DeathIsTheMartyrOfBeauty
Početnik
- Poruka
- 25
Nisu samo Hrvati bili na koncertu, bilo je i stranaca (sa Zapada).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To demonstriramo svako malo nakon sportskih i političkih uspjeha, nije to ništa novo, ali da se u jednom danu skupi više od pola milijuna ljudi na domoljubnom događaju je zastrašujuće za njih koji stalno pišu da Hrvata nema više od 3 milijuna u Hrvatskoj i slične gluposti.Nisu se prepali, nego su ljubomorni. Dok se njima društvo raspada po šavovima mi smo koncertom demonstrirali iznimno zajedništvo, složnost i snagu duha koju smo imali i 95 u Oluji.
Osobno meni je ove godine napetija proslava Oluje nego Thompsonov koncert. Mimohod, puno nove tehnike, predstavit će se i Leopardi, Bayraktari HIMARS i svašta nešto. Jedva čekam![]()
Ja bih zaista volela da si u pravu, da nam niko ne želi zlo u Hrvatskoj, ali ajde da okrenemo? Ajde zamisli koncert, recimo Baje Malog Knindža na kome se okupi pola miliona Srba i uzvikuje parole i peva o pokolju Hrvata? Bilo bi ti ok? Pa ja mislim da bi se digla cela Evropa da zaštiti jadne Hrvate od velikosrpske agresije u najavi. Ne znam čemu ubeđivanje da pesme koje on peva su samo domoljubive, jer sam ih pre neki dan prvi put odslušala, moje mišljenje (koje ne mora nikome biti bitno) je da su jako nacionalistički obojene, da se pominju mesta najvećeg pokolja nehrvatskog življa i da se te akcije slave kao rodoljublje.
Problem je u tome što Baja jednostavno nije kapacitet za tako nešto ma koliko ga Srbi naturali kao nekakav pandan Thompsonu.Neka se sakupi pola milijuna Srba na Baji.
Problem je u tome što Baja jednostavno nije kapacitet za tako nešto ma koliko ga Srbi naturali kao nekakav pandan Thompsonu.
ili je upravo to najbolji pokazatelj naroda ovde i tamo ?Problem je u tome što Baja jednostavno nije kapacitet za tako nešto ma koliko ga Srbi naturali kao nekakav pandan Thompsonu.
Evo ja sam Srpkinja i bila sam tamo.
"Vi slavite zločince koje je Haag oslobodio"Ja ovo prevideo,ali evo...JA četnike nisam spomenuo ni u jednoj svojoj poruci.O osuđenima ja ne bih,jer vi slavite vaše zločince koje je Hag oslobodio,ali to je već neka druga priča.
A vi i drugi narodi ne mašu povijesnim zastavama?Šta ima da objašnjavam?!Vaša službena zastava izgleda ovako Pogledajte prilog 1753901
a zastava bivše vam NDH izgleda ovako
Pogledajte prilog 1753902
Otvorio si zanimljiva pitanja,da znaš.Zašto je na glavnoj crkvi zastava NDH?Ili to,kako ti tvrdiš,po Austriji i Mađarskoj?
Ne, mi samo očistimo separatiste i onda kažemo dobrodošli ste, ali da, makni ovo "etnički" iz svoje rečenice i sve je onda okVi etnicki ocistite pa kazete dobro dosli ste ...
Funkcija mozga je prilagodjena izvornoj lokaciji onoga koji se mozgom koristi."Vi slavite zločince koje je Haag oslobodio"
Pa jel tebi ta rečenica uopće ima smisla? Jesi ti normalan uopće?
Mi ih slavimo baš zato što su oslobođeni svih optužbi i jer su heroji, a vi svoje pravomoćno osuđene zločince slavite, radite im murale, zovete im herojima, osuđeni zločinac Šešelj ima više medijskog prostora nego što bi ga Tesla imao da je danas aktualan.. daj ne budi smiješan i pogledaj u vlastito dvoritšte, ako možeš dalje od te birtije u kojoj sjediš i u kojoj su ti zatrovali mozak i pamet.
O čemu ti pričaš?ili je upravo to najbolji pokazatelj naroda ovde i tamo ?
ko ga natura ? pa najvise ga pominju upravo hrvati koji zele da si stvore neko pravdanje za stihove :
''jasenovac i gradiska stara to je kuca maksovih mesara''
vidis u srbiji za takvo nesto ne mozes da nategnes vise od hiljadu polupismenih pijanih idiota...
Bogu hvala pa je tako.
Dobro kaže Mej Bregami, i ja ti tvrdim da su se prepali. Naime, Srbi nisu zadovoljni ishodom ratova iz 1990. i stalno imaju u podsvijesti da će u povoljnim okolnostima doći do nove runda. A da ratovi nisu nemogući, govori nam ukrajinska tragedija, blizu je sve to.Nisu se prepali, nego su ljubomorni. Dok se njima društvo raspada po šavovima mi smo koncertom demonstrirali iznimno zajedništvo, složnost i snagu duha koju smo imali i 95 u Oluji.
Osobno meni je ove godine napetija proslava Oluje nego Thompsonov koncert. Mimohod, puno nove tehnike, predstavit će se i Leopardi, Bayraktari HIMARS i svašta nešto. Jedva čekam![]()
Čisto da se nadovežem na ovo zadnje što si napisao, "njima je srpski svijet u glavi".Dobro kaže Mej Bregami, i ja ti tvrdim da su se prepali. Naime, Srbi nisu zadovoljni ishodom ratova iz 1990. i stalno imaju u podsvijesti da će u povoljnim okolnostima doći do nove runda. A da ratovi nisu nemogući, govori nam ukrajinska tragedija, blizu je sve to.
Njima je problem što vide da smo jako žestoki za svoje. I mlado i staro, i muško i žensko.
S druge strane, ovaj Thompsonov koncert nema ama baš nikakve veze sa njima, osim one jedne ratne budnice. Fokus koncerta je na nešto drugo: izumiranje, dekadencija, razmjena stanovništva (nije izravno rečeno, ali jest neizravno pozivom na kršćanske korjene),... Zapravo, sve ono što jest ili će biti i srpski problem. Samo, njima je srpski svijet u glavi.
Definisi kako si dosao do toga.Naime, Srbi nisu zadovoljni ishodom ratova iz 1990
Daj ne budi smiješanDefinisi kako si dosao do toga.
Koliko znam Srbija se nikad nije nesto mnogo zalila na ishode ratova, jer u ratovima nije zvanicno ucestvovala.
Poistovecujes SFRJ sa Srbijom.Daj ne budi smiješan![]()
Aj dobro, da budeš miran, povlačim taj dio izjave i mijenjam u: Zadovoljni ste gubitkom dijela svog vlastitog teritorija i gubitka utjecaja na cijeli prostor ex Yu.Definisi kako si dosao do toga.
Koliko znam Srbija se nikad nije nesto mnogo zalila na ishode ratova, jer u ratovima nije zvanicno ucestvovala.