Највеће државе у историји (територијално)

DukeofSerbia:
Александар је отрован.
ne nije ni to tachno,to niko ne zna,to je ipak tajna koja se ne sme otkrirti vec se cuva u podrumima katolicke crkve,pa sam se ja raspitao kod nekih istoricara i oni su mi rekli,da on nije otrovan,vec mu je u vino sipano nesto za spavanje,kad je ustao sav odmoran neki lekari su mu dali tabletu koja je imala dosta kiseline u sebi da raspori mu sva creva,tako mu je to dao,to ne deluje odmah vec kasnije,30 miuta kasnije kad je bio na svojo terasi,odjednom je samo pao sa nje,rekli su da je imao srcani udar!
To sam i ja uchio da je otrovan ali nije istina a mozda nije ni ovo,tajna je veoma zakopana!
A u vezi carstva rusko carstvo i sovjentski savez!

DukeofSerbia:
Aли је чудно како је преко ноћи умро. Исто важи и за нашег Стефана Душана.
ma nije za aleksandra,to je sve namestaljka,niko ne zna,jer je to bila zavera protiv njega,a za Dusana,nije on otrovan,njemu je pretila bolest takozvana u to vreme kanusa,koja je povreda u mozgu,kada se mnogo nerviras i boli te glava,moze da ti pukne u mozgu nesto,e sad kako u istoriji pise njega je te veceri mnogo bolela glava,i bio je svestan da ce mu se to desiti,mirno je lego da spava i vise se nije probudio,svi tvrde da je otrovan al nije!

DukeofSerbia:
Баш тако. Џингис је поделио империју на четири дела. Најдуже је преживела Златна хорда, док последње остатке није уништио Кримски канат. И да није велики кан умро, Европа би пала под Монголе. 1242. Пољска, Угарска и добрим делом Света Римска Империја су биле поражене од стране Бату кана и Субадаја, али су се усред кампање вратили у Каракум да се изабере нови велики кан. Успут су опустошили Бугарску, док смо ми још и добро прошли - пораз на Рисану, али без последица.
Po chemu je deljenje ogromne imperije dobro?Deljenje carstva je svuda u istoriji dovelo do propasti svix delova...

a kad bi se podelile...bilo bi propasti svih delova...

When we get there, need something fi share
Weed with no seed, or we`re going home
No mercy for mafia EB overstand
Seven different meals,one strict vegetarian

Soya proteins `n peanuts in shell
Toffu,rice,greens, beans,Ion strong
Eat with no suspicion, revelation so tell
Advertise&legalise, everybody eat well!

Music bussiness, mafia bussiness
It will lead you through all kinds of botheration
From the start you have to dig this
Dat your mission is to free dem from frustration