Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pisao si o zločinu u Škrabinji i tvrdio da su to počinile paravojne snage pod kontrolom Vojislava Šešelja.Ja sam ti na to postavio link ka hrvatskom sajtu i prokomentarisao u smislu da je tako Hrvati bi to i rekli.I ti mi sad postavljaš ovo.Čemu ovo?Jel možeš da dokažeš svoju tvrdnju da su dobrovoljci pod Šešeljevom komandom izvršili zločin u onom mestu,to sam te pitao,da ne bude rekla-kazala.Ako ne možeš,nikom ništa.Idemo dalje.
jesam i to je tacno da su ondasnji kninski srbi prijavljivali se kao dobrovoljci u JNA zajedno sa sseljem dok se nije formirala Vojska SAO KRAJNE

Како су дошли до Италије,ако ногом нису крочили у Словенију?
Preko Istre i Kopra koji u to doba nije bio dio Slovenije. Kopar i ono malo ostatka mora što sad ima Slovenija je pripalo istoj nakon WW2. Ustaše i ljotićevci su išli kroz pravu kontinentalnu Sloveniju pa na Austriju. Pričao je moj rođak iz Čikaga koji je tamo došao kao četnik da su u nekom mjestu u Istri lokalci bacali na njih kroz prozore vruću vodu i razne predmete. Onda su upucali/likvidirali dvoje ili troje koji su to radili i više niko nije prišao prozoru nakon toga da ih pogleda a kamoli šta drugo.

Razlika u tome što na Jasenovac ni u teoriji nismo mogli utjecati ni ti ni ja niti imamo ikakve veze s time, pa ni odgovornost.
Gospon seljo, to što nisi klao samo znači da nisi bio rodjen, ali ne znači da ne bi klao pod komandom SASovih trenažera....još ne ideš na obuku?
Znači sad vas regrutuju uz muziku....a ti ne razumeš ustaški jezik?

Back