Najveće oružje na svetu

• Začetnik teme Začetnik teme Appel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da bi poljoprivreda funkcijonisala ti moras da svoje proizvode preradis u nesto korisno ako ti kreteni bacaju mleko svaki dan umesto da ga prodaju to je njihovproblem i ti bi moro da razlikujes velikog poljoprivrednika i malog............veliki poljoprivrednik nemoze da propadne i u to me niko nemoze ubediti jedino ako je bas tolko nesposoban

da bi poljoprivreda funkcijonisala ti moras da svoje proizvode preradis u nesto korisno ako ti kreteni bacaju mleko svaki dan umesto da ga prodaju to je njihovproblem i ti bi moro da razlikujes velikog poljoprivrednika i malog............veliki poljoprivrednik nemoze da propadne i u to me niko nemoze ubediti jedino ako je bas tolko nesposoban

Drzavi ne treba mleko zato ga nemaju kome prodati,niko ne vrsi otkup jer je mleko za DZ, a ti kazes VELIKI poljoprivrednik malo ima tih velikih npr moj teca ima 18 krava u stali rade ko crnci i nemaju nista,jos usli u neki kredit za neki berac kukuruza znaci haos,a vecina kod nas imaju 5-10 krava u stali i 10ha obradive zemlje e ti ljudi su klosari danas zive zahvaljujucima penzijama iz inostranstva i rodbini koji salju malo za zrno za djubrivo za naftu,meni cale duguje 3000e jos od 2007,svako prolece nema covek cime na njivu da ode :sad2:

Back