Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vreme je da pesme tompsona udju u katoličke molitve, kad ih već vatikanski kler zastupa, a poznato je da je 90 % biskupa klalo srbe svojom rukom, dakle fašizam stiže i iz vatikana....normalno englezi su odmah prihvatili svako klanje, pa se i za srebrenicu govori da je većina muslija streljana od strane SASa osim na jednom mestu gde su plaćeni srbi i hrvati....Bar tako piše u Niodovoj ratnoj arhivi u Holandiji....
Jesi li se okušao u pisanju bajki?

Vreme je da pesme tompsona udju u katoličke molitve, kad ih već vatikanski kler zastupa, a poznato je da je 90 % biskupa klalo srbe svojom rukom, dakle fašizam stiže i iz vatikana....normalno englezi su odmah prihvatili svako klanje, pa se i za srebrenicu govori da je većina muslija streljana od strane SASa osim na jednom mestu gde su plaćeni srbi i hrvati....Bar tako piše u Niodovoj ratnoj arhivi u Holandiji....
Nemoj da povezuješ vatikan sa hrvatskom kat crkvom (hkc), nije fer!

Naime, u vatikanu su stopirane mnoge ideje iz hr! Vatikan ima širinu jer su bernici iz svih krajeva sveta. Ne zaboravi: vatikan je stopirao stvar za stepinca, vatikan nije priznao kosovo. Za sad je tako.
To šešelj povezuje stalno hkc sa vatikanom i napravio je kampanju koja se naširoko primila.

Vratili su se uglavnom starci. Moje selo kod Knina je 1991. imalo 1720 stanovnika, 2011. je imalo 253, a na najnovijem popisu oko 120. U zaseoku oklen je moja mater tokom čitave godine živi samo 5-6 ljudi (najmlađi ima 38 godina). U Kninu je 1991. bilo oko 82% Srba, a na najnovijem popisu samo 13.5%.

Zadar je ubjedljivo najustaškiji grad u Hrvatskoj. Jedino tamo postoji izgledna šansa da Srbin bude fizički ili verbalno napadnut ako prepoznaju da je Srbin. U ostalim gradovima u HR šansa da Srbin na ulici bude napadnut fizički ili verbalno je danas mala, ali zato i dalje postoji sistemska diskriminacija Srba. Npr. ako Srbin hoće nešto da investira naprave mu takvu papirološku zavrzlamu da on prosto odustane od toga, a Hrvat bi dobio dozvolu za to isto bez problema. Jedan moj zemljak koji je bogat je u svom tj. našem selu htio otvoriti postrojenje za punjenje vode, ali nije dobio dozvolu od hrvatskih vlasti. On je sigurno kad je vidio da ne ide regularno pokušao podmititi koga treba u opštini čak i na višem nivou vlasti, ali Hrvati ne prodaju svoje nacionalne interese. A njihov interes je da se Srbi ne vraćaju u većem broju, pogotovo ne mlađi. Da je taj moj zemljak dobio dozvolu i otvorio to postrojenje vrv. bi se neki Srbi vratili u svoj zavičaj i tu zaposlili, a kao što rekoh hrvatskoj državi to nije u interesu i zato nije dobio dozvolu.
Stariji Srbi u HR će poumirati, a ono mlađih i djece što je preostalo će se asimilirali u Hrvate (taj proces je uveliko u toku).

@Casual Observer @Paula @Agafja
". Npr. ako Srbin hoće nešto da investira naprave mu takvu papirološku zavrzlamu"

Ne kontam, prilažeš dokaz o svojoj nacionalnosti kad ideš nešto investirati, ili ti piše na čelu?

Naime, u vatikanu su stopirane mnoge ideje iz hr! Vatikan ima širinu jer su bernici iz svih krajeva sveta. Ne zaboravi: vatikan je stopirao stvar za stepinca, vatikan nije priznao kosovo. Za sad je tako.
To šešelj povezuje stalno hkc sa vatikanom i napravio je kampanju koja se naširoko primila.
Brkaš pojmove, svi katolici su podredjeni vatikanu, a veliki broj biskupa, ne kaludjera ne ni vernika samo, nego biskupa koji direktno sede u vatikanu kada se raspravlja o politici....

Posebice Musolinijev lični papa Pije XII…

24E19F2F-5BAA-4974-93D4-58981019783F.jpeg

Known for his oft-disputed role in the Roman Catholic Church's approach to the Nazis and World War II, Pope Pius XII also contributed…

Ja ti kazem kako stvari stoje...
Ali ti ne razumes o cemu ja pricam...

Zlo i zloduh nisu nepostojece stvari...
To ti je kao zakon fizike...
Prizivas li ih...dovesce do zla i nesrece...
I to satanisti i rade...neki svesno, a neki tek zloduhom obuzeti i nesvesno...

...
Zlo i zloduh nisu nepostojece stvari...
To ti je kao zakon fizike...
Prizivas li ih...dovesce do zla i nesrece...
I to satanisti i rade...neki svesno, a neki tek zloduhom obuzeti i nesvesno...
No comment…

Vratili su se uglavnom starci. Moje selo kod Knina je 1991. imalo 1720 stanovnika, 2011. je imalo 253, a na najnovijem popisu oko 120. U zaseoku oklen je moja mater tokom čitave godine živi samo 5-6 ljudi (najmlađi ima 38 godina). U Kninu je 1991. bilo oko 82% Srba, a na najnovijem popisu samo 13.5%.

Zadar je ubjedljivo najustaškiji grad u Hrvatskoj. Jedino tamo postoji izgledna šansa da Srbin bude fizički ili verbalno napadnut ako prepoznaju da je Srbin. U ostalim gradovima u HR šansa da Srbin na ulici bude napadnut fizički ili verbalno je danas mala, ali zato i dalje postoji sistemska diskriminacija Srba. Npr. ako Srbin hoće nešto da investira naprave mu takvu papirološku zavrzlamu da on prosto odustane od toga, a Hrvat bi dobio dozvolu za to isto bez problema. Jedan moj zemljak koji je bogat je u svom tj. našem selu htio otvoriti postrojenje za punjenje vode, ali nije dobio dozvolu od hrvatskih vlasti. On je sigurno kad je vidio da ne ide regularno pokušao podmititi koga treba u opštini čak i na višem nivou vlasti, ali Hrvati ne prodaju svoje nacionalne interese. A njihov interes je da se Srbi ne vraćaju u većem broju, pogotovo ne mlađi. Da je taj moj zemljak dobio dozvolu i otvorio to postrojenje vrv. bi se neki Srbi vratili u svoj zavičaj i tu zaposlili, a kao što rekoh hrvatskoj državi to nije u interesu i zato nije dobio dozvolu.
Stariji Srbi u HR će poumirati, a ono mlađih i djece što je preostalo će se asimilirali u Hrvate (taj proces je uveliko u toku).
Veća ustašija od Zadra su sama neke selendre pored istog poput Bibinja i Poličnika.

Veća/gora ustašija od Zadra su samo neke obližnje selendre poput Bibinja i Poličnika. Inače Poličnik je nekad bio čisto srpsko-pravoslavno selo. 1686. godine ninski biskup Juraj Parčič je pokatoličio Poličnik. Najčešće prezime u Poličniku je Baljak. U 7-8 sela u Dalmaciji Baljci su pravoslavci i Srbi, samo u Poličniku su katolici i Hrvati.

Brkaš pojmove, svi katolici su podredjeni vatikanu, a veliki broj biskupa, ne kaludjera ne ni vernika samo, nego biskupa koji direktno sede u vatikanu kada se raspravlja o politici....
Ne, ti ne razumeš dinamiku.
U vatikanu ima ko guši stalni hrvatski nacionalizam
Naravno da raspravljaju o politici, ali sve ovo znam iznutra, naime hkc nije bila zadovoljna
Gledaj šire, ovde je prezentovano tako. Vatikanu nije do parcijalnih interesa hkc, više mu je do dobrih odnosa sa pravoslavnims. Pogledaj dela, a me reči šešelja koji samo laže i podriva

Iznenadili se oni kojima Hrvati pokazu laznu sliku kada dodju na more.
Kakvu lažnu sliku?
28 000 tvojih sugrađana ( bez Srba iz Republike Srpske) je radilo u Hr prošle godine....za ovu god. se čeka tocan broj izdanih radnih dozvola ali vjerojatno ide preko 30 000
zašto ljudi rizikuju a mogu sigurno raditi u Češkoj,Slovačkoj,Austriji etc?
Zašto više od polovice Trebinja radi u Dubrovniku a dobar dio njihovih očeva i djedova su ga granatirali 91? Zašto bi oni rizikovali i radili u Hr ako je tako velik rizik kako vam mediji predstavljaju kad mogu raditi i biti sigurni u Srbiji ili C.Gori ?
Pumpaju vas da ostanu na ili prigrabe vlast.

Back