leki1
Iskusan
- Poruka
- 6.647
evo tebi dupliEvo ti sendvič.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo tebi dupliEvo ti sendvič.
Pa ovaj izgleda nekako pospano tako da bi ga ovaj navod ubio u pojam, jadnika....Čovek zaboravio da Srbi nisu smeli prespavat u Dubrovniku u periodu dok se nazivao kolevkom hrvatske kniževnosti.
Al znaš šta je najtužnije?
Najtužnije je šta je ovakvima sledeća stepenica optužba Dubrovčana za šovinizam, "jer kako nije šovinizam nedat čoveku da prespava u Dubrovniku po nacionalnom ključu"
A to što je dovelo do toga će sledeće da zaboravi - 500 ratova koje je Srbija vodila protiv Dubrovnika i tog dela Hrvatske u očajničkom pokušaju da izbije na more.
Administratori pa pogledajte ovoJa mislim da je čak i ustašama mesto na ovom forumu.
Ja sve lepo govorim, ne vređam nikog, a ti ne izvrći moje reči.Administratori pa pogledajte ovo
Stari Dedijer pričao Tuđmanu da je 60ih bio u Istanbulu. Kad se vratio, Ćosić ga pita: I, kako je? A Dedijer će: Sjajno Dobrice, sve sami Srbi.
Još jednom da ponovim da razumiješ zauvijek. Ta vaša četnička gomna i ustaše su ista bagra i uvijek će biti isti! Pozdrav.
aj ne izvlači se sadJa sve lepo govorim, ne vređam nikog, a ti ne izvrći moje reči.
Nisam rekao da ustaše nisu ekstremisti, nego sam rekao da su manje ogavni od ekstremista koji žele da ukradu tuđe i unište druge narode na tuđim teritorijama (Šešeljevi radikali)
Zašto bismo negirali da ova tema sve Hrvate naziva fašistima?aj ne izvlači se sad
ne bih bio zlonameran, samo bih te podsetio da nisi bio baš izravni učesnik tih događaja i svemu što je prethodilo, a oslanjanje na propagandu i poluistine nije baš preporučljivo za nekoga ko želi pravo znanjeNe, to je samo broj, a i nemoguće je da imam 1933 godine.
Da mi je 1992. godina rođenja, vjerujem da bi uskoro postao zlonamjeran![]()
Tko se točno oslanja na propagandu i poluistine?ne bih bio zlonameran, samo bih te podsetio da nisi bio baš izravni učesnik tih događaja i svemu što je prethodilo, a oslanjanje na propagandu i poluistine nije baš preporučljivo za nekoga ko želi pravo znanje
Laž.Ustaše imale državu pod kontrolom?? Odakle ti to??
Četnici i ustaše ista bagra..
Znaš što je stvarno bolesno? Kad braniš zločince pa se vrijeđaš kad te netko podsjeti da su i tvoji “heroji” klali pod istom ideologijom kao i oni koje mrziš.Samo u bolesnim hrvatskim glavama. Jesi bolestan kolega?
pričaš sledbeniku Maksa Luburićane bih bio zlonameran, samo bih te podsetio da nisi bio baš izravni učesnik tih događaja i svemu što je prethodilo, a oslanjanje na propagandu i poluistine nije baš preporučljivo za nekoga ko želi pravo znanje
Kmeči još, spisak nije potpun.Osim:
- katolika i protestanata
- Hrvata
- Bošnjaka
- Albanaca
- Slovenaca
- Bugara
- Ukrajinaca
- Poljaka, Čeha
- Nemaca, Austrijanaca, Švajcaraca
- Amerikanaca
- Britanaca
- Iraca
- Estonaca, Litvanaca i Letonaca
- Francuza
- Italijana
- Španaca i Portugalaca
- Skandinavaca
- Holanđana.....
A ti si valjda Dražin šegrt na pauzi.pričaš sledbeniku Maksa Luburića
evidentna je saradnja ustaša i ultralevičara iz SrbijeNema dotični kapaciteta da to ukopča.
Nema dotični kapaciteta da to ukopča.
Ne znam, samo znam da nisam sljedbenik tog Srbina iz Crne Legijepričaš sledbeniku Maksa Luburića
Nikad nije prestajala. Seti se Titinih.evidentna je saradnja ustaša i ultralevičara iz Srbije
nije, dobar je zagor, samo ne zna čovek baš sve činjenicepričaš sledbeniku Maksa Luburića
S obzirom da ti eto za razliku od svojih sunarodnjaka ne vrijeđaš, možeš li me prosvijetliti s tim svojim činjenicama?nije, dobar je zagor, samo ne zna čovek baš sve činjenice
nemoj tako...aj priznaj jel bi mogao zamisliti zagora kako uzima srbosjek i preseče vrat nekom detetu...nema šanse...svima nama je tastatura jedino oružjesvejedno crnokošuljaš ti je brat
A koliko ih je pobijeno u NDH?S obzirom da ti eto za razliku od svojih sunarodnjaka ne vrijeđaš, možeš li me prosvijetliti s tim svojim činjenicama?
Osim ako se i one baziraju na preko milijun ubijenih u NDH i ostalim mitovima?
to kad mu kazes on ne samo sto umanji nego i negira.A koliko ih je pobijeno u NDH?
Ukupno je ubijeno nešto više od 400.000 ljudi, od toga 350.000 Srba na teritoriju cijele NDH, ostatak čine Židovi i Romi.A koliko ih je pobijeno u NDH?