N
najlepsa zemunka
Gost
Ma Zemunci su najvece face,ne bih da izdvajam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najlepsa zemunka:Ma Zemunci su najvece face,ne bih da izdvajam.

Emily_Bg:Ko su...?
sada ih vise nema........bio je nekad Knele!
I jos neki zanimljivi...ali ponavljam sada beogradske face cine isfolirani ljudi!
Anonymous:vlado dragutinovic!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
pozdrav... :wink:
Tacno...a ko ono bese Kraljica?!!! :wink:Anonymous:xm....zar ne beshe zuba kralj bgd-a![]()
![]()
![]()
apotekarka:Sportisti koji idu u Power gym, inspektor Blaža, Milan Kalinić,Nikola Kojo, Cane(dok nije otišao u Zrenjanin), Gile, i apsolutni car Milan Mladenović in the blaze of glory...
d1:heh Inco znam mnoge koji bi rekli i da je crno belo samo da bi ti skocio sa GazeleIncognito:Heh, ako je Knele ili bilo koji drugi quazi mafijas bio 'faca', idem da skocim sa Gazele...:wink:
poz
Suli:d1:heh Inco znam mnoge koji bi rekli i da je crno belo samo da bi ti skocio sa GazeleIncognito:Heh, ako je Knele ili bilo koji drugi quazi mafijas bio 'faca', idem da skocim sa Gazele...:wink:
poz
Sto se mene tice mozes da ides odmah da skocis!!!
Ti si kao poznavao coveka pa pricas gluposti sada
ti Iggi si najveca faca...rekoh ti ...ako ti ****** trazi karinu,to mozes dobiti i u paviljonima..nemoras da se trosis klosarcicu,Cacak je daleko za tebe...slino slinavi...Iggy:Piksi,Travolta i Gospodar Vremena.

Da,da......na koji nacin mislis veci obraz?Anci:sa Novog Bg su bili Divci...Kneleta nemozes to nazvati zato sto je imao veci obraz [/b]
Iggy:JOXY:Iggy:Piksi,Travolta i Gospodar Vremena.
ok je to za piksija i travoltu,ali ko je Gospodar vremenai gde ga nadje?
Lik sa "Kosava" kacketom,peva u 16.-ici i ima emisiju na SKC-u!