Najveći Novakomrzac napisao katastrofalan tekst

Gejčina je zaista opterečena Novakom...
Znaci cak i kad je Nole otisao, ovaj bolesnik pise o njemu...
Takve likove obicno smestaju u specijalne ustanove sa rukavima koji se vezuju na ledjima...a ovaj je kao neki teniski poznavalac...sto bi rekli influenser šatro

...
Pa ljubomoran je na njega ili zaljubljen u njega a zna da ne može do njega.

...

https://www.telegraf.rs/sport/austr...tm_campaign=nove_povezane_vesti&utm_content=3

Možemo li kako ovom friku demonstrativno zatrpati Twiter, Fb, Insta?:think:

...
Cini mi se da ovaj mrzi i sam sebe od trenutka kad ujutru otvori oci, kako nece i ostale.

Takve likove obicno smestaju u specijalne ustanove sa rukavima koji se vezuju na ledjima...a ovaj je kao neki teniski poznavalac...sto bi rekli influenser šatro

...
Mozda je takav zbog neuzvracene ljubavi :lol:

...

https://www.telegraf.rs/sport/austr...tm_campaign=nove_povezane_vesti&utm_content=3

Možemo li kako ovom friku demonstrativno zatrpati Twiter, Fb, Insta?:think:

...

У системима у којима је зарада једино битна .. односно промет.. тај лик .. или други ликови и ликуше заражују

шта год им оставили на профил ..

Нешто као берза .. ради на проценат промета , а не на тренутну пораст или пропаст акција.... робе .. чега/кога год

Тако да ... шта радити ... звати Италијане .. Русе .... да му укажу на реалнију страну његове виртуалности .. можда је најбржа и најефктнија опција

...
Dok ti ne pišeš o njemu? Čekaj, to znači da ti nisi gejčina i bolesnik koga treba vezati na leđima?
Prihvati činjenicu da ti od Novakovih pobeda nemaš ništa. Bukvalno ništa, Od toga da nije hteo da se vakciniše takođe nemaš ništa. Nema ni Novak, osim manje novca na računu i što se javno izblamirao sa tim lažiranjem podataka.

И да није имао рупу у тим датумима,опет би га избацили.
Заборавављате на главни аргумент злотвора:" антиваксерска Револуција". :rotf:
kad je lose politicario

da je bar bio iskren-* idete li na australijan open- ne idem , zdravstveno stanje mi ne dozvoljava da se vakcinisem*

pa onda da vidi kako moze da se razboli i da udje na taj nacin

Gori su mi Srbi protiv Novaka, koji su istrazivali njegove aktivnosti da bi pronasli nesto, nego sama Vlada Australije! Ta kolicina ljigavosti je nesto najodvratnije..

bilo kom zaposlenom bi se itekako gledalo da li je zaista bio bolestan i sta je radio u vreme bolovanja.
u nekim firmama cak traze da saljes dnevni status, kako ti je, da li imas temperaturu i slicno, a sad posto je ovo nole, mozemo da gledamo kroz prste.

zaboravljas jednu bitnu stvar..nole je nama drag jer je nas.. zabole patka strance za njega, kao sto nas zabole za nadala ili federera ili nekog treceg.
da li bi se ovako stresirao da je nadal izbacen?..da li bi pozvao na bojkot da se svi igraci povuku sa AO-a?
naravno da ne bi, cak bi i likovao..e pa sad likuju isto tako ti drugi, a nole je sam kriv sto im je dao municiju.

Back