- Poruka
- 16.674
Najveca...ludost..nije pijanchenje ii..vatachenje...vec obrtanje MKa..ii provale-nekih caka,cake ii ostalo...sada toga nema!...zasto izgubio se osecaj....:rolleyes:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam multinickovan. Jesam sportista. Nisam rekao da ne valjas, "principessa", al da si bila i ostala "vesela", jesi.livija:
au... sad imam razloga da verujem da si multinickovan
mnogo si ti informisan..... ma..... naravno da si mislio da je upropastish... tako su i mene... ja jesam fina... nego loshe drushtvo... al evo sad sam bolja....
popravila sam se i samo pijem.... i ponekad doonem.... al nishta drugo... skoro... tj uglavnom.... joj.... bolje da ne pricham vishe, zbunicju se.... :shock:
ma... svi ste vi i gori od mene nego necjete da pishete... kao i uvek... svi se neshto prave fini i posle ja ne valjam.....
a da nisi ti sportista? shto sad opet ja ne valjam? opet me sramota..... :|
Cossack:Nisam multinickovan. Jesam sportista. Nisam rekao da ne valjas, "principessa", al da si bila i ostala "vesela", jesi.
Kad_LupimLupim:Luster, a?![]()
Kad_LupimLupim:Ma jeeeeesteeee, mrmoti i proizvodnja cokolade...
Da si ti to tad uradio, bio bi najveci smeker u obdaniste i dosad bi pojebo i boga licno![]()
Kad_LupimLupim:Bash ga gledam i razmisljam :smajli koji se vrti na stolici i gleda u luster:
![]()