D U K Lj A N I N
Ističe se
- Poruka
- 2.958
Lilyth, nije tačno da mislim da sam Božji glasnik, već samo ukazujem na čudnu koincidenciju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lilyth, nije tačno da mislim da sam Božji glasnik, već samo ukazujem na čudnu koincidenciju.
Ти си потпуно изгубљен лик коме мозак испрао онај секташ Мираш распоп - кога "нико у свијет" не признаје... нема већих лудака од секташа... шта је вама није ми јасно, па зар мислите ДА МОЖЕТЕ ТЕК ТАКО ОПЉАЧКАТИ СРПСКУ ПРАВОСЛАВНУ ЦРКВУ И ОТЕТИ ЊЕНЕ ХРАМОВЕ - СТВАРНО НИСТЕ НОРМАЛНИ... нема суда "у свијет" НА КОМЕ НЕЋЕТЕ ИЗГУБИТИ ПОКУШАТЕ ЛИ ПРОПАЛИЦЕ КОМУЊАРСКЕ ТО ДА УЧИНИТЕ...
Не могу да верујем да сте ви стварно умислили да ако преименујете СРПСКИ у ЦРНОГОРСКИ језик и АКО ОПЉАЧКАТЕ ВЕРСКО И НАЦИОНАЛНО БЛАГО СПЦ - ДА ЋЕТЕ ПОСТАТИ НАРОД, НАЦИЈА??? Сулудо, тако ћете само постати најобичније лоповчине... наШљедници шверцера и црноберзијанаца, смрдљиваца, ленштина и нерадника.
Ако вам је до храмова, скупљајте паре па зидајте...нека вам подиже цркве Мило, и онако је "пун к'о брод"...
Crkvu u mojemu selu podigli su sami seljani na bratstveničkome zemljištu i bili su njezini vlastnici sve dok Sotona nije uz pomoć veljesrbske Brkove vlasti jednostavno to upisa na ime SPC. Dakle, oteo. Tako je učinjeno sa svijem crkvama, a sve su bile u vlastništvu zajednice. Manastiri su bili u državnome vlastništvu i njih su također potezom pera Brkovi srboljubci podarili srbskoj Crkvi. Dakle, oteto. Kako stekli taki vi obraz bio.ДА МОЖЕТЕ ТЕК ТАКО ОПЉАЧКАТИ СРПСКУ ПРАВОСЛАВНУ ЦРКВУ И ОТЕТИ ЊЕНЕ ХРАМОВЕ - СТВАРНО НИСТЕ НОРМАЛНИ... нема суда "у свијет" НА КОМЕ НЕЋЕТЕ ИЗГУБИТИ ПОКУШАТЕ ЛИ ПРОПАЛИЦЕ КОМУЊАРСКЕ ТО ДА УЧИНИТЕ...
Majmune, mi jesmo nacija i tražimo od države da ni vrne ono te su ni srbski popovi oteli. Kad naši glavari zakucaju na vrata EU, to će im bit ulaznica.Не могу да верујем да сте ви стварно умислили да ако преименујете СРПСКИ у ЦРНОГОРСКИ језик и АКО ОПЉАЧКАТЕ ВЕРСКО И НАЦИОНАЛНО БЛАГО СПЦ - ДА ЋЕТЕ ПОСТАТИ НАРОД, НАЦИЈА??? Сулудо, тако ћете само постати најобичније лоповчине... наШљедници шверцера и црноберзијанаца, смрдљиваца, ленштина и нерадника.
Ozidali smo sve što ni treba, no popovi polupežaše. No, ne mogu ih niđe odnijet i moraće ih vrnut.Ако вам је до храмова, скупљајте паре па зидајте...нека вам подиже цркве Мило, и онако је "пун к'о брод"...
E, moj Grbane, ako njima nije treba sud da tuđe upišu na svoje ime, neće ni nama trebat da svoje upišemo na svoje ime. Zasigurno tu nema posla za sud, a još manje će ko pitat svetosavce. A, što ćemo činjet sa svojom imovinom svakojako nećemo tebe pitat.Pješudine,o tome mogu da odlučuju sudovi u skladu sa zakonom.Ne možemo mi na forumu da se pogađamo oko toga.Do tad to su hramovi srpske svetosavske crkve Srbije sa sedištem u Beogradu.
Hramovi nisu imovina koji se može koristiti u druge do u crkvene svrhe.Istina tvoji su sve do sredine 50-tih zatvarali stoku u njima ali sad su druga vremena.
Imovina koja je vlasništvo Amfilohija vrijedi milione i milione, Amfilohije je najveći crnogorski tajkun, tu nema više dileme.
Čim nam vrnu što ste uz pomoć lupeža na vlast oteli, nećemo s vama ni grke. Onda "mitropolišite" do sudnjega dana.jel ti nasao da pises o Mitropoliji Crnogorsko Primorskoj i Mitropolitu / DUKLJANINU | ! !!!da nisi mozda visi crnogorac od nas ( nisi ! ) ...eto vam ta vasa dukljanska pa se sa njom ponosite i srecna vam bila ; svako svoje , toliko
Дукљанко и Пешомир...![]()
Čim nam vrnu što ste uz pomoć lupeža na vlast oteli, nećemo s vama ni grke. Onda "mitropolišite" do sudnjega dana.
Mi smo Crnogorci, ti nijesi, nema se tu što poredit.
Kad će da počne taj rat?Pesovane, posle gradjanskog rata u CG.
Kad će da počne taj rat?
Samo vi snijevajte. Nijeste proizveli rat ni dok ste imali sve poluge moći, nećete ni sad kad ste doživotno okrezubili.Pesovane, posle gradjanskog rata u CG tvoje sorte nece biti medju zivima..zato nemoj da se sekiras ...samo primaj i ticu...
Samo vi snijevajte. Nijeste proizveli rat ni dok ste imali sve poluge moći, nećete ni sad kad ste doživotno okrezubili.
Da vi je u Crnu Goru odzvonila smrtna ura.Sta ti to govori?
Samo vi snijevajte. Nijeste proizveli rat ni dok ste imali sve poluge moći, nećete ni sad kad ste doživotno okrezubili.
Da vi je u Crnu Goru odzvonila smrtna ura.