najveca ludost u zivotu.....

livija:

au... sad imam razloga da verujem da si multinickovan :D
mnogo si ti informisan..... ma..... naravno da si mislio da je upropastish... tako su i mene... ja jesam fina... nego loshe drushtvo... al evo sad sam bolja.... :D
popravila sam se i samo pijem.... i ponekad doonem.... al nishta drugo... skoro... tj uglavnom.... joj.... bolje da ne pricham vishe, zbunicju se.... :shock:
ma... svi ste vi i gori od mene nego necjete da pishete... kao i uvek... svi se neshto prave fini i posle ja ne valjam..... :roll:
a da nisi ti sportista? shto sad opet ja ne valjam? opet me sramota..... :|
Nisam multinickovan. Jesam sportista. Nisam rekao da ne valjas, "principessa", al da si bila i ostala "vesela", jesi.

Isao sam u neko obdaniste na Dedinju valjda braca Srnic ili tako nesto sa 4 godine. U glavnom zacopam se ja u jednu tamo ,,,,, i jedno jutro ostavi mene mama malo nize, da ja sam vazan dopesacim sam do obdanista, a stizalo se nekim puticem od obdanista, u sredini je bila neka leja sa cvecem, uglavnom :) oberem ja leju sa cvecem ondako posteno je unakazim :) i ulazim onako mali u obdaniste i poklanjam cvece doticnoj ..... naravno cim je vaspitacica shvatila **** sam jeza u ledja....

Back