K
Kci_sunca
Gost
Ja mislim da je naveca faca u Bgd,Aleksandar Tijanic i naravno Elena Mijatovic!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kci_sunca:Ja mislim da je naveca faca u Bgd,Aleksandar Tijanic i naravno Elena Mijatovic!!!!
Betty:Kci_sunca:Ja mislim da je naveca faca u Bgd,Aleksandar Tijanic i naravno Elena Mijatovic!!!!
to su potroseni likovi....
Ma OK, onako usput mi se omaklo...ali stvarno Knele naj-faca?!!!Emily_Bg:ne kazem ja za brata...........ja kazem za njega
MA OK........JE8IGA,TI TO NEMOZES DA SHVATIS...typhoon:Ma OK, onako usput mi se omaklo...ali stvarno Knele naj-faca?!!!Emily_Bg:ne kazem ja za brata...........ja kazem za njega![]()
MA OK,NEGO MI NIJE JASNO ZSTO SI SE TI TAKO UZBUDIO STO SAM JA TO REKLA,MISLIM OK DA MISLIS DRUGACJE,ALI ........JE8IGA,NIKAD NECES SHVATITI.typhoon:Ma OK, onako usput mi se omaklo...ali stvarno Knele naj-faca?!!!Emily_Bg:ne kazem ja za brata...........ja kazem za njega![]()
Emily nista licno....stvarno....nisam uzbudjena!!!! CIAOEmily_Bg:MA OK,NEGO MI NIJE JASNO ZSTO SI SE TI TAKO UZBUDIO STO SAM JA TO REKLA,MISLIM OK DA MISLIS DRUGACJE,ALI ........JE8IGA,NIKAD NECES SHVATITI.typhoon:Ma OK, onako usput mi se omaklo...ali stvarno Knele naj-faca?!!!Emily_Bg:ne kazem ja za brata...........ja kazem za njega![]()

S tonu dinamitagoodday:-Pirke koji je mor'o biti ubiven![]()
![]()
Ha Ha.... mislish na Falkonea!?little:S tonu dinamitagoodday:-Pirke koji je mor'o biti ubiven![]()
![]()
![]()
Ili je to bio neki sudija :?

Tesko je sada shvatiti sta je Knele bio u Bgd-u u to vreme! I ti, a i ja se u ovim godinama ne bi vise odusevili sa njim, ali u to vreme i u tim godinama je za nas bio jaci od Dzordana, Sumahera, Piksija i jos deset najacih likova zajedno! A poginuo u 21-voj.Emily_Bg:OK DA MISLIS DRUGACJE,ALI ........JE8IGA,NIKAD NECES SHVATITI.
miss:najjaci lik je nesa strah