Najveca prevara?

• Začetnik teme Začetnik teme Viral
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako te boli nesto, zdravstvenu u ruke i u najblizu zdravstvenu ustanovu.

Hvala ti na onome Heil, i sto me smatras svojim vodjom, ali nisam u tom fazonu da odgajam vas balavce.
Pokusaj negde drugo, "mein freund"..Probaj u odeljenju psihijatrije. Cekaju te tamo.... :):)

:):)

Ako te boli nesto, zdravstvenu u ruke i u najblizu zdravstvenu ustanovu.

Hvala ti na onome Heil, i sto me smatras svojim vodjom, ali nisam u tom fazonu da odgajam vas balavce.
Pokusaj negde drugo, "mein freund"..Probaj u odeljenju psihijatrije. Cekaju te tamo.... :):)

:):)

Moze,mein lieber fuhrer,povescu te u psihijatrijsku ustanovu:D
Gade mi se takvi ljudi koji se odmah podsmevaju drugom zbog razlicitog misljenja,ostavljam te u tvom reichu,caruj i ubijaj vreme,posto vidim imas ga na pretek.Ionako od tebe nista pametno nisam procitao,samo neki kvazihumor i ismevanje,ti si taj koji unistava sve diskusije i ciji isti postovi nicu ko g....po kanalizaciji.

Hahahahha...jel to sve sto umes?

Vredjanjem umesto argumentima?

Sine moj, vidim da si zavidan.
Zao mi je sto si u detinjstvu zlostavljan, ali nemoj se na meni leciti...nisam ja ni tvoj doktor, ni tvoj firer..

Vidi, ozbiljno sada.
Moj "kvazihumor" je moj odraz zezanja na ovoj temi, u svoje slobodno vreme.
Znaci, navratim tu ponekad, iscitam, nesmejem se tebi i slicnima tebi, napisem nesto da vas jos provociram (sve u cilju moje zabave) i tako...

Hvala ti sto mi ulepsavas ovaj cirkus.
Kandidat si za udarni termin.. :):)

Hahahahhaha......joj, budala nikad nece da fali...fala ti boze...hahahhahaha :):)

Hahahahha...jel to sve sto umes?

Vredjanjem umesto argumentima?

Sine moj, vidim da si zavidan.
Zao mi je sto si u detinjstvu zlostavljan, ali nemoj se na meni leciti...nisam ja ni tvoj doktor, ni tvoj firer..

Vidi, ozbiljno sada.
Moj "kvazihumor" je moj odraz zezanja na ovoj temi, u svoje slobodno vreme.
Znaci, navratim tu ponekad, iscitam, nesmejem se tebi i slicnima tebi, napisem nesto da vas jos provociram (sve u cilju moje zabave) i tako...

Hvala ti sto mi ulepsavas ovaj cirkus.
Kandidat si za udarni termin.. :):)

Hahahahhaha......joj, budala nikad nece da fali...fala ti boze...hahahhahaha :):)

Samo ti likuj smradu,umreces uz taj kompjuter i nikad neces izaci iz rupe gde si sad,mozda jesam mladji od tebe dosta,ali sam mnogo vise prosao i proziveo nego ti luzeru bedni,hvala bogu za budale,kazem i ja.:super:
nego da te ne ometam,nemoj zbog mene da propustis neke vazne podatke iz tvog "naucnog" rada,covek pise clanak i automatski je strucnjak:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
ajd sad od.ebi malo:lol:

Hvala ti na lepim recima, i epitetima.
Dokazao si ono u sta sam sumnjao. Da si jedno jadno, zlostavljano i nevaspitano deriste.
Moracu ja ipak popricati sa tvojom mamom.. :)

Neka mi spremi piletinu, eto me oko osam.. :):):)
A tebi cu dati nesto para da se izgubis u grad.:)

I da, da te ciko nauci.
Kada stavis zarez, napravis razmak. Tako to ide kod pismenih ljudi.

Poslednja izmena:
Najveca prevara je da nema dovoljno energetskih resursa i da im se blizi kraj.
Mi kao vrsta ustvari imamo prilicno skromne potrebe a preterujemo iz razloga sto nas na to stimulisu trgovci.
U stvarnosti energetski bilans AP Vojvodine na primer ,bi zadovoljila solarna elektrana povrsine samo 70 hektara.Za ovo nemam link ali su reci jednog profesora izrecene u jednom razgovoru posle predavanja, kom nemam razloga da ne verujem,obzirom da je autoritet u toj tematici.
Mi silne milijarde investiramo u razne svemirske istrazivacke programe a ljudi na ovoj planeti svakodnevno umiru od gladi.
To su prevare ,to je ono sto bi svakog trebalo da nagna na razmisljanje.
Ko vozi ovaj brod?
Ko drzi kormilo?

Hvala ti na lepim recima, i epitetima.
Dokazao si ono u sta sam sumnjao. Da si jedno jadno, zlostavljano i nevaspitano deriste.
Moracu ja ipak popricati sa tvojom mamom.. :)

Neka mi spremi piletinu, eto me oko osam.. :):):)
A tebi cu dati nesto para da se izgubis u grad.:)

I da, da te ciko nauci.
Kada stavis zarez, napravis razmak. Tako to ide kod pismenih ljudi.

Ne,posalji cerku ako je imas,a te pare joj daj za sladoled,ja cu joj takodje dati sladoled,a mozes i zenu:D
A moja mama ne voli seljake uzgred
Da ti posaljem ja neku paru za clanak,posto mi te zao,postajes ocajan:D:D:D

Samo nastavi, Dzimcicu maleni..istresi svoje frustracije, zaplaci slobodno...mogu samo pretpostaviti koliko su te zlostavljali kao malog.. :)

Svi tvoji uvredljivi postovi su prosledjeni tamo gde treba.
Lepo si prekrsio pravilnik krste par puta, i bices sankcionisan.
Vidis, maleni...takve kao tebe sam navlacio i ispratio odavde mnogo , mnogo , mnogo.:):)

Imas mahanje od mene...i nije istina da ti keva ne voli seljacine. Pogledaj svog calca-komunalca..hahahaha

Elem, da repliciram Buudali.

Po meni je sasvim OK da se lova daje nauku i tehnologiju. Ipak zahvaljujuci istoj prilagodjavamo prirodu sebi i svojim potrebama.

Jeste da postoji problem gladnih u svetu, ali mnogo bolje bi se to resilo kada bi se ukinuo vojni budzet celog sveta, koji sto puta premasuje sve svemirske programe sveta zajedno.

Ne, ti ces da umres od sramote i sam pobegnes odavde....videces.
Ne znam zasto ti je sajt nedostupan sada, ali cim im se server odblokira, dacu link ovde svima da vide ko si ti u stvari...hahahahah...
Vidis, neko mi je na PP poslao link ka tvom "profilu" .... :):) Umro sam od smeha. Stidi se.

PS
To odlazis, ja ostajem... hahahahah

Poslednja izmena:
Postavljač teme stavi link na stranu koja dokazuje upravo suprotno od onoga što on želi dokazati. I svi ulete u diskusiju a da i ne pročitaju ono što tamo piše. To je zbilja smiješno i pokazuje koliko malo i površno ustvari svi vi pratite te stvari.

Bili su tamo, i to je činjenica koju nikakvo lupetanje ne može promijeniti. Svako ko misli drugačije samo dokazuje koliko malo znanja ima. Znanja iz fizike, iz radio-tehnike, ali i znanja iz društvenih odnosa, poznavanja političke situacije u vrijeme hladnog rata i još cijeli niz stvari koje automatski onemogućavaju bilo kakvu prevaru takve vrste. Jer, možda i postoji neki promil šanse da su ameri mogli prevariti zapad, ali ne postoji nikakva šansa da su mogli prevariti Ruse ili Kineze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back