Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisu se prepali, nego su ljubomorni. Dok se njima društvo raspada po šavovima mi smo koncertom demonstrirali iznimno zajedništvo, složnost i snagu duha koju smo imali i 95 u Oluji.

Osobno meni je ove godine napetija proslava Oluje nego Thompsonov koncert. Mimohod, puno nove tehnike, predstavit će se i Leopardi, Bayraktari HIMARS i svašta nešto. Jedva čekam :heart:
To demonstriramo svako malo nakon sportskih i političkih uspjeha, nije to ništa novo, ali da se u jednom danu skupi više od pola milijuna ljudi na domoljubnom događaju je zastrašujuće za njih koji stalno pišu da Hrvata nema više od 3 milijuna u Hrvatskoj i slične gluposti.

Ja bih zaista volela da si u pravu, da nam niko ne želi zlo u Hrvatskoj, ali ajde da okrenemo? Ajde zamisli koncert, recimo Baje Malog Knindža na kome se okupi pola miliona Srba i uzvikuje parole i peva o pokolju Hrvata? Bilo bi ti ok? Pa ja mislim da bi se digla cela Evropa da zaštiti jadne Hrvate od velikosrpske agresije u najavi. Ne znam čemu ubeđivanje da pesme koje on peva su samo domoljubive, jer sam ih pre neki dan prvi put odslušala, moje mišljenje (koje ne mora nikome biti bitno) je da su jako nacionalistički obojene, da se pominju mesta najvećeg pokolja nehrvatskog življa i da se te akcije slave kao rodoljublje.

Neka se sakupi pola milijuna Srba na Baji. Ako sve dobro bude kao s Thompsonom, neka se napjevaju, isplešu, napiju, pjevaju četničke, to se nikoga ne tiče. Osim možda Jugoslovena u Hrvatskoj, njih sve smeta.

A gdje to Thompson spominje mjesta pokolja Srba u svojim pjesmama? Naglasak u svojim pjesmama. Ne što je pjevao pravim ustašama pred 25 godina u Kanadi, nego u svojim pjesmama. Vi ljudi imate neku svoju sliku Thompsona koja nema puno sa stvarnosti. Onaj klinac s Insider TV dok pokušava objasniti starijim kolegicama oko Thompsona, a ove ponavljaju papagajske fraze, sve se svodi na to.

Problem je u tome što Baja jednostavno nije kapacitet za tako nešto ma koliko ga Srbi naturali kao nekakav pandan Thompsonu.

Kažem, neka se sakupi. Prosjek godina na koncertu je bio 28. Zato je implozija svih lijevih sila u Hrvatskoj, tri dana N1 svakih pola sata objašnjava da realnost nije realna, moja susjeda od 77 već mi tri dana govori da nije moglo biti nikako pola milijuna ljudi. Bratić iz Slovenije, čija je majka Bošnjakinja, a glasa za sve slovenske lijeve vlade, priča na vlas istu stvar. Prijatelj iz djetinjstva, otac JNA podoficir, ima doslovce slom živaca na Facebooku, pet dana piše da će se morati odseliti iz Hrvatske i da zašto nitko ne reagira iz Brisela i da je Plenković fašist. Zbog koncerta na kojem je glavni govornik bio biskup koji je jednom nogom u grobu. Ništa se nije promijenilo, sve je isto kao pred tjedan dana, a svi imaju slom živaca zbog pijane djece u HOS-ovim majicama. Što je isto na svakom koncertu zadnjih dvadeset godina. Dijete odraste i ne postane krvoločni ustaša, polovica su lijevo. Barem bili.

Problem je u tome što Baja jednostavno nije kapacitet za tako nešto ma koliko ga Srbi naturali kao nekakav pandan Thompsonu.
ili je upravo to najbolji pokazatelj naroda ovde i tamo ? :mazi:

ko ga natura ? pa najvise ga pominju upravo hrvati koji zele da si stvore neko pravdanje za stihove :

''jasenovac i gradiska stara to je kuca maksovih mesara'' :bljak:

vidis u srbiji za takvo nesto ne mozes da nategnes vise od hiljadu polupismenih pijanih idiota...

Bogu hvala pa je tako.

Evo ja sam Srpkinja i bila sam tamo.
1752101067726.png

Ja ovo prevideo,ali evo...JA četnike nisam spomenuo ni u jednoj svojoj poruci.O osuđenima ja ne bih,jer vi slavite vaše zločince koje je Hag oslobodio,ali to je već neka druga priča.
"Vi slavite zločince koje je Haag oslobodio"

Pa jel tebi ta rečenica uopće ima smisla? Jesi ti normalan uopće? :hahaha:

Mi ih slavimo baš zato što su oslobođeni svih optužbi i jer su heroji, a vi svoje pravomoćno osuđene zločince slavite, radite im murale, zovete im herojima, osuđeni zločinac Šešelj ima više medijskog prostora nego što bi ga Tesla imao da je danas aktualan.. daj ne budi smiješan i pogledaj u vlastito dvoritšte, ako možeš dalje od te birtije u kojoj sjediš i u kojoj su ti zatrovali mozak i pamet.

Šta ima da objašnjavam?!Vaša službena zastava izgleda ovako Pogledajte prilog 1753901
a zastava bivše vam NDH izgleda ovako
Pogledajte prilog 1753902
Otvorio si zanimljiva pitanja,da znaš.Zašto je na glavnoj crkvi zastava NDH?Ili to,kako ti tvrdiš,po Austriji i Mađarskoj?
A vi i drugi narodi ne mašu povijesnim zastavama?
Ne razumijem?

Zastava sa slovom U je zločinačka i nju treba zabraniti, što sam već i rekao 10 puta.
S druge strane, mahanje povijesnim zastavama na kojima je prvo bijelo polje je sasvim u redu, radi se o kulturnoj baštini.

Isto kao i što vi mašete zastavama kraljevine Srbije.. s time da eto vi mašete i sa četničkim zastavama pod kojima se klalo i rezalo vratove, ali to vas puno ne smeta.

"Vi slavite zločince koje je Haag oslobodio"

Pa jel tebi ta rečenica uopće ima smisla? Jesi ti normalan uopće? :hahaha:

Mi ih slavimo baš zato što su oslobođeni svih optužbi i jer su heroji, a vi svoje pravomoćno osuđene zločince slavite, radite im murale, zovete im herojima, osuđeni zločinac Šešelj ima više medijskog prostora nego što bi ga Tesla imao da je danas aktualan.. daj ne budi smiješan i pogledaj u vlastito dvoritšte, ako možeš dalje od te birtije u kojoj sjediš i u kojoj su ti zatrovali mozak i pamet.
Funkcija mozga je prilagodjena izvornoj lokaciji onoga koji se mozgom koristi.

Mozda nam je danas bas zato tako.

ili je upravo to najbolji pokazatelj naroda ovde i tamo ? :mazi:

ko ga natura ? pa najvise ga pominju upravo hrvati koji zele da si stvore neko pravdanje za stihove :

''jasenovac i gradiska stara to je kuca maksovih mesara'' :bljak:

vidis u srbiji za takvo nesto ne mozes da nategnes vise od hiljadu polupismenih pijanih idiota...

Bogu hvala pa je tako.
O čemu ti pričaš?
Tu pjesmu nitko nije pjevao na koncertu.

Ispada da vi nemate kalibar pjevača poput Thompsona, valjda je previše turskih gena u vama da bi bili u stanju složiti pjesmu a da ne zvuči kao da je došla iz istočne Turske :mrgreen:

Nisu se prepali, nego su ljubomorni. Dok se njima društvo raspada po šavovima mi smo koncertom demonstrirali iznimno zajedništvo, složnost i snagu duha koju smo imali i 95 u Oluji.

Osobno meni je ove godine napetija proslava Oluje nego Thompsonov koncert. Mimohod, puno nove tehnike, predstavit će se i Leopardi, Bayraktari HIMARS i svašta nešto. Jedva čekam :heart:
Dobro kaže Mej Bregami, i ja ti tvrdim da su se prepali. Naime, Srbi nisu zadovoljni ishodom ratova iz 1990. i stalno imaju u podsvijesti da će u povoljnim okolnostima doći do nove runda. A da ratovi nisu nemogući, govori nam ukrajinska tragedija, blizu je sve to.
Njima je problem što vide da smo jako žestoki za svoje. I mlado i staro, i muško i žensko.

S druge strane, ovaj Thompsonov koncert nema ama baš nikakve veze sa njima, osim one jedne ratne budnice. Fokus koncerta je na nešto drugo: izumiranje, dekadencija, razmjena stanovništva (nije izravno rečeno, ali jest neizravno pozivom na kršćanske korjene),... Zapravo, sve ono što jest ili će biti i srpski problem. Samo, njima je srpski svijet u glavi.

Dobro kaže Mej Bregami, i ja ti tvrdim da su se prepali. Naime, Srbi nisu zadovoljni ishodom ratova iz 1990. i stalno imaju u podsvijesti da će u povoljnim okolnostima doći do nove runda. A da ratovi nisu nemogući, govori nam ukrajinska tragedija, blizu je sve to.
Njima je problem što vide da smo jako žestoki za svoje. I mlado i staro, i muško i žensko.

S druge strane, ovaj Thompsonov koncert nema ama baš nikakve veze sa njima, osim one jedne ratne budnice. Fokus koncerta je na nešto drugo: izumiranje, dekadencija, razmjena stanovništva (nije izravno rečeno, ali jest neizravno pozivom na kršćanske korjene),... Zapravo, sve ono što jest ili će biti i srpski problem. Samo, njima je srpski svijet u glavi.
Čisto da se nadovežem na ovo zadnje što si napisao, "njima je srpski svijet u glavi".

To bi bilo apsolutno ok i pošteno kad oni ne bi smatrali sve oko sebe srpskim svijetom..
Najgore od svega je što ne vide da ih je ta politika i takvi stavovi doveli do toga da su politički nebitni i da ih više nitko ne doživljava ozbiljno.
Kao stranac koji nema pojma o ničemu, dovoljno je da pitaš svaki narod oko njih s kime su u najgorim odnosima, i matematika će biti jasna.

Back