највеће с**ње кад сте били мали...

крај неке школске год. преподневна смена, последњи дан, пустили нас кући, скупила се екипа из разреда, нас неколико и лепо ми отишли на дунав, без јављања претходно родитељима. вратили се кући око шест поподне... ајој ал су пљуштале батине! и тако је почео тај летњи распуст... наравно, нисам се с друштвом видела та два и по месеца z:poz:

Kada sam bila mala, naprosto sam obozavala paradajz..
I jednog dana, zima je bila, (a tada nije bilo u sred decembra paradajza) odluci moja rodbina da se malo sali sa mnom, tako sto su pricali o njemu dobrih pola sata, a ja slusajuci i zamisljajuci jedan velikiiii hodajuci paradajz pojela sam poprilicno veliki komad vitrine z:D
Takodje sam, kada sam imala jedno 3-4 godine pojela oko 30-ak tableta, srecom moji su to odmah vidjeli, pa sam bila na ispiranje... iii eto sve moje vragolije vrte se oko jela, mada sad nisam izjelica, bas naprotiv, cudno.. :D :klap:

Auuuuuuu:zzima:
Pa nisam bas bila toliko nemirno dete kad bolje razmislimz:)
Ali bilo je tu svacega...
Recimo sa samo tri,cetiri god. ne znam bas tacno,pricali su mi da sam sa drugog sprata kucje mog ujaka skocila u bure sa kiselim kupusom koje je bilo sva sreca poshiroko:znamiguje:i sva srecja bilo je malo kupusa:znamiguje::rumenka:
Niko ne zna dal je to bilo namerno ili slucajno:znamiguje:
A ni ja:zimag:..........

ubio sam papagaja stolicom z:( al bilo je slucajno, i dan danas mi je zao.

od ostalih sranja, na kraju cetvrtog razreda dok su ostali proslavljali kraj male skole, palili knjige i sveske, ja i jos dva ortaka smo dosli na genijalnu ideju da polomimo sve prozore na skoli i lokalnom obdanistu.

smiliegirl303.gif
....c c c

E,da i jednom sam se sakrila iza stolice koju sam prekrila kaputom i cekala da mama primeti da me nema,joj da vidite frke,prepala se zena,ubila se trazeci me cak i u hodnik istrcavala,raspitivala se po komsiluku,dok ja u jednom trenutku nisam pocela da se kikocem iza stolice ne mogavsi da izdrzim vise

I nikako nisam dozvoljavala da strini kuvaju kafu,sve ostalo ok ali kad ona dodje bude"ne strini kafu,ne strini kafu",potpuno neobjasnjivo

У седмом разреду смо другарица и ја редовно уторком бежале са задња три часа (ликовно, физичко, физичко). И једном смо се задржале дуже него што трају часови, па је ћале кренуо да ме тражи. То је било у оно време кад су оне приче о постављеним бомбама по школама биле сасвим "нормална" ствар.
Срећа па је школа имала два улаза, видела сам ћалета да иде на један, ми смо брзо прошле кроз други и таман изашле пред ћалета, као да тек излазимо из школе. Прича је била да су нас све склонили у салу за физичко због "бомбе" у школи.
Што је најлуђе, ћале је насео на ту причу :dash: иначе би било свашта!

Back