Naked man ili goli covek iliti golja

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Ne bih ni postavljao ovu temu da moja drugarica nije imala ovakvo iskustvo i to naravno bezuspešno.:lol:
Pitanja za vas forumaše je da li znate za ovako šašave slučajeve?
I eto da bar na internetu skrenemo pažnju muškarcima da ne prave ovakve gluposti i ponašaju se normalnije.
Ako je ova tema problematična po moderatorima sa LjiS-a što se mene tiče može da se obriše ofc.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za sve one koji su gledali "How I met your mother" znaju o cemu se radi, za one koji ne znaju to je potez na prvom dejtu gde uspes nekako da udjes u njen stan/kucu (tipa ide ti se u wc) i dok ona nije prisutna skines se skroz i kad se ona vrati postoji verovatnoca 2/3 da ce ti uspeti za rukom da spavas sa njom. Ovo bi trebalo koristiti samo u neizlaznim situacijama npr. kad znas da dejt nije dobro prosao i nemas sta da izgubis. 2/3 je zagarantovano.

E sad.. meni je to danas poslo za rukom ali je u pitanju devojka sa kojom sam odavno u vezi pa me zanima da li se to sada uopste racuna ili iskljucivo mora da bude na prvom dejtu?

Iskustva?
------------------------------------
maznuto sa Reddita

Ovde je neki dan pisalo u novinama:

Šok na uskrs

Bračni par došao kući i u dnevnom boravku sjedi golišav dečko od 30 godina

Provalio u stan , istusirao se i golišav sjeo u dnevni boravak

Kad je došla murija , dečko priča sa nekim imaginarnom drugom i valjda se počeo i svadjati

Murija ga lepo pokupila i odvezla u jednu od ustanova na daljno testiranje

ne želim da odgovaram na teme sa redita

Да ли тамо имају теме "мазнуто са крстарице" лол
Pa svi skupljamo odnekud. Ranije priče sa drugih portala stranih ili domaćih eventualno facebook.
U novije vreme memovi, instagram, tviter itd. Sad krenuo i Tiktok, Reddit itd.
Uvek će biti skupljanja. Jedino da sami smišljamo...

Ne bih ni postavljao ovu temu da moja drugarica nije imala ovakvo iskustvo i to naravno bezuspešno.:lol:
Pitanja za vas forumaše je da li znate za ovako šašave slučajeve?
I eto da bar na internetu skrenemo pažnju muškarcima da ne prave ovakve gluposti i ponašaju se normalnije.
Ako je ova tema problematična po moderatorima sa LjiS-a što se mene tiče može da se obriše ofc.

Za sve one koji su gledali "How I met your mother" znaju o cemu se radi, za one koji ne znaju to je potez na prvom dejtu gde uspes nekako da udjes u njen stan/kucu (tipa ide ti se u wc) i dok ona nije prisutna skines se skroz i kad se ona vrati postoji verovatnoca 2/3 da ce ti uspeti za rukom da spavas sa njom. Ovo bi trebalo koristiti samo u neizlaznim situacijama npr. kad znas da dejt nije dobro prosao i nemas sta da izgubis. 2/3 je zagarantovano.

E sad.. meni je to danas poslo za rukom ali je u pitanju devojka sa kojom sam odavno u vezi pa me zanima da li se to sada uopste racuna ili iskljucivo mora da bude na prvom dejtu?

Iskustva?
------------------------------------
maznuto sa Reddita
u svakom slucaju, tu ste da se skines i da je skines...

Ja ne bih mogao tek tek tako
Morao bih barem da uvucem koktel kisobrancic u pee hole.
😬😍
Tako je jedan ubacio ružu u pee hole i napravio užas, morali da ga operišu itd.:roll:
Takve gluposti nemoj da ti padaju na pamet.
Okej možda si se zezao, ali ima i naivnijih ljudi pa možda naprave neku glupost i zbog njih valja napomenuti da ovako nešto nikad ne treba raditi.

Back