AJ DA I OVDE KAZEM;AMAN BRE! MOZE LI DISKUSIJA BEZ VREDJANJA? AKO MOZE,NASTAVITE,AKO NE MOZE.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora da Srbi nisu postojali pre njega!Anonymous:alo srbi jedino je ovaj jadan djindjic pokusao da vas dovede u red ali nije moga!
shokiran:Anonymous:Radi ovih bolesnika koji ratne zlocince slave, posteni Srbi ce uvek ispastati pred svetom! Kako bi bilo da mi citamo o Hitleru, Alojzu Stepincu ili Pavelicu kao herojima drugih naroda. Stvarno je vise bilo dosta o Mladicu i Karadzicu, pa stalno ispastamo radi tih idiota!Anonymous:Narodni heroj--gen.Ratko Mladic
gen. Ratko Mladic nije najveci, ali je veliki Srbin! Medjutim, ocigledno je da ti o tome, a ni o Srbima uopste ne znas nista! Ovoga puta odbicemo to na neznanje!
Pozdrav!
Incognito:... da, to stoji... doduse sa MAAAAAAAAAAAAAAALIM, MAAAAAAAAAAJUSNIM mozgom, i VEEEEEEEEEEEEEEELIKIM problemima sa istim![]()
Anonymous:pardon Miloš Obrenović
bole065:Vjerovatno Vuk Karadzic i naravno RATKO MLADIC i RADOVAN KARADZIC.
E sto se tice Tesle, ja ne vidim kako je on DOPRINJEO Srpskom narodu. Otisao je u Ameriku i svo svoje znanje dao Amerikancima.
Znaci on treba biti nas heroj... e pa ne moze, ako ja odem i pomognem Siptarima na Kosovu... ocu li i ja biti Srpski heroj?
) i Knez Pavle Karadjordjevic koji je video malo dalje i bolje od Simovica i ekipe, i koji je pokushao da nas bar jedno svetsko stradanje zaobidje. A tih sto su nas gurali u ratove, pravedne ili ne, puna nam je istorija.
)) Kurdi pa mi
)Mislite o tome!:Da nije bilo Svetog Save danas bi nas verovatno bilo vise jer bi bili KATOLICKE veroispovesti i ziveli bi u EU!
Do dushe mozda je i zato tragicno preminuo mlad, pod nerazjasnjenim okolnostima, a mi mesto pod papom zavrsismo pod Turcima 
zaverenik:Nesto si pogresio prijatelju sa levice Tucovic,Markovic iostali pra oci komunizma nezasluzuju pomena uistoriji Srba osim na zadnjim stranama dabise buduce generacije na nihovim greskama [namernim ili nenamernim] ucili kakav Srbin nesme da bude.
i apsolutna suprotnost uvezenim anarhisticko/boljevichkim idejama iz Rusije. I velika tragedija ovog naroda je sto su oni i njihova ideja izgubljeni za vreme i posle WWI