MORNAR SA PUČINE
Aktivan član
- Poruka
- 1.499
Šta mislite, koja je najveća bol, koju ljudski organizam, može da doživi, i od čega? Znam, da je zub nezgodan. Takođe, bol bubrega, je veoma bolan. Da, ne pričam dalje....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i ono:Da li si ikada vozio bicikl i noga ti skliznula sa pedale i celom tezinom si seo na sipku ispod , to je najveca bol koju sam ja iskusio , mislio sam da sam smrskao oba oraha ( vise puta tokom detinjstva , i dalje se jasno secam )![]()
Da li vezbas misice u lumbalnom delu ? Ja sam zakacio povredu na treningu , secam se tacno meseca , Septembar 2012 i bolovi su bili nenormalni , nisam mogao da hodam duze od 20-30 minuta bez da odmorim , i to u dvadesetim godinama , bio kod milion kiroprakticara i snimio kicmu i rekli mi da ce najverovatnije morati operacija.Povreda kicme,lumbalnog dela.Bolovi ne prestaju vie od 20 godina.Ponekad se smanje,ali ne prestaju.
Ne smem da radim nikakve vezbe,posto mi je ukljesten nerv konstantno i kako su mi rekli,tako saom mogu da ga otkinem i da zavrsim u kolicima.Strogo mirovanje.Da li vezbas misice u lumbalnom delu ? Ja sam zakacio povredu na treningu , secam se tacno meseca , Septembar 2012 i bolovi su bili nenormalni , nisam mogao da hodam duze od 20-30 minuta bez da odmorim , i to u dvadesetim godinama , bio kod milion kiroprakticara i snimio kicmu i rekli mi da ce najverovatnije morati operacija.
Ja uzeo da dizem teske tegove i da vezbam donji deo ledja i bol nestao za nedelju dana u Avgustu 2019 , sedam godina bola nestalo za nedelju dana , i dalje nema bola jer ne prekidam treninge , cim napravim malo duzu pauzu bol krene da se vraca.