa... imala sam ranije obichaj da nizhem razne kamenchicje i pravim shnale (imam metalni kostur na koji vezujem)...
i tako. shto se odecje tiche... tek razmishljam da se bacim na to, i od obichnih farmerki napravim gomilu neobichnih. naravno da cje mi za to trebati pomocj. [oooo, Sonjaaaaa.... ;p]

ja obozavam da nizem perle na konac, ali me uvek posle bole ledja!!!
Znate sta je super kada uzmete one brojeve i slova za supu(rezanca u obliku brojeva i slova) i ofarbate ih i nanizete na konac najlon(po zelji)i onda to tako lepo nosite!!!ludo i otkaceno

:)Masa:
ja obozavam da nizem perle na konac, ali me uvek posle bole ledja!!!
Znate sta je super kada uzmete one brojeve i slova za supu(rezanca u obliku brojeva i slova) i ofarbate ih i nanizete na konac najlon(po zelji)i onda to tako lepo nosite!!!ludo i otkaceno

To je moj drug nabavio. Kao neka ogromna ogrlica sa okruglim rezancima za supu obojena u zeleno, medjutim ti rezanci stalno otpadaju, tako da na kraju od ogrlice ne ostane nishta.

micka_88:
SAto da ne.Moja drugarica iz odeljenja ima oko sedam rupa na oba uveta,i na donjim uvek stavlja, neke visece mindjuse,medjutim nekada ujutru jednostavno zaboravi,i onda potegne alternativno resenje.I uvo joj prima spajalicu,kao bilo koju normalnu mindjusu...

ma samo sam zamislila Hels kako stavlja spajalicu u uvo :lol:

Inache ja obozavam da kachim ziherice i dugmice na majice. Ma ja sam luda za dugmicima (:

Vec godinama pravim nakit za sebe i za drugarice. Uglavnom su u pitanju staklene perlice na svili ili najlonu, mada napravim poneshto i od metalne zhice.
Odecu i pravim i prepravljam. Ako se isflekam negde, obavezno je farbam. Dodajem bretele na majice, pravim suknje od pantalona... You name it, I've done it.

Back