Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
neki brakovi iz bivse juge su bas bili izmedju srba i hrvata i opstajali su
U sjevernoj Dalmaciji oklen sam ja brakovi između pravoslavaca i katolika su puno stariji od Jugoslavije i vjekovima su bili normalna stvar. Zato što se radilo o narodima istog mentaliteta, životnih navika itd, samo im je konfesija bila različita. Taj Tompson je iz užeg kraja u kome je bilo puno mješanja, vrlo moguće da je imao babu ili prababu pravoslavku.

Jesu.
Srbin ozeni Hrvaticu i postane Hrvat.
Srpkinja se uda za Hrvata i postane Hrvatica.U 90%slucajeva.Imam i u rodbini takvog rodjaka.Zivi u Zagrebu i predstavlja se da je Hrvat.
Србин није обавезно постајо Хрват у браку са Хрватицом,али дјеца у већини случајева.

U sjevernoj Dalmaciji oklen sam ja brakovi između pravoslavaca i katolika su puno stariji od Jugoslavije i vjekovima su bili normalna stvar. Zato što se radilo o narodima istog mentaliteta, životnih navika itd, samo im je konfesija bila različita. Taj Tompson je iz užeg kraja u kome je bilo puno mješanja, vrlo moguće da je imao babu ili prababu pravoslavku.
i taj tomson vuce srpske korene

Neverovatno je da Evropska unija i dalje ćuti dok se u srcu jedne članice EU na hiljade ljudi pozdravlja fašističkim pozdravom "Za dom spremni", što je pandan "Hajl Hitler".
Tokom koncerta Marka Perkovića Tompsona pušten je govor Franje Tuđmana, a pesma "Oluja" počinje i završava upravo njegovim rečima. U istom trenutku na nebu iznad Hrvatske dronovima je bila ispisana reč "Oluja" – kao jasna poruka šta i koga slave.

Tompson je svoj zloglasni hit "Boj na Čavoglave" otvorio povikom: "Za dom…", na šta je Hipodrom odgovorio u glas: "Spremni". Dovoljno da se pošalje slika o tome šta se zaista promoviše: ekstremizam, netolerancija i mržnja prema srpskom narodu...link
Fašizam je jedna svakako neprihvatljiva ali u osnovi može da se kaže benigna ideologija i geografski ograničena na Italiju.Hrvati ne mogu biti fašisti.Fašisti mogu biti Italijani ili građani Italije.

Fašizam je jedna svakako neprihvatljiva ali u osnovi može da se kaže benigna ideologija i geografski ograničena na Italiju.Hrvati ne mogu biti fašisti.Fašisti mogu biti Italijani ili građani Italije.
Ustaše nisu bile fašisti nego klero-nacisti. Imali su rasistički element kao i pravi njemački nacisti, ali i klerikakni koji pravi nacisti nisu imali.

Možemo pojednostaviti definiciju a da ni najmanje ne izgubi na tačnosti ako kažemo da su ustaše Hrvati.
Hrvati i BiH muslimani su bili ustaše u WW2. Sad se muslimani kao ograđuju od toga, ali se pojavljuju otvorene ustaše Crnogorci koji se ugledaju po svemu na Hrvate.

Poslednja izmena:

Back